HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Ajde ne hvalisaj se...fridrih_niche wrote:Sve sta san reka u vezi Rijeke, sudjenja i raspleta prvenstva se sad odvija...
Veći san prognozer od prevare, moćnog Majmuna...
:D
Muke to pogoditi... Zicer, 1.10...
Guest- Guest
Hahaha...amper1950 wrote:Ajde ne hvalisaj se...fridrih_niche wrote:Sve sta san reka u vezi Rijeke, sudjenja i raspleta prvenstva se sad odvija...
Veći san prognozer od prevare, moćnog Majmuna...
Muke to pogoditi... Zicer, 1.10...
Al Nowitzki nije to moga prognozirat...
:p
Guest- Guest
Hahaha... nowitzki... Kad vidim ovakvu utakmicu Rijeke uvik se sitim onih njegovih riječi "triba biti dobar s Mamićem, on će nam dati igrače samo da budemo isprid Hajduka" Dao im Mamić nokat, oni bi cilu ruku. Nek se samo oni inate s ovakvim ponašanjem, neće više ni isprid Hajduka biti...fridrih_niche wrote:
Hahaha...
Al Nowitzki nije to moga prognozirat...
:p
Guest- Guest
Računaj da će se Dinamo pojačati na proliće, dovest će sigurno par igrača od kojih će s nekim sigurno pogoditi, a da Rijeka može nešto biti jača i bolja od ovog čisto sumnjam. S tim da će postati sve nervozniji (a vidiš sad nervozu) a tu su i ljudi u crnom spremni ka zapete puške...fridrih_niche wrote:Njima je sad gotova manistra, to je bar jasno...
Guest- Guest
http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Europski-primjeri-Sustav-profesionalnih-sudaca-koji-zagovara-Miskovic-uspjesan-je-u-najjacim-ligama
Tako se to radi, a ne bojkotirat i durit se ko djeca, samo djela i promjene.....tako treba i politicarima dignut place, pa uvati li te se u aferi di si 20 kuna maznuo, teraj dozivotno iz politike
Tako se to radi, a ne bojkotirat i durit se ko djeca, samo djela i promjene.....tako treba i politicarima dignut place, pa uvati li te se u aferi di si 20 kuna maznuo, teraj dozivotno iz politike
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Europski-primjeri-Sustav-profesionalnih-sudaca-koji-zagovara-Miskovic-uspjesan-je-u-najjacim-ligama
Tako se to radi, a ne davati ostavke vruće glave, jebavati majku sucu i mamiću .....tako treba i politicarima dignut place, pa uvati li te se u aferi di si 20 kuna maznuo, teraj dozivotno iz politike
Guest- Guest
još se ništa ne zna jer se ne zna uefa koeficijent hrvatske i hoće li hrvatska imati dva kluba u kvalifikacijama za lp.fridrih_niche wrote:Sve se već unaprid zna, cili scenarij se zna...
;)
kad završe tekme Europa lige i budu poznati rezultati Austrijanaca koji ugrožavaju hrvatski koeficijent onda možeš govoriti o scenariju u kojem će vuk biti sit i koza cijela...
sitting_bull-
2015-09-28
I ONDA SPOMENU ENGLESKE SUCE,BAREM TI ZNAS KAKVE SE TAMO RADE GRRSKE...I SUCI SU SAMO LJUDInowitzki wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Europski-primjeri-Sustav-profesionalnih-sudaca-koji-zagovara-Miskovic-uspjesan-je-u-najjacim-ligama
Spomenuli su se suci iz cijele europemuckodjubre wrote:I ONDA SPOMENU ENGLESKE SUCE,BAREM TI ZNAS KAKVE SE TAMO RADE GRRSKE...I SUCI SU SAMO LJUDInowitzki wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Europski-primjeri-Sustav-profesionalnih-sudaca-koji-zagovara-Miskovic-uspjesan-je-u-najjacim-ligama
nowitzki-
2014-04-27
Ali kud baš poentiraju s engleskimnowitzki wrote:Spomenuli su se suci iz cijele europemuckodjubre wrote:I ONDA SPOMENU ENGLESKE SUCE,BAREM TI ZNAS KAKVE SE TAMO RADE GRRSKE...I SUCI SU SAMO LJUDInowitzki wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Europski-primjeri-Sustav-profesionalnih-sudaca-koji-zagovara-Miskovic-uspjesan-je-u-najjacim-ligama
Greske ce se uvijek dogadjat u nogometu, ali ovakvi sudacki kriteriji kroz cijelu utakmicu sta smo mi imali u zadnje dvije gostujhce utakmice se ne dogadjaju nigdje na svijetu osim u hnlu
nowitzki-
2014-04-27
Kad smo kod sudackih gresaka, dakle penal za dinamo je bio cist, ali ako igraci dinama nisu vidjeli ruku i poceli protestirat onda sam uvjeren da je to bila sudacka ne namjerna greska, jer nemam pametan razlog da je to sudac vidio kako na maksimiru (di je najteze sudit) nebi bio tropenal
nowitzki-
2014-04-27
Sad si, izmedju redaka, sve reka...sitting_bull wrote:još se ništa ne zna jer se ne zna uefa koeficijent hrvatske i hoće li hrvatska imati dva kluba u kvalifikacijama za lp.fridrih_niche wrote:Sve se već unaprid zna, cili scenarij se zna...
;)
kad završe tekme Europa lige i budu poznati rezultati Austrijanaca koji ugrožavaju hrvatski koeficijent onda možeš govoriti o scenariju u kojem će vuk biti sit i koza cijela...
(Y)
Guest- Guest
Moises proglasen najboljim veznjakom brazilske lige, kakav igrac...steta sta je kek conan barbarin pa je stalno bio ozljedjen
nowitzki-
2014-04-27
A vi iz rijeke ste tek sad, u 2016-oj godini, progledali? Kad smo mi s juga pričali o tome, bili smo kmećavci, a i tribalo je biti dobar s Mamićem, jel?nowitzki wrote:Greske ce se uvijek dogadjat u nogometu, ali ovakvi sudacki kriteriji kroz cijelu utakmicu sta smo mi imali u zadnje dvije gostujhce utakmice se ne dogadjaju nigdje na svijetu osim u hnlu
Guest- Guest
Vi ste imali razdoblja itekakvih poklona, nas kradu jer smo mali oduvijek...sad kad je sansa nikad bolja, nista se nece prepustit slucaju
nowitzki-
2014-04-27
A je, kad?nowitzki wrote:Vi ste imali razdoblja itekakvih poklona, nas kradu jer smo mali oduvijek...sad kad je sansa nikad bolja, nista se nece prepustit slucaju
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50