Danas kuham...
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Danas kuham...
To je i predjelo i glavno jelo i desert, pa ako ostane, i sutra za marendu...meni su onda još ukusnije....Naravno uz to ide i bijeli luk..i u jelu a i u zrnu,posebno
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
bugati_2 wrote:Papaline...friško ulovljenje; kuhani krumpir na pole s peršinom i maslinovim uljem, radić salata.....
Pravi dalmatinski ručak :)
Guest- Guest
Meso je osnova snage..tko puno radi,fizicki ili umno,se iscrpljuje,organizam gubi snagu i onda nastaju opterecenja po košćurama,koscure stradaju,gotov si,ako umno radis,zivci slabe,pa propucas...
Dakle,ne treba puno mesa,ali kvalitetno i jako,ghovedje ili konjsko..
Dakle,ne treba puno mesa,ali kvalitetno i jako,ghovedje ili konjsko..
Guest- Guest
prereži ih na pola. uzdužno. skuhaš rižu. ne prekuhat ju. pomiješaš s patliđanom, dodaš parmezan, papriku, neki put stavim špek ili pršut, neki put faširanu junetinu. nafilaš polovice i zapečeš. na cijelu smjesu dodaš parmezan da se zapeče i to ti je to.
2014-12-30
Zgodno. Imam domaće slavonske slanine.
Ovo bi moglo biti za prste polizat'.
Ovo bi moglo biti za prste polizat'.
Trinity-
2014-04-17
ako ideš na slaninu. sitne kockice. poprži ih. makni ih van pa na masnoći sitno isjeckani luk zastakli. dodaj rižu (u tom slučaju mora biti polukuhana ili ju dokuhaš u masnoći) na kraju ubaciš opet špek i dinstaš dok se ne riješiš vode. ubaci patliđane i papriku, začine po volji. meni paše curry. nafilaš, popspeš sirom i pozoveš mene na ručak :D
2014-12-30
Ha ha super..nisam znala da kuhaš! Zar i ti...veber_1 wrote:ako ideš na slaninu. sitne kockice. poprži ih. makni ih van pa na masnoći sitno isjeckani luk zastakli. dodaj rižu (u tom slučaju mora biti polukuhana ili ju dokuhaš u masnoći) na kraju ubaciš opet špek i dinstaš dok se ne riješiš vode. ubaci patliđane i papriku, začine po volji. meni paše curry. nafilaš, popspeš sirom i pozoveš mene na ručak :D
Guest- Guest
veber wrote:ako ideš na slaninu. sitne kockice. poprži ih. makni ih van pa na masnoći sitno isjeckani luk zastakli. dodaj rižu (u tom slučaju mora biti polukuhana ili ju dokuhaš u masnoći) na kraju ubaciš opet špek i dinstaš dok se ne riješiš vode. ubaci patliđane i papriku, začine po volji. meni paše curry. nafilaš, popspeš sirom
Hvala, sad ne moram na Coolinariku.
i pozoveš mene na ručak :D
Trinity-
2014-04-17
ja ti to znam napraviti, pohitam leftoverse u smjesu i imaš ručak za 15kn
a moram probati kaj si napravila od recepta
a moram probati kaj si napravila od recepta
2014-12-30
ps za špek, pršut ili šunku zgodno ih je onoj vodi nakon prženja skuhat kako bi bili mekani. i da su sitne kockice.
naravno ne posebno kako bi aroma ostala u cijelom jelu.
naravno ne posebno kako bi aroma ostala u cijelom jelu.
Last edited by veber_1 on 29/8/2015, 08:57; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
prvi put je uvijek nespretan. ne znači da na kraju ne ispadne dobroTrinity wrote:Ne očekuj puno od prvi puta.
veber-
2014-12-30
Kaže iskusni kuhar...veber_1 wrote:prvi put je uvijek nespretan. ne znači da na kraju ne ispadne dobroTrinity wrote:Ne očekuj puno od prvi puta.
Trinity-
2014-04-17
pa nisam invalid :D, a volim fino pojest. znam kuhat sve osim kolača jer ne jedem slatko. da jedem i to bi znao.dzepna_venera wrote:Ha ha super..nisam znala da kuhaš! Zar i ti...
2014-12-30
životno iskustvo ;) u svim segmentima života.Trinity wrote:Kaže iskusni kuhar...
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:pa nisam invalid :D, a volim fino pojest. znam kuhat sve osim kolača jer ne jedem slatko. da jedem i to bi znao.dzepna_venera wrote:Ha ha super..nisam znala da kuhaš! Zar i ti...
Svaka čast. Inspirirao si me da sutra napravim punjene patlidžanse :)
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50