Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
Ko se grebe, taj se voli. Da vidiš samo kako sam ja iskezio zube...maggie13 wrote:kandze izvirile, ne izazivaj..dzango wrote:Kako več bliži se, naša bitka prestaje...maggie13 wrote:k'o da ne znam i k'o da smo se jednom svadili..ali sad nije prilika.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:
srca ima, para nema pa glava prevladava?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jel ovako?dzango wrote:Ko se grebe, taj se voli. Da vidiš samo kako sam ja iskezio zube...maggie13 wrote:kandze izvirile, ne izazivaj..dzango wrote:Kako več bliži se, naša bitka prestaje...maggie13 wrote:k'o da ne znam i k'o da smo se jednom svadili..ali sad nije prilika.Noor wrote:
trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)
Guest- Guest
ajde, barem kavu..dzango wrote:Ima da kupim polovan Tomos i da ga nagarim.maggie13 wrote:been there, done that..dzango wrote:Sloboda u grudima i ravan autoput.maggie13 wrote:nije to neka lova..a, vjetar u kosi..dzango wrote:
Jebiga kada nemam pare za Harli.
2014-04-12
dzango wrote:A ti ne voliš da te malo šope po guzi?Noor wrote:dzango wrote:Volim ja i grubo.Noor wrote:trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)maggie13 wrote:
srca ima, para nema pa glava prevladava?
pa kažemo, mazohisti ste svi od reda
pa ne svatko, kao što ti voliš..ja biram
Guest- Guest
E jebiga sad. Tako apetiti stalno rastu i nikada ništa ne uradiš. Uvek bi za klasu više.maggie13 wrote:ajde, barem kavu..dzango wrote:Ima da kupim polovan Tomos i da ga nagarim.maggie13 wrote:been there, done that..dzango wrote:Sloboda u grudima i ravan autoput.maggie13 wrote:
nije to neka lova..a, vjetar u kosi..
Znači ipak voliš. Što se femkaš, druga je stvar.Noor wrote:dzango wrote:A ti ne voliš da te malo šope po guzi?Noor wrote:dzango wrote:Volim ja i grubo.Noor wrote:
trebala si vidjet od jutra kako glava prevladava i kakve izjave su frcale o vukovaru....daj ti to malo napraši, ne samo maziti :)
tako to ide..napredujes..dzango wrote:E jebiga sad. Tako apetiti stalno rastu i nikada ništa ne uradiš. Uvek bi za klasu više.maggie13 wrote:ajde, barem kavu..dzango wrote:Ima da kupim polovan Tomos i da ga nagarim.maggie13 wrote:been there, done that..dzango wrote:
Sloboda u grudima i ravan autoput.
2014-04-12
necu moc zaspat..tre911 wrote:Jel ovako?dzango wrote:Ko se grebe, taj se voli. Da vidiš samo kako sam ja iskezio zube...maggie13 wrote:kandze izvirile, ne izazivaj..dzango wrote:Kako več bliži se, naša bitka prestaje...maggie13 wrote:
k'o da ne znam i k'o da smo se jednom svadili..ali sad nije prilika.
2014-04-12
I zsvršiš na Tviteru.maggie13 wrote:tako to ide..napredujes..dzango wrote:E jebiga sad. Tako apetiti stalno rastu i nikada ništa ne uradiš. Uvek bi za klasu više.maggie13 wrote:ajde, barem kavu..dzango wrote:Ima da kupim polovan Tomos i da ga nagarim.maggie13 wrote:
been there, done that..
To je srpski Clark Kent a ovako je kad obuče kostim :DDmaggie13 wrote:necu moc zaspat..tre911 wrote:Jel ovako?dzango wrote:Ko se grebe, taj se voli. Da vidiš samo kako sam ja iskezio zube...maggie13 wrote:kandze izvirile, ne izazivaj..dzango wrote:
Kako več bliži se, naša bitka prestaje...
Guest- Guest
dzango wrote:Znači ipak voliš. Što se femkaš, druga je stvar.Noor wrote:dzango wrote:A ti ne voliš da te malo šope po guzi?Noor wrote:dzango wrote:
Volim ja i grubo.
volim, ali samo od onog pravog...što ne kužiš?
ti, srbinjo, braćala i pizzon dajete svima da vas šope :)
Guest- Guest
samo ne na YTdzango wrote:I zsvršiš na Tviteru.maggie13 wrote:tako to ide..napredujes..dzango wrote:E jebiga sad. Tako apetiti stalno rastu i nikada ništa ne uradiš. Uvek bi za klasu više.maggie13 wrote:ajde, barem kavu..dzango wrote:
Ima da kupim polovan Tomos i da ga nagarim.
2014-04-12
haha,,kako se ono taj zove?tre911 wrote:To je srpski Clark Kent a ovako je kad obuče kostim :DDmaggie13 wrote:necu moc zaspat..tre911 wrote:Jel ovako?dzango wrote:Ko se grebe, taj se voli. Da vidiš samo kako sam ja iskezio zube...maggie13 wrote:
kandze izvirile, ne izazivaj..
2014-04-12
Ne mogu da ti zabranim tvoje male prljave maštarije. Naročito kada si u tom dopičku.Noor wrote:dzango wrote:Znači ipak voliš. Što se femkaš, druga je stvar.Noor wrote:dzango wrote:A ti ne voliš da te malo šope po guzi?Noor wrote:
volim, ali samo od onog pravog...što ne kužiš?
ti, srbinjo, braćala i pizzon dajete svima da vas šope :)
Zašto? Kada planiraš da probaš sve u životu? Vidi Severinu.maggie13 wrote:samo ne na YTdzango wrote:I zsvršiš na Tviteru.maggie13 wrote:tako to ide..napredujes..dzango wrote:E jebiga sad. Tako apetiti stalno rastu i nikada ništa ne uradiš. Uvek bi za klasu više.maggie13 wrote:
ajde, barem kavu..
fini si mi uzor za primjer dao..15 godina mlađeg..dzango wrote:Zašto? Kada planiraš da probaš sve u životu? Vidi Severinu.maggie13 wrote:samo ne na YTdzango wrote:I zsvršiš na Tviteru.maggie13 wrote:tako to ide..napredujes..dzango wrote:
E jebiga sad. Tako apetiti stalno rastu i nikada ništa ne uradiš. Uvek bi za klasu više.
2014-04-12
Kako bre 15?maggie13 wrote:fini si mi uzor za primjer dao..15 godina mlađeg..dzango wrote:Zašto? Kada planiraš da probaš sve u životu? Vidi Severinu.maggie13 wrote:samo ne na YTdzango wrote:I zsvršiš na Tviteru.maggie13 wrote:
tako to ide..napredujes..
muzic mlađidzango wrote:Kako bre 15?maggie13 wrote:fini si mi uzor za primjer dao..15 godina mlađeg..dzango wrote:Zašto? Kada planiraš da probaš sve u životu? Vidi Severinu.maggie13 wrote:samo ne na YTdzango wrote:
I zsvršiš na Tviteru.
2014-04-12
Šta fali? Seve je moje godište i ne bi se bunio za 15 godina mlađu.maggie13 wrote:muzic mlađidzango wrote:Kako bre 15?maggie13 wrote:fini si mi uzor za primjer dao..15 godina mlađeg..dzango wrote:Zašto? Kada planiraš da probaš sve u životu? Vidi Severinu.maggie13 wrote:
samo ne na YT
Last edited by dzango on 18/12/2016, 01:01; edited 1 time in total
Supersrbin, strah i trepet za sve koji ne vole dražu!!maggie13 wrote:haha,,kako se ono taj zove?tre911 wrote:To je srpski Clark Kent a ovako je kad obuče kostim :DDmaggie13 wrote:necu moc zaspat..tre911 wrote:Jel ovako?dzango wrote:
Ko se grebe, taj se voli. Da vidiš samo kako sam ja iskezio zube...
Guest- Guest
jbte, sutra mi tv ide na smetliste, nakon 2 godine reko ajd da pogledam na tv i naletim na neku emisiji o 85 godsnjoj prostitutki, jos uvijek ima klijente, engleska
o jebem ti tv, i oni bi meni da placam pretplatu,
bljak
o jebem ti tv, i oni bi meni da placam pretplatu,
bljak
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» "Srbija će moći da računa na najviše sredstava od EIB na Zapadnom Balkanu"
Page 11 of 12