Danas kuham...
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Danas kuham...
Večerala vani pečen krompir sa nekim jogurt sosom,piletinu na naglo,odlično prženo povrće,i salata sa nekim pre dobrim senf preljevom...
Guest- Guest
O ebote..jedno od mojih zescih obljubljenih jela.. ..probaj i sa preljevom od sampinjona..dzepna_venera wrote:Njoki u umaku sa vrhnjem.
Guest- Guest
bogomdani wrote:O ebote..jedno od mojih zescih obljubljenih jela.. ..probaj i sa preljevom od sampinjona..dzepna_venera wrote:Njoki u umaku sa vrhnjem.
Ma da...može li sa vrganjima?
Guest- Guest
jos je i ukusnije..vrganji su ono..mlac..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:O ebote..jedno od mojih zescih obljubljenih jela.. ..probaj i sa preljevom od sampinjona..dzepna_venera wrote:Njoki u umaku sa vrhnjem.
Guest- Guest
bogomdani wrote:jos je i ukusnije..vrganji su ono..mlac..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:O ebote..jedno od mojih zescih obljubljenih jela.. ..probaj i sa preljevom od sampinjona..dzepna_venera wrote:Njoki u umaku sa vrhnjem.
Okus im je prekrasan ;) zimi koristim sušene pa samljevene, ili sušene natopim. To mi je isto fin dodatak jelu.
Guest- Guest
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
zasto se nikako ne mogu oteti dojmu da si uvijek pomalo gladna.,...Vegvísir wrote:Danas nisam kuhala nego jela vani - odrezak od palente i ratatouille
Guest- Guest
bogomdani wrote:zasto se nikako ne mogu oteti dojmu da si uvijek pomalo gladna.,...Vegvísir wrote:Danas nisam kuhala nego jela vani - odrezak od palente i ratatouille
Nemaš to iskustvo pa ne razumiješ. Metabolizam je drukčiji.
Guest- Guest
bogomdani wrote:zasto se nikako ne mogu oteti dojmu da si uvijek pomalo gladna.,...Vegvísir wrote:Danas nisam kuhala nego jela vani - odrezak od palente i ratatouille
Ma kakvi, a osim toga, nije to sve što sam pojela u cijelom danu.
Guest- Guest
Pazim na raznovrsnost, a da ne unosim nečega previše ili premalo od mikro i makro nutrijenata mi računa cron-o-meter. Panici nema mjesta.
Guest- Guest
Dobro onda.. ..u Slavoniji bi se ti ostavila vegetarijanstva... ..u stvari jel to tvoja odluka ili ti se meso vremenom ogadilo..?
Guest- Guest
Papaline...friško ulovljenje; kuhani krumpir na pole s peršinom i maslinovim uljem, radić salata.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
dobro predjelo..dobro...neko konkretno meso za glavno jelo??bugati_2 wrote:Papaline...friško ulovljenje; kuhani krumpir na pole s peršinom i maslinovim uljem, radić salata.....
Guest- Guest
To je i predjelo i glavno jelo i desert, pa ako ostane, i sutra za marendu...meni su onda još ukusnije....Naravno uz to ide i bijeli luk..i u jelu a i u zrnu,posebno
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50