Danas kuham...
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Danas kuham...
a di je meto?
(kada mi je kći krenula u vrtić imala je tri godine, vikala je po kući; taaataa hoću meeetooo)
(kada mi je kći krenula u vrtić imala je tri godine, vikala je po kući; taaataa hoću meeetooo)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
jedno vrijeme je jela samo meso. tjerali smo ju da barem nešto uz mesinu jede. pa je odabrala one male krastavce, kornišon. ali samo od podravke i u maloj staklenki.
danas nas dvoje požderemo kilu srdela, friganih, bez problema. neki put ih kombinira sa špekom :D
danas nas dvoje požderemo kilu srdela, friganih, bez problema. neki put ih kombinira sa špekom :D
2014-12-30
veber_1 wrote:a di je meto?
Nema. I ne fali mi.
Guest- Guest
Ti si narasla,naravno da ti ne treba..Vegvísir wrote:veber_1 wrote:a di je meto?
Nema. I ne fali mi.
Guest- Guest
ne ulazim u tuđu prehranu, odrasla si, tvoj izbor. dok me ne maltretiraš s tvojim načinom prehrane, a ne maltretiraš sve pet. kada je u srpnju og bila špica vrućine nisam jeo ništa osim voća. nakon sedam dana tijelo je tražilo sol. a inače jedem neslano pa mi se malo poremetio metabolizam. nisam zagovornik jedenja samo mesa, no paše mi. pogotovo kada je stvarno svježe. onda ga napravim da ostane u sredini krvavo. nikog ne tjeram da to jede, no meni paše.Vegvísir wrote:
Nema. I ne fali mi.
veber-
2014-12-30
Djeci treba puno proteina da rastu,inace ostadose nedorasli,kilavi i nerazvijeni..
Guest- Guest
veber_1 wrote:ne ulazim u tuđu prehranu, odrasla si, tvoj izbor. dok me ne maltretiraš s tvojim načinom prehrane, a ne maltretiraš sve pet. kada je u srpnju og bila špica vrućine nisam jeo ništa osim voća. nakon sedam dana tijelo je tražilo sol. a inače jedem neslano pa mi se malo poremetio metabolizam. nisam zagovornik jedenja samo mesa, no paše mi. pogotovo kada je stvarno svježe. onda ga napravim da ostane u sredini krvavo. nikog ne tjeram da to jede, no meni paše.Vegvísir wrote:
Nema. I ne fali mi.
Ma sve pet, niti želim da se mene maltretira niti ja koga maltretiram. Stvar osobnog izbora.
Guest- Guest
mislim da ti nikad nisam sugerirao da počneš jesti meso. tvoj izbor. niti ni ti ne maltretiraš druge svojom prehranom. i sve pet.Vegvísir wrote:
Ma sve pet, niti želim da se mene maltretira niti ja koga maltretiram. Stvar osobnog izbora.
veber-
2014-12-30
Kako te zene imaju snage se seksati kad ne jedu meso..hop-cup 15 minuta i laj daun...
Guest- Guest
imaš krivu percepciju. u biti androgene žene se bolje praše nego one quazi busty, nemrem se sjetiti hrvatskog izraza.
2014-12-30
tocno,malo bockam nase fegetarijanke....androgene i vise toga u sebe mogu potrpati..
Guest- Guest
Baš suprotno, doživljaj je puno bolji intenzivniji nego prije. :)bogomdani wrote:Kako te zene imaju snage se seksati kad ne jedu meso..hop-cup 15 minuta i laj daun...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:veber_1 wrote:ne ulazim u tuđu prehranu, odrasla si, tvoj izbor. dok me ne maltretiraš s tvojim načinom prehrane, a ne maltretiraš sve pet. kada je u srpnju og bila špica vrućine nisam jeo ništa osim voća. nakon sedam dana tijelo je tražilo sol. a inače jedem neslano pa mi se malo poremetio metabolizam. nisam zagovornik jedenja samo mesa, no paše mi. pogotovo kada je stvarno svježe. onda ga napravim da ostane u sredini krvavo. nikog ne tjeram da to jede, no meni paše.Vegvísir wrote:
Nema. I ne fali mi.
Ti si prava žena za mene
Guest- Guest
eto svetac, vidiš kaj ženska veli.dzepna_venera wrote:Baš suprotno, doživljaj je puno bolji intenzivniji nego prije. :)bogomdani wrote:Kako te zene imaju snage se seksati kad ne jedu meso..hop-cup 15 minuta i laj daun...
veber-
2014-12-30
hmm? kaj si istospolne orjentacije?dzepna_venera wrote:
Ti si prava žena za mene
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:eto svetac, vidiš kaj ženska veli.dzepna_venera wrote:Baš suprotno, doživljaj je puno bolji intenzivniji nego prije. :)bogomdani wrote:Kako te zene imaju snage se seksati kad ne jedu meso..hop-cup 15 minuta i laj daun...
Ne zna on što valja :P još sam neš htjela dodat al neću :P
Guest- Guest
ne zna, nemoj. ovako budi maštu :Ddzepna_venera wrote:
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:hmm? kaj si istospolne orjentacije?dzepna_venera wrote:
Ti si prava žena za mene
:D sviđaju mi se njena uvjerenja, njena mirnoća, pamet,kulinarske vještine,izbor namirnica. Ma sve.
Guest- Guest
veber_1 wrote:ne zna, nemoj. ovako budi maštu :Ddzepna_venera wrote:
On je itak vrlo maštovit :D
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:veber_1 wrote:ne ulazim u tuđu prehranu, odrasla si, tvoj izbor. dok me ne maltretiraš s tvojim načinom prehrane, a ne maltretiraš sve pet. kada je u srpnju og bila špica vrućine nisam jeo ništa osim voća. nakon sedam dana tijelo je tražilo sol. a inače jedem neslano pa mi se malo poremetio metabolizam. nisam zagovornik jedenja samo mesa, no paše mi. pogotovo kada je stvarno svježe. onda ga napravim da ostane u sredini krvavo. nikog ne tjeram da to jede, no meni paše.Vegvísir wrote:
Nema. I ne fali mi.
Ti si prava žena za mene
:sleazy:
Gotovo da je šteta što nismo lezbice.
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50