Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
Ako vam akademik nije dovoljno onda ne znam ko vam može pomoći :DD Nego jesu li svi akademici kod vas ovakvi a vjerojatno jesu čim ovakve pizdarije bulaznite :DDdzango wrote:Nismo imali ministra proscete i nauke poput vašeg, da nas bolje posavetuje.tre911 wrote:A vi maznuli Isusa židovima, ono ajde što ste maznuli ali kud baš Isusa Krista??dzango wrote:Jok, nego ću sa okrećem kako tebi paše.Noor wrote:ma ti ponavljaš moje, ali obavezno izokrećeš kako ti paše.dzango wrote:
Pa ja i rekoh da je u predvorju i ispod stola, gde realno i spada. a ti reče da nije. Mi smo na Balkanu gde smo uvek i bili. I nisam mali. Daleko od toga.
na balkanu? a gdje ste bili kad ste rodili srbina Isusa?
NIsmo bili u Iranu, to je sigurno. Jebote Homeini i Ahmedinedžad vam ispadoše najbliži rod
Guest- Guest
Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.maggie13 wrote:ma ne cini mi se..imamo objektivne dokaze..samo na ovom forumu sve usporeno, k'o da je vrijeme stalo.dzango wrote:Samo ti se čini. Svemu je kriva ona individualna.maggie13 wrote:to na individualnoj razini, svakako..ali i na globalnoj..dzango wrote:Hoće to sa godinama. Nemaš više 20.maggie13 wrote:
znam, samo se sve ubrzalo nekako..
aha, znam..dvije rijeci, pet srca, sedam,drugih znakova pa deset slika.dzango wrote:Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.maggie13 wrote:ma ne cini mi se..imamo objektivne dokaze..samo na ovom forumu sve usporeno, k'o da je vrijeme stalo.dzango wrote:Samo ti se čini. Svemu je kriva ona individualna.maggie13 wrote:to na individualnoj razini, svakako..ali i na globalnoj..dzango wrote:
Hoće to sa godinama. Nemaš više 20.
2014-04-12
Akademik bez funkcije. Jesu li vama svi minnistri prosvete ovakvi? Onda ne čudi što ste polupismeni, glupi i neobrazovani.tre911 wrote:Ako vam akademik nije dovoljno onda ne znam ko vam može pomoći :DD Nego jesu li svi akademici kod vas ovakvi a vjerojatno jesu čim ovakve pizdarije bulaznite :DDdzango wrote:Nismo imali ministra proscete i nauke poput vašeg, da nas bolje posavetuje.tre911 wrote:A vi maznuli Isusa židovima, ono ajde što ste maznuli ali kud baš Isusa Krista??dzango wrote:Jok, nego ću sa okrećem kako tebi paše.Noor wrote:
ma ti ponavljaš moje, ali obavezno izokrećeš kako ti paše.
na balkanu? a gdje ste bili kad ste rodili srbina Isusa?
NIsmo bili u Iranu, to je sigurno. Jebote Homeini i Ahmedinedžad vam ispadoše najbliži rod
Nisi nimalo moderna,maggie13 wrote:aha, znam..dvije rijeci, pet srca, sedam,drugih znakova pa deset slika.dzango wrote:Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.maggie13 wrote:ma ne cini mi se..imamo objektivne dokaze..samo na ovom forumu sve usporeno, k'o da je vrijeme stalo.dzango wrote:Samo ti se čini. Svemu je kriva ona individualna.maggie13 wrote:
to na individualnoj razini, svakako..ali i na globalnoj..
samo me mrzi da me "prate"dzango wrote:Nisi nimalo moderna,maggie13 wrote:aha, znam..dvije rijeci, pet srca, sedam,drugih znakova pa deset slika.dzango wrote:Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.maggie13 wrote:ma ne cini mi se..imamo objektivne dokaze..samo na ovom forumu sve usporeno, k'o da je vrijeme stalo.dzango wrote:
Samo ti se čini. Svemu je kriva ona individualna.
2014-04-12
da u toj srbiji itko iole ozbiljan i normalan ima, ovom čovjeku bi oduzeo titulu akademika.
pa, to im je svima samo bruka...
trebalo bi te snimke doturit idući puta u eu komisiju, pa da sami shvate s kim imaju posla
trebalo bi te snimke doturit idući puta u eu komisiju, pa da sami shvate s kim imaju posla
Guest- Guest
dzango wrote:Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.maggie13 wrote:ma ne cini mi se..imamo objektivne dokaze..samo na ovom forumu sve usporeno, k'o da je vrijeme stalo.dzango wrote:Samo ti se čini. Svemu je kriva ona individualna.maggie13 wrote:to na individualnoj razini, svakako..ali i na globalnoj..dzango wrote:
Hoće to sa godinama. Nemaš više 20.
pa što si tako staromodan? što nisi sada na twiteru?
Guest- Guest
Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.maggie13 wrote:samo me mrzi da me "prate"dzango wrote:Nisi nimalo moderna,maggie13 wrote:aha, znam..dvije rijeci, pet srca, sedam,drugih znakova pa deset slika.dzango wrote:Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.maggie13 wrote:
ma ne cini mi se..imamo objektivne dokaze..samo na ovom forumu sve usporeno, k'o da je vrijeme stalo.
Neka ga. Nikome ne smeta.Noor wrote:da u toj srbiji itko iole ozbiljan i normalan ima, ovom čovjeku bi oduzeo titulu akademika.
Pa primorac nije ministar odavno dočim je vaš akademik itekako aktivan i rado viđen gost u svim emisijama i na predavanjima, mnogo vas je taj akademik zadužio, ima da ga za svetca predložite i usvojite isti tren :)dzango wrote:Akademik bez funkcije. Jesu li vama svi minnistri prosvete ovakvi? Onda ne čudi što ste polupismeni, glupi i neobrazovani.tre911 wrote:Ako vam akademik nije dovoljno onda ne znam ko vam može pomoći :DD Nego jesu li svi akademici kod vas ovakvi a vjerojatno jesu čim ovakve pizdarije bulaznite :DDdzango wrote:Nismo imali ministra proscete i nauke poput vašeg, da nas bolje posavetuje.tre911 wrote:A vi maznuli Isusa židovima, ono ajde što ste maznuli ali kud baš Isusa Krista??dzango wrote:
Jok, nego ću sa okrećem kako tebi paše.
Guest- Guest
odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.maggie13 wrote:samo me mrzi da me "prate"dzango wrote:Nisi nimalo moderna,maggie13 wrote:aha, znam..dvije rijeci, pet srca, sedam,drugih znakova pa deset slika.dzango wrote:
Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.
2014-04-12
Ja sam starovremenski čovek. Još imam telefon sa tastaturom.Noor wrote:dzango wrote:Forumi su inače davno prevaziđeni. Danas svi koji drže do sebe, pišu na Tviteru.maggie13 wrote:ma ne cini mi se..imamo objektivne dokaze..samo na ovom forumu sve usporeno, k'o da je vrijeme stalo.dzango wrote:Samo ti se čini. Svemu je kriva ona individualna.maggie13 wrote:
to na individualnoj razini, svakako..ali i na globalnoj..
pa što si tako staromodan? što nisi sada na twiteru?
Akademik :DDDDDDDDDDNoor wrote:da u toj srbiji itko iole ozbiljan i normalan ima, ovom čovjeku bi oduzeo titulu akademika.
Guest- Guest
Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.maggie13 wrote:samo me mrzi da me "prate"dzango wrote:Nisi nimalo moderna,maggie13 wrote:
aha, znam..dvije rijeci, pet srca, sedam,drugih znakova pa deset slika.
to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.maggie13 wrote:samo me mrzi da me "prate"dzango wrote:
Nisi nimalo moderna,
2014-04-12
twitter je za picke, kmecavce i botove
Guest- Guest
Eto, kako ja znam..
2014-04-12
Jok bre. Nego za moderne. Niko moderan ne piše na forumu.maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.maggie13 wrote:
samo me mrzi da me "prate"
Pižon i Tre?Sto'jan wrote:twitter je za picke, kmecavce i botove
sto sad, nismo moderni,pa sto?!dzango wrote:Jok bre. Nego za moderne. Niko moderan ne piše na forumu.maggie13 wrote:to je za intelektulcedzango wrote:Opa mala. Modernizujemo se. Daj otvori i Tviter i budi u trendu.maggie13 wrote:odem ponekad cak, ne pitaju za instu..iako sam otvorila account, bas za slucaj potrebe..zlu ne trebalo..dzango wrote:
Kako ćeš takva retrogradna u Evropu i na Zapad? Jebote nemaš ni Instagram.
Mozda nesto drugo jesmo, cemu ocajavanje
2014-04-12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» U Hasanbegovića se opet probudio duh BBB-ovca:'Neće nama u skupštini docirati o Dinamu oni koji su navijali za klubove iz Beograda'
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
Page 9 of 12