Danas kuham...
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Danas kuham...
Pileći ražnjići samo začinjeni i poskropljeni sa 2-3 kapi sezamovog ulja...
Guest- Guest
Kupila neke tortilje s češnjakom kad je bio meksički tjedan u lidlu pa sam ih napunila s dinstanim ljubičastim lukom, crvenom i zelenom paprikom, tikvicom, grahom i svježom rikulom
Guest- Guest
S obzirom da sam vegetarijanka, malo ili puno mesa mi je sasvim jednako. Ne jedem ga.
Guest- Guest
a takoc...pa bas se pitao jel ti ikako jedes meseka,no oke..istina jest,da ja toliko drecim u mesu,a u reali ga pojedem kolicinski malo,ali mora biti fino pripremljeno,cisto radi nuznih proteine i snage..povrce nema koje ne volim...Vegvísir wrote:S obzirom da sam vegetarijanka, malo ili puno mesa mi je sasvim jednako. Ne jedem ga.
Guest- Guest
Uh koja super kombinacija:) bila i ja taj tjedan u nabavi u lidlu:)Vegvísir wrote:Kupila neke tortilje s češnjakom kad je bio meksički tjedan u lidlu pa sam ih napunila s dinstanim ljubičastim lukom, crvenom i zelenom paprikom, tikvicom, grahom i svježom rikulom
Di si kupila svježu rikolu?
Danas margherita doma u pećnici, i špageti u u povrtnom umaku sa feferonima.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Uh koja super kombinacija:) bila i ja taj tjedan u nabavi u lidlu:)Vegvísir wrote:Kupila neke tortilje s češnjakom kad je bio meksički tjedan u lidlu pa sam ih napunila s dinstanim ljubičastim lukom, crvenom i zelenom paprikom, tikvicom, grahom i svježom rikulom
Joj, volim te njihove tematske tjedne. Kad je bio azijski, nakupovala sam zalihe teriyakija, soya sosa i kojekakvih začina. Rikulu je majka nabavila; kod familije sam još par dana pa sam kuhanje preuzela na sebe.
Feferoni, lajkam!
A da umirim sve one koji se brinu o prehrani mog mačora, on ne slijedi moje prehrambene obrasce i redovito žnjopa svoje mesne porcije.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Uh koja super kombinacija:) bila i ja taj tjedan u nabavi u lidlu:)Vegvísir wrote:Kupila neke tortilje s češnjakom kad je bio meksički tjedan u lidlu pa sam ih napunila s dinstanim ljubičastim lukom, crvenom i zelenom paprikom, tikvicom, grahom i svježom rikulom
Joj, volim te njihove tematske tjedne. Kad je bio azijski, nakupovala sam zalihe teriyakija, soya sosa i kojekakvih začina. Rikulu je majka nabavila; kod familije sam još par dana pa sam kuhanje preuzela na sebe.
Feferoni, lajkam!
A da umirim sve one koji se brinu o prehrani mog mačora, on ne slijedi moje prehrambene obrasce i redovito žnjopa svoje mesne porcije.
Rikula iz Dalmacije ona tamnozelena gorka mi je mrak sa maslinovim uljem i malo aceta balsamico. Rijetko je naletim, ali kad je vidim obradujem se porciji željeza
p.s. znaš kako ponosno sad prolazim pokraj mačje hrane u dućanima nikad više kućnog ljubimca, o nikad više!
Guest- Guest
Ma da, rikula je zakon! Paše na milijun način; fantastična je tako vulgaris s maslinovim i acetom balsamicom, u krumpir salati, na pizzi, kao pesto s orasima i maslinovim, kao zeleniš u sendviču sa sirom...
Joj, mačorčina mi je k'o član obitelji, crno mačje zlo A i sestrina psica mi se uvukla duboko pod kožu...
Joj, mačorčina mi je k'o član obitelji, crno mačje zlo A i sestrina psica mi se uvukla duboko pod kožu...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Ma da, rikula je zakon! Paše na milijun način; fantastična je tako vulgaris s maslinovim i acetom balsamicom, u krumpir salati, na pizzi, kao pesto s orasima i maslinovim, kao zeleniš u sendviču sa sirom...
Jao, koja genijalna žena
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Ma da, rikula je zakon! Paše na milijun način; fantastična je tako vulgaris s maslinovim i acetom balsamicom, u krumpir salati, na pizzi, kao pesto s orasima i maslinovim, kao zeleniš u sendviču sa sirom...
Jao, koja genijalna žena
Great minds think alike.
Guest- Guest
Večerala vani pečen krompir sa nekim jogurt sosom,piletinu na naglo,odlično prženo povrće,i salata sa nekim pre dobrim senf preljevom...
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50