Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
o jebem ti tv, i oni bi meni da placam pretplatu,
bljak
bljak
Možda je držeća baba.Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
Guest- Guest
Ode Megi, odoh i ja.
Evo đžango odma vidio priliku, to se zove optimist i ona uzrečica "od birača nema jebača" dobija sasvim novo značenje!dzango wrote:Možda je držeća baba.Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
Guest- Guest
sve vas je nadvisio..:Dtre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
2014-04-12
spavat ili trazit dokumentarac o slobodoljubnoj bakici? :Ddzango wrote:Ode Megi, odoh i ja.
2014-04-12
maggie13 wrote:sve vas je nadvisio..:Dtre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
bome da, pa noćne more od tih stvari možemo dobiti
Guest- Guest
javit ce dzani,ako ostane ziv..levi jedva..hahaNoor wrote:maggie13 wrote:sve vas je nadvisio..:Dtre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
bome da, pa noćne more od tih stvari možemo dobiti
2014-04-12
Došo, vidio , pobjedio :Dmaggie13 wrote:sve vas je nadvisio..:Dtre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
Guest- Guest
frajer, nema sto :Dtre911 wrote:Došo, vidio , pobjedio :Dmaggie13 wrote:sve vas je nadvisio..:Dtre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
2014-04-12
Ja tu nešto izdaleka tamo vamo a on bammm, drito u čelo i ošo daljemaggie13 wrote:frajer, nema sto :Dtre911 wrote:Došo, vidio , pobjedio :Dmaggie13 wrote:sve vas je nadvisio..:Dtre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
Guest- Guest
jesi vidio, jedan je levi :Ptre911 wrote:Ja tu nešto izdaleka tamo vamo a on bammm, drito u čelo i ošo daljemaggie13 wrote:frajer, nema sto :Dtre911 wrote:Došo, vidio , pobjedio :Dmaggie13 wrote:sve vas je nadvisio..:Dtre911 wrote:
A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!
Nego isto nemoj pokusavat ono sam kod kuce..mislim,gledat dokumentarac,haha
Laku noc :-)
2014-04-12
e jbte, nemos vjerovat u pm, baba 85 godina, ono, bas bakuta obucena u nekakav nazovi seksi kostim, ajmetre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
ima redovne klijente i to su uglavnom mladji poslovnjaci, a sunce ti, gledao 5 minuta, nisam mogao ocima vjerovat sto pustaju na tv,
pa ovaj svijet ode ukurac kak kaze ezek, pa nek ide
Strava, moram se sad boriti da izbrišem slike iz glaveLeviathan2 wrote:e jbte, nemos vjerovat u pm, baba 85 godina, ono, bas bakuta obucena u nekakav nazovi seksi kostim, ajmetre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
ima redovne klijente i to su uglavnom mladji poslovnjaci, a sunce ti, gledao 5 minuta, nisam mogao ocima vjerovat sto pustaju na tv,
Laku noć ekipo, čitamo se sutra
Guest- Guest
noc tre , di stanojko , uteko?
jesi gledala ovo, valjda kuzis kajkavskimaggie13 wrote:jesi vidio, jedan je levi :Ptre911 wrote:Ja tu nešto izdaleka tamo vamo a on bammm, drito u čelo i ošo daljemaggie13 wrote:frajer, nema sto :Dtre911 wrote:Došo, vidio , pobjedio :Dmaggie13 wrote:
sve vas je nadvisio..:D
Nego isto nemoj pokusavat ono sam kod kuce..mislim,gledat dokumentarac,haha
Laku noc :-)
https://www.youtube.com/watch?v=l5-zVMwpmDY
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Musterije se ne moraju bojati da ce ih ugristi dok im pusi...Leviathan2 wrote:e jbte, nemos vjerovat u pm, baba 85 godina, ono, bas bakuta obucena u nekakav nazovi seksi kostim, ajmetre911 wrote:A megi se žalila da neće moći zaspati zbog slike koju sam stavio Pa ti si terorist levi, fredi kruger je za tebe pi..n dim!!!Leviathan2 wrote:jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
bljak
2016-11-17
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» U Hasanbegovića se opet probudio duh BBB-ovca:'Neće nama u skupštini docirati o Dinamu oni koji su navijali za klubove iz Beograda'
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
Page 12 of 12