Danas kuham...
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Danas kuham...
Lady_D wrote:Kako radis salsu?medication wrote:Zeleni njoki (sa špinatom) s šalšom koju sam za vikend radila...
Rajčice operem i nakratko prokuham u kipućoj vodi, a zatim ogulim i nasjeckam.
Nasjeckam dosta češnjaka, crveni luk i peršin, prodinstam na maslinovom ulju i na to bacim rajčicu i onda kuham dosta dugo dok voda ne iskuha.
Od začina sol, papar i pola žličice šećera.
Vrijeme kuhanja ovisi koliko je vode u rajčicama i kolika je količina. Ova zadnja mi se kuhala oko 2 sata.
Danas piletina, tikvice sa grila i smeđa riža.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Zagica,nisam toliki mesojed,ali komadic mora biti,da da energiju i fino zamirise...Zagy wrote:Koliko spominjes meso,rekao bi čovjek da si u nestašici "mesa"! :p
Guest- Guest
betty.boop wrote:e i ja curry u kelj stavila :D
Nikad nisam probala tu kombinaciju, baš bih mogla.
Guest- Guest
Cušpajz mahune s vrhnjem, za cure i mene, a dečkima abšmalcane mahune i teleće šnicle.
Guest- Guest
Kod mene isto.Eva wrote:Cušpajz mahune s vrhnjem,
Trinity-
2014-04-17
jer se lungić ne dinsta, već zapeče tako da unutra ostane svjež. najbolji komad mesa raskuhaš.Lady_D wrote:Zasto sam ga unistila? :D
naučit ćeš s vremenom ;)
veber-
2014-12-30
Kao ni biftekveber_1 wrote:jer se lungić ne dinsta, već zapeče tako da unutra ostane svjež. najbolji komad mesa raskuhaš.Lady_D wrote:Zasto sam ga unistila? :D
naučit ćeš s vremenom ;)
Guest- Guest
medication wrote:Torteline s umakom od tikvica...
jel ti pravis ovaj umak ?
ako da, kako ?
betty.boop-
2015-01-23
Tijesto u umaku od :šampinjona, pelata, bijelog luka, parmezana i naravno malo prepržene slanine.
Trinity-
2014-04-17
Da.
Na maslinovo ulje bacim žličicu gustina (škrobno brašno, ali može i obično), na to dosta nasjeckanog češnjaka.
Na to dodam 1 narendanu tikvicu, posolim, popaprim i kad tikvice malo puste vodu dodam malo vode u kojoj se kuhala tjestenina i mlijeka (vidjet ćeš kolika ti je količina potrebna jer će se brzo počet zgušnjavat, ali sigurno decilitar za početak).
Na kraju dodam vrhnje i dobiješ brzi kremasti umak.
Na maslinovo ulje bacim žličicu gustina (škrobno brašno, ali može i obično), na to dosta nasjeckanog češnjaka.
Na to dodam 1 narendanu tikvicu, posolim, popaprim i kad tikvice malo puste vodu dodam malo vode u kojoj se kuhala tjestenina i mlijeka (vidjet ćeš kolika ti je količina potrebna jer će se brzo počet zgušnjavat, ali sigurno decilitar za početak).
Na kraju dodam vrhnje i dobiješ brzi kremasti umak.
Last edited by medication on 11/9/2015, 16:33; edited 1 time in total
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Rizoto od lignje + salata od pomidora i paprike
Bilo je za prste polizati
Bilo je za prste polizati
Guest- Guest
luk
špek
šunka