Danas kuham...
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: Danas kuham...
napravio brancina, češnjak, vino, maslinovo...na brzinu spržio, dodao vina...mljac, + bltva
genitalni_herpes-
2014-04-11
Ražnjići na žaru,potom potopljeni u Zigojner sauce i sve skrčkano u rerni...uz to krumpir u ljusci,poslolit i posut friškim peršinovim reckanim listom..
Guest- Guest
e pa ja sam jeo musaku, al nisam ju ja pripremao nego sam mal varo...khm...mamina kuhinja...
genitalni_herpes-
2014-04-11
tortilje, drugi dan za redom, punjeno s: piletina na komadiće, paprike žute i crvene, crveni grah, kukuruz, mrkva, pamidori, ljute papričice, sol, papar, preko izribani sir pa sve zapečeno, žestoke k'o sam vrg, serem 2 metra u daljinu....
na kocu ide kiselo vrhnje ili mileram gore, hladno iz frižidera na vrelo i ljuto ispod, paše ludilo...
možda takva kombinacija i doprinosi tome da...
možda takva kombinacija i doprinosi tome da...
bogomdani wrote:rižoto je bogovska stvar,ako se dobro napravi..
Puno muškatnog orašćića, naribanog, ne mljevenog, puno curryja i papra, ljute paprike, miješane kokošje iznutrice i kokošje meso sa junetinom - prste polizati.
Guest- Guest
Danas kuham polpete u umaku (inače bi bio od gljiva, ali danas iznimno nije) i pire krumpir i ono što čini da mi rastu zazubice je bob sa mladim češnjakom i komoračem i puuno maslinovog ulja.
Guest- Guest
T.- Posts : 17590
2014-04-14
Danas nije čista srijeda, bila je davno na početku Korizme. Post i nemrs je preksutra, na Veliki Petak.
Guest- Guest
onda je mene netko dobro nasanjkao, meni danas uvalili neku zelen, bobice, sjemenke...
srića pa sam već opalio jedan burek i nisam nešto gladan...
srića pa sam već opalio jedan burek i nisam nešto gladan...
umrljan oslić u kukuruzno brašno, špinat, pomfri...pa si još natiskam majonezu da si mal umočim mog oslića (bez perverzija molim)
genitalni_herpes-
2014-04-11
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50