Danas kuham...
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Danas kuham...
Trinity wrote:Imaj srca...Riplex wrote:Kg ćevapa. Vatra se loži
Pa imam...ali glad...
Re: Danas kuham...
Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Prava vitaminska bomba.
Nisam još radila vege verziju punjenih paprika. Vidjela sam neki recpet za verziju s cous-cousom koje se zapeku u pećnici... Jesi radila kad na taj način?
Punila sam crvene roge sa smjesom ribanog krumpira,narančastog batata, patlidžana, začini po želji, čili, podliveno sa vrhnjem (moš i zobeno) i pekla...dakle, prefino.. kombinacija slatko-slano-ljutkasto!!!
Ne znam je li bolje vruće ili hladno...mrak!
Zvuči kao preprefina kombinacija Koliko dugo si držala u pećnici?
Pa odokativno procijenim, nekih 35-40 min na 180...sam miris tog pečenja je zarazan, cijela zgrada mirisala
Jednom sam stavljala od žitarica unutra slanutak kuhan pa stiješten, ma svašta može mašta
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Pa odokativno procijenim, nekih 35-40 min na 180...sam miris tog pečenja je zarazan, cijela zgrada mirisala
Jednom sam stavljala od žitarica unutra slanutak kuhan pa stiješten, ma svašta može mašta
To je to. Samo mašta.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Riplex wrote:Kg ćevapa. Vatra se loži
Taman bilo...sutra lagana hrana. Malo orade
Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Pa odokativno procijenim, nekih 35-40 min na 180...sam miris tog pečenja je zarazan, cijela zgrada mirisala
To je to. Samo mašta.
Domaći njoki u jednostavnom umaku od luka i rog paprika, umak živo narančaste boje
Prženi popečki od naribanih tikvica, pomiješanih sa jajem, malo griza, sol,papar,piskavica,vegeta,crvena paprika, posluženo uz senf i majonezu, i ciklu.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Tikvice imaju visoki postotak vode u sebi, a griz pije. Ne znam koliko pohodiš restorane tipa azijski, meksički, pa da vidiš njihove kombinacije :D
Guest- Guest
jedem ja sve, par stvari ne. tipa fileki, repa.
ja popećke rdim s glatkim brašnom.
tikvice posolim i dobro stisnem da puste vodu.
2014-12-30
veber_1 wrote:jedem ja sve, par stvari ne. tipa fileki, repa.
Ok, znam to, al ovako su mi fine meke, i ne piju ulje.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Vi'š ne bih se nikad sjetila staviti griz.
Danas opet juha od polovice butternut tikve što je ostala. Članovi obitelji su mi malce spočitavali da je odveć pikantna, premda je meni bila skroz mild.
Ostali su jeli pečenu piletinu, a ja sam napravila salatu od kuhanog krumpira, tofua s bademom i lješnjakom, jaja, cherry rajčica, peršina, češnjaka i maslinovog ulja
Danas opet juha od polovice butternut tikve što je ostala. Članovi obitelji su mi malce spočitavali da je odveć pikantna, premda je meni bila skroz mild.
Ostali su jeli pečenu piletinu, a ja sam napravila salatu od kuhanog krumpira, tofua s bademom i lješnjakom, jaja, cherry rajčica, peršina, češnjaka i maslinovog ulja
Guest- Guest
napravim ja tebi podravsku juhu pa se ne buš zajebavala s glupostima.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Vegvísir wrote:Vi'š ne bih se nikad sjetila staviti griz.
Foru sa par žlica griza primjenjujem kad god želim malo pokupiti tekućinu u smjesi :)
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50