Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/za-koga-se-to-dinamo-treba-posebno-pripremati
ajde da napokon nešto pametno pročitam iz kluba. to su trebali odavno napisati
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
A koga vise zanima glupi i muljatorski hrvatski nogomet...zar nema vece gluposti koju je izjavio suker da je hrvatski nogomet cist za razliku od drugih prvenstava i saveza.. to izjavi sitni kokosar koji krade po zrakoplovima novcice...jebo ga njegovih stotinjak golova onda kad je lopovcic
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Koje tudjekuracodigraca wrote:tebi je pak sve bolje tuđe nego naše
2015-09-08
Zivceki zbog mamica...dao bi se kladiti da spremaju kakvu sacekusu hajdukovim igracima i upravi na putu do maximira..u ovoj nabrijanoj situaciji u drzavi ne bi me nista iznenadilo...hranitelj im u bajbuku,plijeni se lova a gladna usta cekaju svoj dio koji ne dolazi..i zivci rade,mrznja pojacana,egzistencija ugrozena....a krivac navodni pred vratimakuracodigraca wrote:http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/za-koga-se-to-dinamo-treba-posebno-pripremati
2015-09-08
http://sportske.jutarnji.hr/veliki-obrat--modri-nisu-krivi--za-odgodu-derbija--briga-mene-za--hajduk-i-dinamo--ja-zelim-ostati-u-ligi-/1469504/
2015-08-19
Hahaha, nisi li malo prestar da vjeruješ u bajke i vilenjake?kuracodigraca wrote:kakva šamaranje brbića. a i tominja također
Guest- Guest
- Dinamo je za mene ljubav i strast. Nešto što volim najviše na svijetu. Pa ja nakon 11 godina još uvijek osjetim uzbuđenje kada dođem na stadion. Ovdje sam odgojen i jedva čekam priliku da počnem vraćati svoj 'dug'.
recimo vanji deželiću bi volio skakutat po faci...
Bracala, oli imaš fetiš na pedere? Daj se upristoji ljudi će još svašta pomisliti...
Last edited by jasambrend on 5/12/2015, 17:50; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:
ne valja eduardo. jedna od slađih pobjeda premda ih stalno prcamo u zadnjim sekundama. glupe su mi ove priče da je hajduk zaslužio pobjedu. a po čemu. veći dio utakmice su se parkirali na 30 metara i igrali bez špice. imali su 2-3 zicera zbog naših grešaka. pa nisu nas nadigrali igrom pa i posjed lopte je na našoj strani. ono što zabrinjava je da smo mi i dalje u krizi što se tiče igre. i to od prvog kola. prvi dio igramo praktični 4-1-5 u fazi napada. pa kakva je to taktika. tek u drugom dijelu, pogotovo ulaskom malog čorića počeli smo stvarati igru i šanse. i onda veliki trener izvadi machada i uvede gonsala i opet izgubimo igru. eto imali smo sreće ali je i to do kvalitete. zato Alahov sin ipak više vrijedi od nekog bencuna koji to ne bude zabio kao što niti nije. do pauze treba uzeti tih 6 bodova a onda lagana analiza učinka pojedinaca pa mini čistka. i obavezno dovesti zadnjeg veznog jer nam šipac strašno fali. a zoki nek se malo pribere i odluči jer će se baviti svojom sudbinom što se kaznenog progona tiče ili će se posvetiti momčadi. ovak ne bu više išlo
2015-08-19
kuracodigraca wrote: a zoki nek se malo pribere i odluči jer će se baviti svojom sudbinom što se kaznenog progona tiče ili će se posvetiti momčadi. ovak ne bu više išlo
Tu barem nema mjesta dilemi. U svakoj normalnoj državi njih dvojica nebi bili više u klubu, ak ne prije onda od 7. mjeseca.
Guest- Guest
Istina. Ali je isto tako istina da je Hajduk nakon ulaska malog Čorića imal 2 mrtva zicera. A i to nekaj govori.kuracodigraca wrote:tek u drugom dijelu, pogotovo ulaskom malog čorića počeli smo stvarati igru i šanse.
Zeko-
2015-08-26
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50