Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Uostalom, ovaj je Eduardo sad već pročitana knjiga. Sad budu svi igrači kad se nađu u poziciji za šut prema golu po sredini na 10-11 metara odlazili s loptom na korner liniju i od tud pucali po golu. Šanse da zabiju budu im bar 80 % veće.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Ma nije moćni, ali nije ni nemoćni k'o ovaj napuhani portugalac koji je doveden da brani a ne da se ljudi ismijavaju iz njega. Smijat smo se mogli i daleko jeftinijem golmanu, bar bi nam pol milje eura ostalo u klubu po sezoni. Dečki moji, za te novce ti moraš i obraniti neki kurac, a ne poklanjati. Pročitaj si kaj Žoga (Škorić) najbolji golman Dinama svih vremena govori o tom napuhanku, pa i Ladić.kuracodigraca wrote:moćni ježina
Zeko-
2015-08-26
ak je to tak kak ti veliš, da je eduardo panj, onda se postavlja pitanje tko je doveo tog panja
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Pa mišljenje svakog bivšeg golmana Dinama, a pogotovo onih koji su bili daleko bolji golmani od portugalca, potrebno je pročitati sa uvažavanjem. Ja bi sad na Zokijevom mjestu obrnuo uloge od prošle sezone, Ježini prvenstvo i Europa do kraja, portugalcu kup.
Zeko-
2015-08-26
ne sjećam se da nekog dinamovog golmana nisu prozivali. od turine, preko kocha, buče, kelave, zelenike do eduarda. turina su jebali sa onim jelenom, kochu da je ćorav i da prima sve preko 30 metara, bučo da je kikser, kelava ne zna ispucat loptu, zelenika rupetina a eduardo da prima u prvi kut. da ne idem dalje do ladare kojem su se smijali za njegove kikseve. da se razmemo i ja sam isto prozivatelj i kad eduardo dobije gol u tom trenu mu se najebem mamice. ali kak to da dinamo nikad nema golmana da su svi zadovoljni njime. možda je problem da i napadači nekaj trebaju zabit. ili antola koji sa par metara umjesto praznog gola pogodi stativu.
Last edited by kuracodigraca on 23/10/2015, 19:01; edited 1 time in total
2015-08-19
dao Bog da nam je ježina spasitelj. ali bojim se da ga nakon prvih kikseva budu prozivali isti oni koji ga sad zazivaju
2015-08-19
Ne velim da je panj, ali golman u tim godinama i sa renomeom reprezentativca Portugala i te plaće, mora pružati daleko više. Pa valjda se slažeš s tim bog ga jebo ? Tko ga je doveo ? Pa tko nebi doveo golmana te reputacije ? I to još bez plaćanja odštete. A doveden je za Europu, a ne da nas izbacuje iz nje (Aalborg lani, cirkusantske obrane kasnije u Euroligi, pa skoro Molde ove sezone, pa LP ove sezone).kuracodigraca wrote:ak je to tak kak ti veliš, da je eduardo panj, onda se postavlja pitanje tko je doveo tog panja
Zeko-
2015-08-26
molim vas da ne bogohulite...ovo je jedan fini,kršćanski forum
Nije ovo zazivanje Ježine, ali nakon ovih silnih kikseva portugalca, sigurno je zaslužio šansu. A ako bude kiksao, pa normalno je da ga budemo prozivali. Kaj bi ga hvaliti trebali ? I ako ne bude dobro, idemo drugu sezonu sa malim Livakovićem. Jebiga, godinama nismo ni fora imali pa smo na kraju ipak "nabasali" i na Čopa i na Angela, pa onda nismo krila imali, sad ih imamo da svi ne mogu ni igrati. Tak ti je to u profesionalnom nogometu. Ili jesi ili nisi. Nitko te ne bude trpio 5 godina. Nakon maksimalno godinu dana sve mora biti jasno. Atletico je Mandžu platil oko 20 milja, nije ih zadovoljio i nakon godinu dana gas dalje. Tak to funkcionira i Dinamo se, u svojim mogućnostima, isto mora prilagoditi tome.kuracodigraca wrote:dao Bog da nam je ježina spasitelj. ali bojim se da ga nakon prvih kikseva budu prozivali isti oni koji ga sad zazivaju
Zeko-
2015-08-26
naravno, svi krivi osim braćeZeko wrote: Pa tko nebi doveo golmana te reputacije ?
2015-08-19
Pardon. Al' nije to bogohuljenje, to je poštapalica.muckodjubre wrote:molim vas da ne bogohulite...ovo je jedan fini,kršćanski forum
Zeko-
2015-08-26
onda ok...
i treću sa mikulićem i četvrtu sa ne znam nekim austrijancem itd. i nitko ne bu valjao i uvijek bumo fulali s golmanom. i nikad ne bu kriv onaj tko ih biraZeko wrote:
Nije ovo zazivanje Ježine, ali nakon ovih silnih kikseva portugalca, sigurno je zaslužio šansu. A ako bude kiksao, pa normalno je da ga budemo prozivali. Kaj bi ga hvaliti trebali ? I ako ne bude dobro, idemo drugu sezonu sa malim Livakovićem.
2015-08-19
Pusti braću u kurac, bar po ovom pitanju. Ja te ponovo pitam tko ne bi, bez odštete, doveo golmana te reputacije ? Pa bila to braća ili Šimić i Bišćan. Uostalom, braća su dovela i Kocha, golmana manje reputacije i starijeg od Eduarda koji je branio izvrsno. Ovdje je potpuno bespredmetno postavljati pitanje tko ga je doveo, već se postavlja pitanje što on vraća ovima koji su ga doveli. A to, kad ga dovodiš, nemožeš znati. Ali mu se možeš zahvaliti kad vidiš da to nije to.kuracodigraca wrote:naravno, svi krivi osim braćeZeko wrote: Pa tko nebi doveo golmana te reputacije ?
Zeko-
2015-08-26
netko tko bi vidio da je to rupa ili je postao rupa u dinamuZeko wrote:Ja te ponovo pitam tko ne bi, bez odštete, doveo golmana te reputacije ?
2015-08-19
ma nemoj. braća su bezgriješna jelZeko wrote:Pusti braću u kurac
2015-08-19
Dobro, a tko je taj koji je mogao vidjeti da je Eduardo rupa ? Garantiram ti da takvoga nema, jer došao je kao reprezentativac Portugala. Mogu se složiti da je postao rupa u Dinamu.kuracodigraca wrote:netko tko bi vidio da je to rupa ili je postao rupa u dinamuZeko wrote:Ja te ponovo pitam tko ne bi, bez odštete, doveo golmana te reputacije ?
Zeko-
2015-08-26
Po pitanju dovođenja Eduarda 100 %.kuracodigraca wrote:ma nemoj. braća su bezgriješna jelZeko wrote:Pusti braću u kurac
Zeko-
2015-08-26
Ne, 100 %. Tvoj bi postotak bio točan da je Eduardo u Dinamu neki kurac i obranio, tj, da je on svojim obranama pridonio nekom europskom napretku. Ja, za sada pamtim njegovu jednu jedinu obranu u Europi u godinu i pol dana, za koju se može reći da je dala doprinos rezultatu Dinama i to je ona na početku utakmice protiv Arsenala. Mislim da nije potrebno nabrajati njegove obrane koje su koštale Dinamo LP-a lani, drhtanja za LP ove sezone i bar boda protiv Olympiacosa. Gluposti koje je radio u HNL-u nećemo navoditi jer, bar za sada nisu imale prevelike štete po rezultat.kuracodigraca wrote:1578%
Zeko-
2015-08-26
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50