Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
sto sad, nismo moderni,pa sto?!dzango wrote:Jok bre. Nego za moderne. Niko moderan ne piše na forumu.maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:
Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.
Mozda nesto drugo jesmo, cemu ocajavanje
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.maggie13 wrote:
samo me mrzi da me "prate"
tipa jelene karleuše
Guest- Guest
Ništa. Samo objašnjavam zašto je vreme na forumu stalo. Na Tviteru samo leti.maggie13 wrote:sto sad, nismo moderni,pa sto?!dzango wrote:Jok bre. Nego za moderne. Niko moderan ne piše na forumu.maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:
odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..
Ja jesam i ne očajavam.
onaa spada samo u tulce...Noor wrote:maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:
tipa jelene karleuše
2014-04-12
super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:Ništa. Samo objašnjavam zašto je vreme na forumu stalo. Na Tviteru samo leti.maggie13 wrote:sto sad, nismo moderni,pa sto?!dzango wrote:Jok bre. Nego za moderne. Niko moderan ne piše na forumu.maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:
Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.
Ja jesam i ne očajavam.
2014-04-12
Ona je moderna i za EU.Noor wrote:maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:
tipa jelene karleuše
Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:Ništa. Samo objašnjavam zašto je vreme na forumu stalo. Na Tviteru samo leti.maggie13 wrote:sto sad, nismo moderni,pa sto?!dzango wrote:Jok bre. Nego za moderne. Niko moderan ne piše na forumu.maggie13 wrote:
to je za intelektulce
Ja jesam i ne očajavam.
srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:Ništa. Samo objašnjavam zašto je vreme na forumu stalo. Na Tviteru samo leti.maggie13 wrote:sto sad, nismo moderni,pa sto?!dzango wrote:
Jok bre. Nego za moderne. Niko moderan ne piše na forumu.
Ja jesam i ne očajavam.
2014-04-12
Jebiga kada nemam pare za Harli.maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:Ništa. Samo objašnjavam zašto je vreme na forumu stalo. Na Tviteru samo leti.maggie13 wrote:
sto sad, nismo moderni,pa sto?!
Ja jesam i ne očajavam.
trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:Ništa. Samo objašnjavam zašto je vreme na forumu stalo. Na Tviteru samo leti.maggie13 wrote:
sto sad, nismo moderni,pa sto?!
Ja jesam i ne očajavam.
Guest- Guest
nije to neka lova..a, vjetar u kosi..dzango wrote:Jebiga kada nemam pare za Harli.maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:
Ništa. Samo objašnjavam zašto je vreme na forumu stalo. Na Tviteru samo leti.
Ja jesam i ne očajavam.
2014-04-12
k'o da ne znam i k'o da smo se jednom svadili..ali sad nije prilika.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:
Ja jesam i ne očajavam.
2014-04-12
Volim ja i grubo.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.dzango wrote:
Ja jesam i ne očajavam.
Sloboda u grudima i ravan autoput.maggie13 wrote:nije to neka lova..a, vjetar u kosi..dzango wrote:Jebiga kada nemam pare za Harli.maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:
super, nisi jos u krizi srednjih godina..pomiren si.
been there, done that..dzango wrote:Sloboda u grudima i ravan autoput.maggie13 wrote:nije to neka lova..a, vjetar u kosi..dzango wrote:Jebiga kada nemam pare za Harli.maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:
Bio bi ja da imam pare.
2014-04-12
dzango wrote:Volim ja i grubo.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:
pa kažemo, mazohisti ste svi od reda
Guest- Guest
Kako več bliži se, naša bitka prestaje...maggie13 wrote:k'o da ne znam i k'o da smo se jednom svadili..ali sad nije prilika.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:Bio bi ja da imam pare.maggie13 wrote:
Ima da kupim polovan Tomos i da ga nagarim.maggie13 wrote:been there, done that..dzango wrote:Sloboda u grudima i ravan autoput.maggie13 wrote:nije to neka lova..a, vjetar u kosi..dzango wrote:Jebiga kada nemam pare za Harli.maggie13 wrote:
srca ima, para nema pa glava prevladava?
A ti ne voliš da te malo šope po guzi?Noor wrote:dzango wrote:Volim ja i grubo.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:
Bio bi ja da imam pare.
pa kažemo, mazohisti ste svi od reda
kandze izvirile, ne izazivaj..dzango wrote:Kako več bliži se, naša bitka prestaje...maggie13 wrote:k'o da ne znam i k'o da smo se jednom svadili..ali sad nije prilika.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:srca ima, para nema pa glava prevladava?dzango wrote:
Bio bi ja da imam pare.
2014-04-12
Ko se grebe, taj se voli. Da vidiš samo kako sam ja iskezio zube...maggie13 wrote:kandze izvirile, ne izazivaj..dzango wrote:Kako več bliži se, naša bitka prestaje...maggie13 wrote:k'o da ne znam i k'o da smo se jednom svadili..ali sad nije prilika.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:
srca ima, para nema pa glava prevladava?
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» U Hasanbegovića se opet probudio duh BBB-ovca:'Neće nama u skupštini docirati o Dinamu oni koji su navijali za klubove iz Beograda'
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
Page 10 of 12