HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: HNL 2016/2017
hajduk potjerao bradarića a doveo jeffersona. kakva vizija
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
tv - tovar vizija by brbljić.jalnirajko wrote:hajduk potjerao bradarića a doveo jeffersona. kakva vizija :coffee:
bolje jogurt u ruci, nego bradarić u ekipi...
sitting_bull-
2015-09-28
Nakon više dana od onog udaranja samog sebe, oporavija se bidnik zvan "klubovi koji su udruge nisu registrirani ko profesionalni"
Guest- Guest
A teško Dinamo pojest za predjelo u Europi. Nama ti je samo cilj uzet lovu UEFA-i i dalje nam se jebe. Vidiš da svake godine nikoga ne prodamo sve dok kvalifikacije za LP ne završe, a onda je rasprodaja. Dok se ostali klubovi za LP pojačavaju mi rasprodajemo i to svake godine je tak. I onda se čudimo kaj nemremo boda osvojit ni gola zabit.fridrih_niche wrote:Raspali Sahtar pojede Dinama za predjelo...Zeko wrote:Znači od raspalog Sakhtara. Dobro onda.
Stani pisat dok ti je na vrime...
;)
Zeko-
2015-08-26
eto, meni tribalo par dana, a hajduk već 12 godina u kurcu i ne zna se ka' će se oporavit...amper1950 wrote:Nakon više dana od onog udaranja samog sebe, oporavija se bidnik zvan "klubovi koji su udruge nisu registrirani ko profesionalni" :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
sitting_bull-
2015-09-28
Bome, ja se ne čudim da ste topovsko meso u Europi...Zeko wrote:A teško Dinamo pojest za predjelo u Europi. Nama ti je samo cilj uzet lovu UEFA-i i dalje nam se jebe. Vidiš da svake godine nikoga ne prodamo sve dok kvalifikacije za LP ne završe, a onda je rasprodaja. Dok se ostali klubovi za LP pojačavaju mi rasprodajemo i to svake godine je tak. I onda se čudimo kaj nemremo boda osvojit ni gola zabit.fridrih_niche wrote:Raspali Sahtar pojede Dinama za predjelo...Zeko wrote:Znači od raspalog Sakhtara. Dobro onda.
Stani pisat dok ti je na vrime...
;)
Jer ste užasni i nekvalitetni...
To skoro nikog ne cudi, osim pojedince koji bi govorili u vise navrata da Dinamo ima prolaznu grupu za prezimit...
;)
Guest- Guest
amper1950 wrote:
"I mogu biti, moraju biti ljubomorni mnogi u nas jer takvu energiju, takvu emociju gotovo da nema niti jedan klub na svijetu"
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:
Bome, ja se ne čudim da ste topovsko meso u Europi...
Jer ste užasni i nekvalitetni...
To skoro nikog ne cudi, osim pojedince koji bi govorili u vise navrata da Dinamo ima prolaznu grupu za prezimit...
;)
Guest- Guest
sat2 wrote:amper1950 wrote:
"I mogu biti, moraju biti ljubomorni mnogi u nas jer takvu energiju, takvu emociju gotovo da nema niti jedan klub na svijetu"
Guest- Guest
amper1950 wrote:sat2 wrote:amper1950 wrote:
sat2-
2015-09-28
Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
sat2-
2015-09-28
A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
Po emociji sigurno su među najemotivnijim u svijetu, neću sad reći numero uno ni po emocijama i privrženosti jer ima drugih sredina i klubova, ali u vrhu sigurno.
Guest- Guest
znaci da plaču na romantične komedija!
Ja sam kao dijete plakao kada sam gledao yellow dog i vuk samotnjak,iako to nije romanticna komedija,ali su me svladale emocije
Ja sam kao dijete plakao kada sam gledao yellow dog i vuk samotnjak,iako to nije romanticna komedija,ali su me svladale emocije
I ovo je točna konstatacija...amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
Po emociji sigurno su među najemotivnijim u svijetu, neću sad reći numero uno ni po emocijama i privrženosti jer ima drugih sredina i klubova, ali u vrhu sigurno.
Iako, Argentinci su 'bolesniji' od nas...
;)
Guest- Guest
Ostavi se Svijeta ... koje je tu mjerilo? Zašto misliš da ste vi emotivniji od Delija ili od Poljaka ili Grka ...?amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
Za Hrvatsku priznajem, a za dalje ...
sat2-
2015-09-28
Jebe mi se što ti priznaješ ili ne, priznaje svijet da jesmo.sat2 wrote:Ostavi se Svijeta ... koje je tu mjerilo? Zašto misliš da ste vi emotivniji od Delija ili od Poljaka ili Grka ...?amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
Mnogi vani nas stavljaju u takvu kategoriju.
Guest- Guest
I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...fridrih_niche wrote:I ovo je točna konstatacija...amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
;)
sat2-
2015-09-28
I ostao na toj razini,čim napišeš ovakav post u sred ovakve raspravemuckodjubre wrote:znaci da plaču na romantične komedija!
Guest- Guest
Koji si kurac onda odgovarao na moj post?amper1950 wrote:Jebe mi se što ti priznaješ ili ne, priznaje svijet da jesmo.sat2 wrote:Ostavi se Svijeta ... koje je tu mjerilo? Zašto misliš da ste vi emotivniji od Delija ili od Poljaka ili Grka ...?amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
Mnogi vani nas stavljaju u takvu kategoriju.
Koji to svijet i kako vas priznaje ...
sat2-
2015-09-28
Gdje svijet priznaje? Dokazi???
Ne bi se složija...sat2 wrote:I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...fridrih_niche wrote:I ovo je točna konstatacija...amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
;)
Nijedan klub nema cilu regiju fanatično uz sebe, ka Hajduk...
To je stvarno poseban odnos...
;)
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50