Danas kuham...
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Danas kuham...
Ne kuham, oklada s rođenim. Mogu li pojest 3.5kg janjetine. Nikad lakše i lipše oklade.
Lady_D wrote:Kako mene zanima kako svetac izgleda :D
Trinity-
2014-04-17
Još mislim na roštilj od sinoć...
A sada su na redu domaća slanina i kobasice koju su braća napakirala...
A sada su na redu domaća slanina i kobasice koju su braća napakirala...
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:I gledaj da je ona crvena sorta,kad ga prerezes on zuckast..ti su mirisni i ukusnu posebno,malo slatkasti..ma milina,...i moraju biti zreliji,ne mladi krumpir,oni su vodenasti,pa nije to to..
Nekako izbjegavam crveni, a mislim se sad kako to baš i nije dobra ideja
Guest- Guest
malo kao da mirise na kuhani kukuruz,iznutra je zuckast,a kad se u rerni ispece..ludilo..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
zabatak je poznato povrćebogomdani wrote:Meso..nema..??
veber-
2014-12-30
Probaj ovo...jedi salaticu i povrtje 3 dana,radi kako standardno radis,i da vidis kako ces se osjecati..veber_1 wrote:zabatak je poznato povrćebogomdani wrote:Meso..nema..??
Pojedi jedan masivan govedji steak,i tri dana ces imati snage kao bivol
Ja prvi volim povrce,obozavam ga u stvari,ali mora biti i bar dlan mesa,tu piletinu ne ubrajam,kao niti ribu..to je prazna masa,nema energije..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Moze svatko,ali kakav si nakon toga..?
prije nego li sam otisao na godisnji,bio sam puno u trku i stvarno se overkilao..dosao u stan i napravio od pola kilograma junetine cevape,i sve to pozderao uz tri snjite krufa..a ebote,koji boost energije,ono ,kao da si bivol,a Kita se ne spusta..
prije nego li sam otisao na godisnji,bio sam puno u trku i stvarno se overkilao..dosao u stan i napravio od pola kilograma junetine cevape,i sve to pozderao uz tri snjite krufa..a ebote,koji boost energije,ono ,kao da si bivol,a Kita se ne spusta..
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50