HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: HNL 2016/2017
Ne bi se složija...sat2 wrote:I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...fridrih_niche wrote:I ovo je točna konstatacija...amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
Po emociji sigurno su među najemotivnijim u svijetu, neću sad reći numero uno ni po emocijama i privrženosti jer ima drugih sredina i klubova, ali u vrhu sigurno.
Iako, Argentinci su 'bolesniji' od nas...
;)
Nijedan klub nema cilu regiju fanatično uz sebe, ka Hajduk...
To je stvarno poseban odnos...
;)
Guest- Guest
Post u skladu s nivoom rasprave...amper1950 wrote:I ostao na toj razini,čim napišeš ovakav post u sred ovakve raspravemuckodjubre wrote:znaci da plaču na romantične komedija!
Ja sam kao dijete plakao kada sam gledao yellow dog i vuk samotnjak,iako to nije romanticna komedija,ali su me svladale emocije
Nivo rasprave moj tata je najjaci boli me kurac sta tko kaze
Odgovarao sam da ti odgovorimsat2 wrote:
Koji si kurac onda odgovarao na moj post?
Koji to svijet i kako vas priznaje ...
Pa gledajući brojne reportaže, članke po medijima vanka. Sićan se da mije prijatelj donija jedan njemački časopis gdje su na par strana pisali o 100-njici Hajduka i što su navijači napravili. Makni se iz te rupe, obiđi malo svijet, pa buš videl...
Guest- Guest
Ti ovu raspravu ne možeš ni razumiti,ti na utakmici nikad nisi bio, bar ne onoj di možeš osjetiti neku atmosferu, to sam siguran.muckodjubre wrote:Post u skladu s nivoom rasprave...amper1950 wrote:I ostao na toj razini,čim napišeš ovakav post u sred ovakve raspravemuckodjubre wrote:znaci da plaču na romantične komedija!
Ja sam kao dijete plakao kada sam gledao yellow dog i vuk samotnjak,iako to nije romanticna komedija,ali su me svladale emocije
Nisam ja započeo priču o navijačima i išao se pitati gdje su "najbolji navijači na svitu" nego netko drugi. Ja nemam potrebu da se kurčim s takvim nečim, ali kad već neko želi pričati o tome (a želi, onda odgovorim).
I nisam reka da me boli kurac što bilo tko kaže, nego sam to sat-u odgovorija da me boli kurac što on kaže, a ako nam netko u bijelom svijetu odaje i priznaje neke stvari, onda ipak nešto znači
Guest- Guest
O jbt. život ... ti si stvarno jedinstven!amper1950 wrote:Odgovarao sam da ti odgovorimsat2 wrote:
Pa gledajući brojne reportaže, članke po medijima vanka. Sićan se da mije prijatelj donija jedan njemački časopis gdje su na par strana pisali o 100-njici Hajduka i što su navijači napravili. Makni se iz te rupe, obiđi malo svijet, pa buš videl...
sat2-
2015-09-28
Torca je s proslavom sto godina Hajduka postala etalon navijačke strasti...
I postali prepoznati ka klase u cilom svitu...
;)
;)
Guest- Guest
Jesi siguran da nisam bio na utakmici gdje nije bilo atmosfere?
A da,zaboravio sam,nisam bio na poljuda pa je sve ostali goli kurac :D
To se ne odnosi na Modrića ....amper1950 wrote:Ti ovu raspravu ne možeš ni razumiti,ti na utakmici nikad nisi bio, bar ne onoj di možeš osjetiti neku atmosferu, to sam siguran.muckodjubre wrote:Post u skladu s nivoom rasprave...amper1950 wrote:I ostao na toj razini,čim napišeš ovakav post u sred ovakve raspravemuckodjubre wrote:znaci da plaču na romantične komedija!
Nisam ja započeo priču o navijačima i išao se pitati gdje su "najbolji navijači na svitu" nego netko drugi. Ja nemam potrebu da se kurčim s takvim nečim, ali kad već neko želi pričati o tome (a želi, onda odgovorim).
I nisam reka da me boli kurac što bilo tko kaže, nego sam to sat-u odgovorija da me boli kurac što on kaže, a ako nam netko u bijelom svijetu odaje i priznaje neke stvari, onda ipak nešto znači
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Torca je s proslavom sto godina Hajduka postala etalon navijačke strasti...
;)
sat2-
2015-09-28
Dobro, na kojoj si utakmici bija gdje ti je bila najbolja atmosfera?muckodjubre wrote:Jesi siguran da nisam bio na utakmici gdje nije bilo atmosfere?
Guest- Guest
Naravno, ja ne sporim da je među 11 najboljih i na toj poziciji najbolji Jesi vidio da ja gdje sporim?sat2 wrote:To se ne odnosi na Modrića ....amper1950 wrote:Ti ovu raspravu ne možeš ni razumiti,ti na utakmici nikad nisi bio, bar ne onoj di možeš osjetiti neku atmosferu, to sam siguran.muckodjubre wrote:Post u skladu s nivoom rasprave...amper1950 wrote:I ostao na toj razini,čim napišeš ovakav post u sred ovakve raspravemuckodjubre wrote:znaci da plaču na romantične komedija!
Guest- Guest
S tim da ja ne vidim nigdje dokaz ovoga sto amper prica osim da je cuo da je netko nekome rekao i vidio u casopisu sto mu prikao donio iz inozemstva...a sve to ce reci bracala za grobare,sale za cigane,neki grk za svoje itd.itd
Ja? Možda, ali jesi i ti. Pitao si koji svijet i kako, a sad da ja nađem neke članke i tu nalipim, opet ništa neće vrijediti,pa najbolje da te pošaljem u bijeli svijetsat2 wrote:O jbt. život ... ti si stvarno jedinstven!amper1950 wrote:Odgovarao sam da ti odgovorimsat2 wrote:
Guest- Guest
Dokaz čega tražiš? Pa ja nisam rekao da smo najbolji na svitu i da nitko nije ravan (dobro je niche reka da su argentinci luđi od nas, u pozitivnom smislu)reka sam da smo u vrhu i to je istina. Poznaju nas i priznaju diljem svijeta, pogotovo to mislim na taj krug ljudi koji prati te fanove, zato se i rade često reportaže, članci i slično, i dobro je niche reka nakon proslave 100-njice (što je bilo jedinstveno, preneseno u cijelom svijetu) da smo prepoznati ko klase u cilom svitu. To je jednostavno istina.muckodjubre wrote:
S tim da ja ne vidim nigdje dokaz ovoga sto amper prica osim da je cuo da je netko nekome rekao i vidio u casopisu sto mu prikao donio iz inozemstva...a sve to ce reci bracala za grobare,sale za cigane,neki grk za svoje itd.itd
A zanimljivo da ti tražiš dokaz, a nisi jučer bija u stanju kolegi riveru nači dokaz svojih tvrdnji da su suci najviše oštetitli Dinamo, a pogodovali Rijeci i Hajduku
Guest- Guest
Od 1996..,, atmosfera mi je bila odlicna 1999 na hr- yuga od atmosfere u gradu cak i cijelom autocestom...isao i na cibonu i badel,kad je na ciboni bilo tako zaglusujece i pakao da bubnjici pucaju...npr.uzivo sam gledao jednom domuniqua wilkinsa
Vidi se da tribaš na Poljud na malo veču utakmicumuckodjubre wrote:Od 1996..,, atmosfera mi je bila odlicna 1999 na hr- yuga od atmosfere u gradu cak i cijelom autocestom...isao i na cibonu i badel,kad je na ciboni bilo tako zaglusujece i pakao da bubnjici pucaju...npr.uzivo sam gledao jednom domuniqua wilkinsa
Guest- Guest
kak ne? Caksam mu naveo konkretne primjere,tekme,a njegova stvar sto ne zeli pogledatiamper1950 wrote:Dokaz čega tražiš? Pa ja nisam rekao da smo najbolji na svitu i da nitko nije ravan (dobro je niche reka da su argentinci luđi od nas, u pozitivnom smislu)reka sam da smo u vrhu i to je istina. Poznaju nas i priznaju diljem svijeta, pogotovo to mislim na taj krug ljudi koji prati te fanove, zato se i rade često reportaže, članci i slično, i dobro je niche reka nakon proslave 100-njice (što je bilo jedinstveno, preneseno u cijelom svijetu) da smo prepoznati ko klase u cilom svitu. To je jednostavno istina.muckodjubre wrote:
A zanimljivo da ti tražiš dokaz, a nisi jučer bija u stanju kolegi riveru nači dokaz svojih tvrdnji da su suci najviše oštetitli Dinamo, a pogodovali Rijeci i Hajduku
Sve to sto ti pricas reci ce i delije i grobari i grci...
Od cjele polusezone naveo mu 2-3 tekme Hajduka kao dokaz da se najviše pogodovalo Dinamu?muckodjubre wrote:kak ne? Caksam mu naveo konkretne primjere,tekme,a njegova stvar sto ne zeli pogledatiamper1950 wrote:Dokaz čega tražiš? Pa ja nisam rekao da smo najbolji na svitu i da nitko nije ravan (dobro je niche reka da su argentinci luđi od nas, u pozitivnom smislu)reka sam da smo u vrhu i to je istina. Poznaju nas i priznaju diljem svijeta, pogotovo to mislim na taj krug ljudi koji prati te fanove, zato se i rade često reportaže, članci i slično, i dobro je niche reka nakon proslave 100-njice (što je bilo jedinstveno, preneseno u cijelom svijetu) da smo prepoznati ko klase u cilom svitu. To je jednostavno istina.muckodjubre wrote:
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50