Danas kuham...
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Danas kuham...
ma zezam se malo...zvaci ti slobodno blitvicu... ..jedino znam napraviti dobro pite krompiruse,pa sa bundevama,pa mijesano,pa sa vrhnjem izmedju i sve ostale kombinacije,sa vocem i povrcem..
Guest- Guest
bogomdani wrote:ma zezam se malo...zvaci ti slobodno blitvicu... ..jedino znam napraviti dobro pite krompiruse,pa sa bundevama,pa mijesano,pa sa vrhnjem izmedju i sve ostale kombinacije,sa vocem i povrcem..
Zbog evropskog radnog vremena imam problem sa prehranom i ja neki dan sam nosila svoje skuhano na posao, pa mi to ne paše.
Dok radim naj mi je skroz lagano-voće, čaj, kava, orašasti plodovi. To je malo teško ikom zamislivo biti u takvoj disciplini, ali je meni super.
Ali poslije posla bome jedva dočekam doći doma.
Guest- Guest
jedi lisce persinovo...to je puno energije..ovdje Turci i Turkinje to mlate za dorucak u busenima..
Guest- Guest
bogomdani wrote:jedi lisce persinovo...to je puno energije..ovdje Turci i Turkinje to mlate za dorucak u busenima..
Zanimljivo!!! Malo ću proogooglati o peršinu..tnx
Guest- Guest
nema na cemu..malo ispocetka prearomaticno,ali u zelucu sve oke..jeo sam neku yufku,nes kao cili palacinka velika i u tu nakrbaju kepab,i razna dodatke,a uvale i puno presinovog lisca..inace sve sto je zeleno to je bogato magnezijem...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:jedi lisce persinovo...to je puno energije..ovdje Turci i Turkinje to mlate za dorucak u busenima..
Zanimljivo!!! Malo ću proogooglati o peršinu..tnx
Guest- Guest
uhhhh.ne hvali me... ..nasao neke slane krekere,pa gori malo maasdamera i nema nis bolje..
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Varivo od raštike
Sad sam u bedu! To mi je nešto naj! Naj!
+ Vegica, baci oko na ovaj recet, prekodobro:
http://www.kkuhar.com/index.php/juhe-meni/16-krem/2386-juha-od-ratike
Guest- Guest
Ma joj, i ja je obožavam, ali je baš nekako rijetko radim. Trenutno sam još nekoliko dana kod familije tako da je madre pripremala superfinu iz tetinog vrta.
Recept zvuči super! Naravno, samo bih izbacila iz njega pancetu. Tako smo i danas kuhali dvije verzije.
Recept zvuči super! Naravno, samo bih izbacila iz njega pancetu. Tako smo i danas kuhali dvije verzije.
Guest- Guest
I ja sam ju sad dolje jela i volim ju....da mi je neka kecelju I <3 raštika :D
Ja danas popržene morske plodove plus quinoa da zagustira
Ja danas popržene morske plodove plus quinoa da zagustira
Guest- Guest
Ma sva ta zelenjava je super; mogla bih se gušiti u blitvi i špinatu, al' raštika je posebna.
Guest- Guest
Veg, ni ja ne stavljam pancetu..
Raštika rulz! Nisam znala da je toliko sada popularna, ja se u njoj davila svaku jesen i zimu. Otkad znam za sebe uvijek smo je sadili.
Raštika rulz! Nisam znala da je toliko sada popularna, ja se u njoj davila svaku jesen i zimu. Otkad znam za sebe uvijek smo je sadili.
Guest- Guest
Pretpostavila sam da je ti ne stavljaš, samo mi je zapela za oko u receptu.
Mi smo raštiku isto uvijek obavezno imali dok smo živjeli u kući s vrtom. Sad je već nešto rjeđe na meniju, al' uvijek veseli kad se dokopam domaće.
Mi smo raštiku isto uvijek obavezno imali dok smo živjeli u kući s vrtom. Sad je već nešto rjeđe na meniju, al' uvijek veseli kad se dokopam domaće.
Guest- Guest
Za ručak danas bezveze; malo raženog kruha sa sirom i rikulom. Za večeru će nas biti malo više pa sam napravila hummus koji će se mazati na homemade integralni kruh sa sjemenkama, a nakon toga tortilje. Vege nadjev radim ja, a mesni će napraviti netko drugi od ukućana.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50