Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
ma nema šanse. jedino mogu financijski propastimuckodjubre wrote:misliš da će lokomotivu izbaciti?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kako alac prska mamica i njegove satelite... B-)
http://www.index.hr/sport/clanak/cuveni-lequipe-milijunsko-citateljstvo-upoznao-s-mamicevom-skandaloznom-vladavinom-dinamom-i-hrvatskim-nogometom/858694.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/cuveni-lequipe-milijunsko-citateljstvo-upoznao-s-mamicevom-skandaloznom-vladavinom-dinamom-i-hrvatskim-nogometom/858694.aspx
Guest- Guest
Gotov je Mamić. Ubio ga ovaj prosvjed od 853 ljudi
2015-08-19
čuj bauera kaj priča. ima toliko godina a piše ko malo dijete:
"Bilo je preko 2500 ljudi. Jeben broj. Samo neinteligenti s ajkjuom mrava seru, svi ostali slave.
Idemo dalje. Sljedeći put je bitno da nas je više. A kak je netko napisao, najmanji problem je estradizirat prosvjed i stavit ga na špicu. Al nismo mi Torcida, niti ćemo ikad bit.
Ja vam dam 5 savjeta kako skupit 20 somova. Želimo li to?
Ja želim, ali nakon nekog vremena. Polako ljudi bitno ih je roštiljat na laganoj vatri da polako umiru. Bed bi bio da ih skurimo odjednom."
"Bilo je preko 2500 ljudi. Jeben broj. Samo neinteligenti s ajkjuom mrava seru, svi ostali slave.
Idemo dalje. Sljedeći put je bitno da nas je više. A kak je netko napisao, najmanji problem je estradizirat prosvjed i stavit ga na špicu. Al nismo mi Torcida, niti ćemo ikad bit.
Ja vam dam 5 savjeta kako skupit 20 somova. Želimo li to?
Ja želim, ali nakon nekog vremena. Polako ljudi bitno ih je roštiljat na laganoj vatri da polako umiru. Bed bi bio da ih skurimo odjednom."
2015-08-19
Znači po tebi je OK da se familija Mamić i dalje bogati na račun Dinama koji bi s tom lovom koja je zamračena bio još za klasu iznad nego je sad?kuracodigraca wrote:Gotov je Mamić. Ubio ga ovaj prosvjed od 853 ljudi
Guest- Guest
tak je. ja podržavam lopovluk svake vrsteTommy Ramone wrote:Znači po tebi je OK da se familija Mamić i dalje bogati na račun Dinama koji bi s tom lovom koja je zamračena bio još za klasu iznad nego je sad?kuracodigraca wrote:Gotov je Mamić. Ubio ga ovaj prosvjed od 853 ljudi
2015-08-19
i tvoju KEVU.Braćala wrote:Kako rajko brani svog TATU.
2015-08-19
najgori klub u povijesti lige prvaka. sve negativne rekorde su srušili. koja sramota od kluba daje tu malu rijeku kakva god da je neka oni probaju ne može gore od ovog
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Mene jedino čudi kaj na tekmu nije došlo čak ni onih 850,1500, 2000 ili 2500 prosvjednika. Sad im je bila šansa da se pokažu, a kad tamo na tekmi samo 1000 nas standardnih. Milijunima prosvjednika ni traga ni glasa.kuracodigraca wrote:dobar ovaj rog
Zeko-
2015-08-26
nas 1000 i njih bi došlo max 500 (ne samo boysi), da nisu u bojkotu, i to bi bilo soma i pol. i to je uvijek tak i bilo kad zazebe i dođe netko neatraktivan
2015-08-19
Smiješno kako je drugi gol primila Lokomotiva, ne samo smiješno nego jadno.
Guest- Guest
još je smiješnije kak je zeleni skinuo par zicera što nije nikad u životu
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Smiješno kako je drugi gol primila Lokomotiva, ne samo smiješno nego jadno.
Tommy Ramone wrote:Znači po tebi je OK da se familija Mamić i dalje bogati na račun Dinama koji bi s tom lovom koja je zamračena bio još za klasu iznad nego je sad?kuracodigraca wrote:Gotov je Mamić. Ubio ga ovaj prosvjed od 853 ljudi
Pa je, pustili su nam ga. Zato je valjda onaj skoro skinuo loptu Rogu s noge, a Zelenika je branil utakmicu života. Valjda njemu nisu rekli. I valjda su se zato igrači Lokomotive tol'ko veselili kad su gol zabili. Valjda ni njima nisu rekli.Tommy Ramone wrote:Smiješno kako je drugi gol primila Lokomotiva, ne samo smiješno nego jadno.
Zeko-
2015-08-26
tominjo je ko MOST, ne zna jel bi piškio ili kakio...
Znam ja jako dobro što bi i što će biti i znam kaj ćete vas trojica pričati kad to bude. Ak je vama normalna reakcija Lokomotivinih igrača kod "akcije" za treći gol onda vam ja ne mogu pomoći ili ak vam je normalno da se rata od Tottenhama prebaci na Modrićev račun i on diže 25 milja u kešu i šalje dalje onda budite slijepci i dalje.
Guest- Guest
treći? drugi? oba?...Tommy Ramone wrote:Ak je vama normalna reakcija Lokomotivinih igrača kod "akcije" za treći gol
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50