Danas kuham...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Danas kuham...
Vegvísir wrote:Vi'š ne bih se nikad sjetila staviti griz.
Danas opet juha od polovice butternut tikve što je ostala. Članovi obitelji su mi malce spočitavali da je odveć pikantna, premda je meni bila skroz mild.
Ostali su jeli pečenu piletinu, a ja sam napravila salatu od kuhanog krumpira, tofua s bademom i lješnjakom, jaja, cherry rajčica, peršina, češnjaka i maslinovog ulja
Foru sa par žlica griza primjenjujem kad god želim malo pokupiti tekućinu u smjesi :)
Guest- Guest
Dali ste mi ideju pa sam danas radila popečke od tikvica i uz to namaz od crvenog graha.
Guest- Guest
ja jednostavno izlijem tekucinu..dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Vi'š ne bih se nikad sjetila staviti griz.
Danas opet juha od polovice butternut tikve što je ostala. Članovi obitelji su mi malce spočitavali da je odveć pikantna, premda je meni bila skroz mild.
Ostali su jeli pečenu piletinu, a ja sam napravila salatu od kuhanog krumpira, tofua s bademom i lješnjakom, jaja, cherry rajčica, peršina, češnjaka i maslinovog ulja
Foru sa par žlica griza primjenjujem kad god želim malo pokupiti tekućinu u smjesi :)
Guest- Guest
Hah ta je rečenica visjela u zraku već neko vrijeme :P tikve su pune vode..
Kad stignem dam recept za krumpir u hladnom ulju..ne mora se uvijek spremati hrana po uobičajenoj špranci.
Kad stignem dam recept za krumpir u hladnom ulju..ne mora se uvijek spremati hrana po uobičajenoj špranci.
Guest- Guest
tudej..rižoto..govedji sa dugo dunjstanim mesom,onako da bude rahlo..
Last edited by bogomdani on 11/8/2015, 23:56; edited 1 time in total (Reason for editing : trhzrh)
Guest- Guest
Krumpir oguliti,izrezati na komade, posusiti i staviti u hladno ulje,posoliti. Kad se počne pržiti dodati svježe trave tipa kadulja,ruzmarin,majcina dusica. Okretati i prziti do zlatne boje, izvaditi na papirni ubrus i rahlo posoliti. Ovakav krumpir mi je naj.
Guest- Guest
to su simpatične ideje, ali ipak je najbolje kad je tako nešto u pitanju ga prvo skuhati pa ga onda pržiti...
Guest- Guest
više mi priganje razjebe aromu od vode, ali da, najbolje prigane patate su ako se prije toga skuhaju...
Guest- Guest
Za ručak punjena paprika, nakon toga kuhani kukuruz, a sada pečem kolač od jabuka. Večera: isto kao za ručak.
Guest- Guest
snakebite wrote:to su simpatične ideje, ali ipak je najbolje kad je tako nešto u pitanju ga prvo skuhati pa ga onda pržiti...
A da probaš prvo, Masterchefe garantiram da je najbolji okus koji si ikad probao od krumpirića..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:snakebite wrote:to su simpatične ideje, ali ipak je najbolje kad je tako nešto u pitanju ga prvo skuhati pa ga onda pržiti...
A da probaš prvo, Masterchefe garantiram da je najbolji okus koji si ikad probao od krumpirića..
nisam ljubitelj baš krumpira ali probati ću...
Guest- Guest
ne pokupe uopce,samo na pocetku vatra mora biti zesca,da uhvati onu tanku koricu i poslije se nece raspasti
Guest- Guest
bogomdani wrote:ne pokupe uopce,samo na pocetku vatra mora biti zesca,da uhvati onu tanku koricu i poslije se nece raspasti
Oooo, neko zna..bravo
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50