Danas kuham...
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Danas kuham...
Unirem, i molim Boga da mater pravi nešto masno. Ja ne mogu
kic wrote:kako ova tema moze imati 1090 upisa, a limit je 990 :?
Ne razdvoji se odmah, već negdje iza 1100, mislim. Tad prvu zatvori na 990, a ostatak prebaci u novu, istoimenu.
OT: varivo od smeđe i crvene leće
Guest- Guest
TO..!!!! nije gulaš..!!...dzepna_venera wrote:Gulaš-paprikaš od eko tikvica,paradajza,krumpira sa mažuranom i origanom
& falafel
Guest- Guest
crvene leće? :^^Vegvísir wrote:kic wrote:kako ova tema moze imati 1090 upisa, a limit je 990 :?
Ne razdvoji se odmah, već negdje iza 1100, mislim. Tad prvu zatvori na 990, a ostatak prebaci u novu, istoimenu.
je u pravu si glede teme sad sam se sjetio..
kic wrote:crvene leće? :^^Vegvísir wrote:kic wrote:kako ova tema moze imati 1090 upisa, a limit je 990 :?
Yup, yup...
Guest- Guest
Naravno da nije :P fali mu očiju :)))bogomdani wrote:TO..!!!! nije gulaš..!!...dzepna_venera wrote:Gulaš-paprikaš od eko tikvica,paradajza,krumpira sa mažuranom i origanom
& falafel
Fino fino varivo, laganini..
Guest- Guest
I meni se sviđa Općenito volim njihove proizvode, čak mi ni instant smjesa za falefele nije bila loša, iako se naravno ne može usporediti s made from scratch
Guest- Guest
Ovo je gulash..dzepna_venera wrote:Naravno da nije :P fali mu očiju :)))bogomdani wrote:TO..!!!! nije gulaš..!!...dzepna_venera wrote:Gulaš-paprikaš od eko tikvica,paradajza,krumpira sa mažuranom i origanom
& falafel
Fino fino varivo, laganini..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
mjok..istina ne izgleda kao pravi gulas,no cisto za primjer gdje ima mesa...
Guest- Guest
bogomdani wrote:mjok..istina ne izgleda kao pravi gulas,no cisto za primjer gdje ima mesa...
Mesa mu dajte!!! MLADOG MESA!!!
Guest- Guest
istina bog,vise volim zrelo i cvrsto meso..ove Mlatke danas sve nes pihtijaste i mlohave,velikih guzica...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:mjok..istina ne izgleda kao pravi gulas,no cisto za primjer gdje ima mesa...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:kic wrote:crvene leće? :^^Vegvísir wrote:kic wrote:kako ova tema moze imati 1090 upisa, a limit je 990 :?
Yup, yup...
Lajkam crvenu leću. Na kile je mogu
dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:mjok..istina ne izgleda kao pravi gulas,no cisto za primjer gdje ima mesa...
Danas rođeni polego tele. Koljenice sač...mmm tetive drull
bogomdani wrote:istina bog,vise volim zrelo i cvrsto meso..ove Mlatke danas sve nes pihtijaste i mlohave,velikih guzica...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:mjok..istina ne izgleda kao pravi gulas,no cisto za primjer gdje ima mesa...
Nijel starije meso malo ožilavo
Guest- Guest
nije,sasvim fino,nije zilavo..a ak je zilavo u seksu,to bolje..volim kad cur zilave u krevetu...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:istina bog,vise volim zrelo i cvrsto meso..ove Mlatke danas sve nes pihtijaste i mlohave,velikih guzica...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:mjok..istina ne izgleda kao pravi gulas,no cisto za primjer gdje ima mesa...
Nijel starije meso malo ožilavo
Guest- Guest
Pečene crvene paprike s lukom, salata od krumpira, rikule, crvenog graha i luka i homemade (iz pekača) integralni kruh s hrpom raznih sjemenki
Guest- Guest
a di je meto?
(kada mi je kći krenula u vrtić imala je tri godine, vikala je po kući; taaataa hoću meeetooo)
(kada mi je kći krenula u vrtić imala je tri godine, vikala je po kući; taaataa hoću meeetooo)
2014-12-30
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50