HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: HNL 2016/2017
muckodjubre wrote:to je rekao s aspekta dopredsjenika dinama i prema onome kako radi vodstvo hajduka...
Jesi ti svjestan da je on bio dopredsjednik saveza, a ne samo dopredsjednik Dinama i da ne može tek tako pričati?
Ne može ni predsjednik ili predsjednica države pričati ko običan građanin, već mora paziti što govori, poštivati sve je jer predsjednik/ca svih građana.
Mamić je bio dopredsjednik HNS-a, dakle svih klubova unutar saveza i itekako je treba paziti što pričati, a ne najavljivati rat koji je kasnije njegov savez i proveo...
Guest- Guest
Zamisli da predsjednica kaže da "najavljuje rat SDP-u i da neće dobiti izbore 10 godina" Ili prije Josipović za HDZ?!? Letio bi odma s funkcije...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:to je rekao s aspekta dopredsjenika dinama i prema onome kako radi vodstvo hajduka...
Jesi ti svjestan da je on bio dopredsjednik saveza, a ne samo dopredsjednik Dinama i da ne može tek tako pričati?
Ne može ni predsjednik ili predsjednica države pričati ko običan građanin, već mora paziti što govori, poštivati sve je jer predsjednik/ca svih građana.
Mamić je bio dopredsjednik HNS-a, dakle svih klubova unutar saveza i itekako je treba paziti što pričati, a ne najavljivati rat koji je kasnije njegov savez i proveo...
Usljed gore spomenutih činjenica moje pitanje još stoji. Ne pričam mi u kojem kontekstu je tko što priča, radi se u prvom redu o dopredsjedniku saveza?!?
Guest- Guest
A neš ti prognoze, to zna svaka baba na placu...ko da netko kaže Udineseu ili Celti ili što ja znam Watfordu da neće bit prvak 10 godina.amper1950 wrote:Ajde zanemarimo riječ rat (premda je taj rat kasnije od strane HNS-a jasno Hajduk osjetio) jeli u redu da priča: nećete bii prvi 10 godina,muckodjubre wrote:eto ti odgovori citiran od prije...ali tebi to opet neće biti dovoljno jer odgovori nije u skladu s tvojim mišljenjem
Guest- Guest
nemoguća usporedba jer predsjednica kada je predsjednica izlazi iz stranke...amper1950 wrote:Zamisli da predsjednica kaže da "najavljuje rat SDP-u i da neće dobiti izbore 10 godina" Ili prije Josipović za HDZ?!? Letio bi odma s funkcije...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:to je rekao s aspekta dopredsjenika dinama i prema onome kako radi vodstvo hajduka...
Usljed gore spomenutih činjenica moje pitanje još stoji. Ne pričam mi u kojem kontekstu je tko što priča, radi se u prvom redu o dopredsjedniku saveza?!?
a ovaj ima dvije funkcije,a ovo je rekao kao funkcioner, dopredsjednik dinama i to radi toga u kojem smjeru ide hajduk,,,ne mora biti da će dinamo biti prvak,može i rijeka jer su te dve ekipe za 2 klase iznad ostatka društva,a ovako nabrijava svoju ekipu,najjači smo,biti ćemo prvaci još 10g,igrati ćemo LP, "kad goca jurić zasuče rukave i kae ajmooooooooo"
Maminjo im je samo prijateljski prorekao budućnost.muckodjubre wrote:nemoguća usporedba jer predsjednica kada je predsjednica izlazi iz stranke...amper1950 wrote:Zamisli da predsjednica kaže da "najavljuje rat SDP-u i da neće dobiti izbore 10 godina" Ili prije Josipović za HDZ?!? Letio bi odma s funkcije...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:to je rekao s aspekta dopredsjenika dinama i prema onome kako radi vodstvo hajduka...
a ovaj ima dvije funkcije,a ovo je rekao kao funkcioner, dopredsjednik dinama i to radi toga u kojem smjeru ide hajduk,,,ne mora biti da će dinamo biti prvak,može i rijeka jer su te dve ekipe za 2 klase iznad ostatka društva,a ovako nabrijava svoju ekipu,najjači smo,biti ćemo prvaci još 10g,igrati ćemo LP, "kad goca jurić zasuče rukave i kae ajmooooooooo"
Guest- Guest
i dao dobronamjeran savjet da uprava radi krivo,umjesto da se fokusira na sebe traži krivce u drugimaJohn McClane wrote:Maminjo im je samo prijateljski prorekao budućnost.muckodjubre wrote:nemoguća usporedba jer predsjednica kada je predsjednica izlazi iz stranke...amper1950 wrote:Zamisli da predsjednica kaže da "najavljuje rat SDP-u i da neće dobiti izbore 10 godina" Ili prije Josipović za HDZ?!? Letio bi odma s funkcije...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:to je rekao s aspekta dopredsjenika dinama i prema onome kako radi vodstvo hajduka...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/otkrivamo-porezni-udar-na-sukera-istraga-porijekla-imovine-sef-hns-a-mora-platiti-6-milijuna-kuna-poreza-na-12-milijuna-kojima-je-jamcio-za-mamice/5426447/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
šuker posudio?????? i onda kažu šuker je cicija
Hahahaha...muckodjubre wrote:
nemoguća usporedba jer predsjednica kada je predsjednica izlazi iz stranke...
I predsjednica može imati neku drugu funkciju, ali je u prvom redu predsjednice svih građana, kao što je predsjednik ili dopredsjednik HNS-a predsjednik/dopredsjednik svih klubova...
No ne brini, ne tribaš se dalje truditi, nisam ni očekiva od nekog poput tebe da kažeš da nije u redu pričati takve stvari kad imaš takvu funkciju...
Samo znaj, u svakoj normalnoj zemlji dopredsjednik jednog saveza nikad takvo što neće izjaviti. Ako i izjavi, u roku 24 sata će otići s funkcije ili će biti smjenjen... A ovom niko iz HNS-a riječ nije rekao...
Guest- Guest
pa nije daomuckodjubre wrote:šuker posudio?????? i onda kažu šuker je cicija
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
brend uz modrića najveći hrvatski igrač svih vremena...kuracodigraca wrote:kolinda i brend se nekaj ne vole.
Demo, jeli ti stvarno misliš da si zanimljiv s tim svojim sranjima koja ponavljaš svaki dan više puta?muckodjubre wrote:brend uz modrića najveći hrvatski igrač svih vremena...kuracodigraca wrote:kolinda i brend se nekaj ne vole.
Guest- Guest
ako ti se ne sviđa preskočiamper1950 wrote:Demo, jeli ti stvarno misliš da si zanimljiv s tim svojim sranjima koja ponavljaš svaki dan više puta?muckodjubre wrote:brend uz modrića najveći hrvatski igrač svih vremena...kuracodigraca wrote:kolinda i brend se nekaj ne vole.
Haha...muckodjubre wrote:ako ti se ne sviđa preskočiamper1950 wrote:Demo, jeli ti stvarno misliš da si zanimljiv s tim svojim sranjima koja ponavljaš svaki dan više puta?muckodjubre wrote:brend uz modrića najveći hrvatski igrač svih vremena...kuracodigraca wrote:kolinda i brend se nekaj ne vole.
Ma šta se mene tiće možeš pisati i duplo više puta, jebe se meni... ja te samo pitam jeli stvarno misliš da si zanimljiv, pitanje više ovako za tebe osobno, ne da meni odgovoriš...
Guest- Guest
retoričko pitanjeamper1950 wrote:Haha...muckodjubre wrote:ako ti se ne sviđa preskočiamper1950 wrote:Demo, jeli ti stvarno misliš da si zanimljiv s tim svojim sranjima koja ponavljaš svaki dan više puta?muckodjubre wrote:brend uz modrića najveći hrvatski igrač svih vremena...kuracodigraca wrote:kolinda i brend se nekaj ne vole.
Ma šta se mene tiće možeš pisati i duplo više puta, jebe se meni... ja te samo pitam jeli stvarno misliš da si zanimljiv, pitanje više ovako za tebe osobno, ne da meni odgovoriš...
opet amper izmišlja termine koje nitko iz dinama nije koristio, za razliku od tovarskih medija koji su ih eksplicite koristili, i onda na izmišljenim terminima gradi i konstruira posljedice onoga što je sam izmislio i što onda napada.
zato vam hajduk stagnira na marginama hrvatskog nogometa, mijenja uprave i trenere kao tampone, a u hajduku igraju naša dica iz zagreba, afrike, španjolske, Albanije.
sve radite kontra logike i pravila poslovanja i vođenja kluba, a onda vam je kriv netko tko vam kaže da ne radite dobro.
od nekad slavnog kluba postali ste belosvetska palanka u kojoj su jedino stadion i navijači tovarski.
ali ako ste vi time sretni i zadovoljni zašto da vam proturiječimo.
vama dobro, nama dobro.
svi sretni i zadovoljni.
možda ne baš svi...
zato vam hajduk stagnira na marginama hrvatskog nogometa, mijenja uprave i trenere kao tampone, a u hajduku igraju naša dica iz zagreba, afrike, španjolske, Albanije.
sve radite kontra logike i pravila poslovanja i vođenja kluba, a onda vam je kriv netko tko vam kaže da ne radite dobro.
od nekad slavnog kluba postali ste belosvetska palanka u kojoj su jedino stadion i navijači tovarski.
ali ako ste vi time sretni i zadovoljni zašto da vam proturiječimo.
vama dobro, nama dobro.
svi sretni i zadovoljni.
možda ne baš svi...
sitting_bull-
2015-09-28
Nemojte se svadjati za bozic, daj da budemo zajedno
nowitzki-
2014-04-27
Ko se svađa? Ja i demo smo lipo prodiskutirali, standardno. Ti vidiš još nekog?nowitzki wrote:Nemojte se svadjati za bozic, daj da budemo zajedno
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50