Danas kuham...
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Danas kuham...
bogomdani wrote:ja kuar,medju ostalim naucavanjima tijekom survival lajfa..
Survival lajf...dobar naziv :)
Guest- Guest
ebi ga..nije uvijek lagano bilo..no dobro je znati kuhati,tocno napravim onako kako zelim da bude..
Guest- Guest
bogomdani wrote:ebi ga..nije uvijek lagano bilo..no dobro je znati kuhati,tocno napravim onako kako zelim da bude..
Survival lajf je najteža i najljepša životna škola...nema ekvivalenta u novcu. Sve naučiš
Guest- Guest
tako je..rad i uvcenje usavrsavaju...usput,danas za veceru Minestrone juua..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:ebi ga..nije uvijek lagano bilo..no dobro je znati kuhati,tocno napravim onako kako zelim da bude..
Survival lajf je najteža i najljepša životna škola...nema ekvivalenta u novcu. Sve naučiš
Guest- Guest
Probat ću onda jednom, ne pržim krumpir inače, al sad me baš zanima...:)
medication- Posts : 5689
2014-04-14
I gledaj da je ona crvena sorta,kad ga prerezes on zuckast..ti su mirisni i ukusnu posebno,malo slatkasti..ma milina,...i moraju biti zreliji,ne mladi krumpir,oni su vodenasti,pa nije to to..
Guest- Guest
tis se udebeliti ako tako nastavis, odgrabi malo,ima tu za pet dana:)Mativka wrote:Za ručak punjena paprika, nakon toga kuhani kukuruz, a sada pečem kolač od jabuka. Večera: isto kao za ručak.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:tis se udebeliti ako tako nastavis, odgrabi malo,ima tu za pet dana:)
A moram priznati da sam unazad mjesec dana dobila koji kg. Ne jedem cijeli dan, pa navečer si pustim neku seriju, tacnu ispred sebe i uživam Ali i danas je bilo sve bez kruha, kolač je propao, tako da , nema brige
Guest- Guest
Nemam pojma, samo hodam od rodbine do rodbine, štagod skuhaju, meni super. :)
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:njoki sa ruskim domacim vrhnjem..mjac..!!!
umjesto domaći njoki sa vrhnjem..
Guest- Guest
pa domaci su njoki,sestra napravila,ja skoknuo do ruskog ducana i kupio fini ruski vrhnje...e onakav je vrhnje bio prije jedno 20-30 godina...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:njoki sa ruskim domacim vrhnjem..mjac..!!!
umjesto domaći njoki sa vrhnjem..
Guest- Guest
Toliko godina na forumu a tako tajanstven
Ljubitelj zategnutih zena
Zna kuhat
Hmm tjeras me na razmisljanje
Ljubitelj zategnutih zena
Zna kuhat
Hmm tjeras me na razmisljanje
Guest- Guest
E da... ne vidim beda u kuhanju,jako ga volim,i opusta me kad kuham..Jednom naletila doli u RH susjeda,starija zena iz Bosnije.i kad je vidjela da kuham rece: IJUUUUUU..!!!! ma vidi ti njega,kuha kao kakva cura... ..ebi ga..rekoh ja:pa nisam ja bosanac da se zenim da mi zena kuha,pere i cisti iza mene...ja sam sa curom radi nje,da je mazim,pazim,i s njom po krevetu plazim..tretiram je kao Princezu...
Guest- Guest
Uuuuuu...koji self marketing-pravo u metu!!!bogomdani wrote:E da... ne vidim beda u kuhanju,jako ga volim,i opusta me kad kuham..Jednom naletila doli u RH susjeda,starija zena iz Bosnije.i kad je vidjela da kuham rece: IJUUUUUU..!!!! ma vidi ti njega,kuha kao kakva cura... ..ebi ga..rekoh ja:pa nisam ja bosanac da se zenim da mi zena kuha,pere i cisti iza mene...ja sam sa curom radi nje,da je mazim,pazim,i s njom po krevetu plazim..tretiram je kao Princezu...
Sad će se otimati za tebe...(sebe isključujem iz nadmetanja :P)
Guest- Guest
hehehehe..kad prodajes naveliko Ajudije,ovo je djecja igra ..ne otvaram nikakvo nadmetanje,a bogomdani je brz pa ce i pobjeci Otimacicama..dzepna_venera wrote:Uuuuuu...koji self marketing-pravo u metu!!!bogomdani wrote:E da... ne vidim beda u kuhanju,jako ga volim,i opusta me kad kuham..Jednom naletila doli u RH susjeda,starija zena iz Bosnije.i kad je vidjela da kuham rece: IJUUUUUU..!!!! ma vidi ti njega,kuha kao kakva cura... ..ebi ga..rekoh ja:pa nisam ja bosanac da se zenim da mi zena kuha,pere i cisti iza mene...ja sam sa curom radi nje,da je mazim,pazim,i s njom po krevetu plazim..tretiram je kao Princezu...
Guest- Guest
bogomdani wrote:hehehehe..kad prodajes naveliko Ajudije,ovo je djecja igra ..ne otvaram nikakvo nadmetanje,a bogomdani je brz pa ce i pobjeci Otimacicama..dzepna_venera wrote:Uuuuuu...koji self marketing-pravo u metu!!!bogomdani wrote:E da... ne vidim beda u kuhanju,jako ga volim,i opusta me kad kuham..Jednom naletila doli u RH susjeda,starija zena iz Bosnije.i kad je vidjela da kuham rece: IJUUUUUU..!!!! ma vidi ti njega,kuha kao kakva cura... ..ebi ga..rekoh ja:pa nisam ja bosanac da se zenim da mi zena kuha,pere i cisti iza mene...ja sam sa curom radi nje,da je mazim,pazim,i s njom po krevetu plazim..tretiram je kao Princezu...
Moš ti bježat kolko hoćeš :D brze su i one, i lukave :P
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50