Danas kuham...
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Danas kuham...
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:veber_1 wrote:ne ulazim u tuđu prehranu, odrasla si, tvoj izbor. dok me ne maltretiraš s tvojim načinom prehrane, a ne maltretiraš sve pet. kada je u srpnju og bila špica vrućine nisam jeo ništa osim voća. nakon sedam dana tijelo je tražilo sol. a inače jedem neslano pa mi se malo poremetio metabolizam. nisam zagovornik jedenja samo mesa, no paše mi. pogotovo kada je stvarno svježe. onda ga napravim da ostane u sredini krvavo. nikog ne tjeram da to jede, no meni paše.Vegvísir wrote:
Nema. I ne fali mi.
Ma sve pet, niti želim da se mene maltretira niti ja koga maltretiram. Stvar osobnog izbora.
Ti si prava žena za mene
:sleazy:
Gotovo da je šteta što nismo lezbice.
Guest- Guest
ma podjebavam. nisam prije s njom komunicirao, niti ne znam dali je bila na net-u. no ovako po upisima čini mi se ok.dzepna_venera wrote:
:D sviđaju mi se njena uvjerenja, njena mirnoća, pamet,kulinarske vještine,izbor namirnica. Ma sve.
ne bi se složili u izboru jela, ali to u krevetu ionako nije bitno :D
2014-12-30
curke! ja sam lezba, imajte me na umu.Vegvísir wrote:
veber-
2014-12-30
Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:veber_1 wrote:ne ulazim u tuđu prehranu, odrasla si, tvoj izbor. dok me ne maltretiraš s tvojim načinom prehrane, a ne maltretiraš sve pet. kada je u srpnju og bila špica vrućine nisam jeo ništa osim voća. nakon sedam dana tijelo je tražilo sol. a inače jedem neslano pa mi se malo poremetio metabolizam. nisam zagovornik jedenja samo mesa, no paše mi. pogotovo kada je stvarno svježe. onda ga napravim da ostane u sredini krvavo. nikog ne tjeram da to jede, no meni paše.Vegvísir wrote:
Nema. I ne fali mi.
Ma sve pet, niti želim da se mene maltretira niti ja koga maltretiram. Stvar osobnog izbora.
Ti si prava žena za mene
Oh! Aah!!
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:hmm? kaj si istospolne orjentacije?dzepna_venera wrote:
Ti si prava žena za mene
:D sviđaju mi se njena uvjerenja, njena mirnoća, pamet,kulinarske vještine,izbor namirnica. Ma sve.
Pa vi mi laskate! Prosto mi neugodno.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:curke! ja sam lezba, imajte me na umu.Vegvísir wrote:
Guest- Guest
ne cerekaj se :D :PVegvísir wrote:
ja sam za akciju. moja lezbijska strana budi u meni nemir :D
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:ne cerekaj se :D :PVegvísir wrote:
Jedi manje mesa pa ćeš biti zen ko nas dvije
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
uhhhh..odoh odmah komad govedine vaditi za sutra iz zaledjivaca...dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne cerekaj se :D :PVegvísir wrote:
Jedi manje mesa pa ćeš biti zen ko nas dvije
Guest- Guest
Puhovane purece filete...jedva da se moze reci meso,ali hajde...uz to riza umotana u ukiseljene listove od grozdja....nekoliko glava artichoka..
Guest- Guest
couscous s dinstanom crvenom i zelenom paprikom, lukom, porilukom, rajčicom, mrkvom, đumbirom i slanutkom
Guest- Guest
opet nis meseko???...vid ti zena...stede na meseku,izgladnjuju famigliu,a za skupe parfumčiće imaju...
Guest- Guest
CouscousVegvísir wrote:couscous s dinstanom crvenom i zelenom paprikom, lukom, porilukom, rajčicom, mrkvom, đumbirom i slanutkom
Jedino kaj mi nije kiaro kako slanutak ide u ovu kombinaciju....
Guest- Guest
Pa da...mirisne i zdrave ;) ne želimo se hraniti strvinamabogomdani wrote:opet nis meseko???...vid ti zena...stede na meseku,izgladnjuju famigliu,a za skupe parfumčiće imaju...
al ko voli široka mu slavonska ravnica :P
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50