HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: HNL 2016/2017
A je, kad?nowitzki wrote:Vi ste imali razdoblja itekakvih poklona, nas kradu jer smo mali oduvijek...sad kad je sansa nikad bolja, nista se nece prepustit slucaju
Guest- Guest
Ja imam ovakvih slika imam na stotine, neda mi se prepucavat tj. nemam vremenaamper1950 wrote:A je, kad?nowitzki wrote:Vi ste imali razdoblja itekakvih poklona, nas kradu jer smo mali oduvijek...sad kad je sansa nikad bolja, nista se nece prepustit slucaju
nowitzki-
2014-04-27
A ha, iman i ja slike u krevetu s Jennifer Lopez, ali ne da mi se sad lipiti, tj. nemam vrimena...nowitzki wrote:
Ja imam ovakvih slika imam na stotine, neda mi se prepucavat tj. nemam vremena
Nisu ni bitne te greške, ja sam samo reka da ste progledali sad u 2016-oj kad imate priliku biti prvi na kraju sezone, a prije vas nije bilo briga. obraz ka opanak...
Guest- Guest
Nije nas bilo briga kradu nas od osnutka hnl konstantno, samo je sada klub u fokusu medija pa se cuje kako rijeka kmeci na suce i prije se kmecilo samo to od novog lista nije islo daljeamper1950 wrote:A ha, iman i ja slike u krevetu s Jennifer Lopez, ali ne da mi se sad lipiti, tj. nemam vrimena...nowitzki wrote:
Ja imam ovakvih slika imam na stotine, neda mi se prepucavat tj. nemam vremena
Nisu ni bitne te greške, ja sam samo reka da ste progledali sad u 2016-oj kad imate priliku biti prvi na kraju sezone, a prije vas nije bilo briga. obraz ka opanak...
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:
Nije nas bilo briga kradu nas od osnutka hnl konstantno, samo je sada klub u fokusu medija pa se cuje kako rijeka kmeci na suce i prije se kmecilo samo to od novog lista nije islo dalje
Je je. Bilo je perioda kad van nisu ni trebali krasti nikako jer ste bili toliko u kurcu...
Ustvari, zahvalite se HNS-u i Mamiću što ste uopće ostali u ligi jer ste trebali ispasti da se oni nisu poigrali s licencama pa uskraitli nekima bez valjanog razloga da bi vi ostali, a Mamić vam je davao mukti igrače...
Guest- Guest
Dugopolje nece nikad igrat u hnlu jer im nije isplativo, isto kao i pomorcu prije raspada.....slican profil klubovaamper1950 wrote:nowitzki wrote:
Nije nas bilo briga kradu nas od osnutka hnl konstantno, samo je sada klub u fokusu medija pa se cuje kako rijeka kmeci na suce i prije se kmecilo samo to od novog lista nije islo dalje
Je je. Bilo je perioda kad van nisu ni trebali krasti nikako jer ste bili toliko u kurcu...
Ustvari, zahvalite se HNS-u i Mamiću što ste uopće ostali u ligi jer ste trebali ispasti da se oni nisu poigrali s licencama pa uskraitli nekima bez valjanog razloga da bi vi ostali, a Mamić vam je davao mukti igrače...
nowitzki-
2014-04-27
čorić je prvi tražio ruku kad smo kod protestiranja. znači ak protestiraš onda je sudac pogriješio a ak ne onda nije.nowitzki wrote:Kad smo kod sudackih gresaka, dakle penal za dinamo je bio cist, ali ako igraci dinama nisu vidjeli ruku i poceli protestirat onda sam uvjeren da je to bila sudacka ne namjerna greska, jer nemam pametan razlog da je to sudac vidio kako na maksimiru (di je najteze sudit) nebi bio tropenal
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Oće li Dugopolje u prvu ligu ili ne, to ni ne možeš znati. Ni ja,pa zato ne pričaj gluposti. Tada su tili, a uvjete imaju...nowitzki wrote:
Dugopolje nece nikad igrat u hnlu jer im nije isplativo, isto kao i pomorcu prije raspada.....slican profil klubova
Guest- Guest
Procitaj jos jednom sta sam napisao pa onda beri zakljucke, nemoj se brukat bezvezekuracodigraca wrote:čorić je prvi tražio ruku kad smo kod protestiranja. znači ak protestiraš onda je sudac pogriješio a ak ne onda nije.nowitzki wrote:Kad smo kod sudackih gresaka, dakle penal za dinamo je bio cist, ali ako igraci dinama nisu vidjeli ruku i poceli protestirat onda sam uvjeren da je to bila sudacka ne namjerna greska, jer nemam pametan razlog da je to sudac vidio kako na maksimiru (di je najteze sudit) nebi bio tropenal
nowitzki-
2014-04-27
Tio je i pomorac prije njih i imao je uvjete, ali su se najedamput poslije predomisliliamper1950 wrote:Oće li Dugopolje u prvu ligu ili ne, to ni ne možeš znati. Ni ja,pa zato ne pričaj gluposti. Tada su tili, a uvjete imaju...nowitzki wrote:
Dugopolje nece nikad igrat u hnlu jer im nije isplativo, isto kao i pomorcu prije raspada.....slican profil klubova
nowitzki-
2014-04-27
Tio je i pomorac prije njih i imao je uvjete, ali su se najedamput poslije predomisliliamper1950 wrote:Oće li Dugopolje u prvu ligu ili ne, to ni ne možeš znati. Ni ja,pa zato ne pričaj gluposti. Tada su tili, a uvjete imaju...nowitzki wrote:
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Procitaj jos jednom sta sam napisao pa onda beri zakljucke, nemoj se brukat bezvezekuracodigraca wrote:čorić je prvi tražio ruku kad smo kod protestiranja. znači ak protestiraš onda je sudac pogriješio a ak ne onda nije.nowitzki wrote:Kad smo kod sudackih gresaka, dakle penal za dinamo je bio cist, ali ako igraci dinama nisu vidjeli ruku i poceli protestirat onda sam uvjeren da je to bila sudacka ne namjerna greska, jer nemam pametan razlog da je to sudac vidio kako na maksimiru (di je najteze sudit) nebi bio tropenal
2015-08-19
nowitzki wrote:
Tio je i pomorac prije njih i imao je uvjete, ali su se najedamput poslije predomislili
Uzimajući u obzir složenost postupka za licenciranje, ali i jasan cilj da NK Dugopolje točno informira javnost, navodimo isključivo činjenice koje su izravno utjecale na odluku Uprave. Naime, Uprava kluba paralelno s licenciranjem pregovarala je s potencijalnim sponzorima čija bi ulaganja zatvorila financijsku konstrukciju za I. HNL.
Na dan 25. travnja 2012 godine, u samom vrhuncu pregovora kada smo ispunili sve kriterije za licenciranje izuzev financijskih (koje smo u dva navrata dopunjavali i 30. 4. dobili potvrdu o ispunjenju), a i sportski rezultat nam je bio naklonjen, u 15.58 sati putem faksa smo zaprimili poziv na dostavu očitovanja o žalbi komisiji za licenciranje HNS-a u kojoj se pobija odluka komisije za licenciranje s obrazloženjem da je komisija za licenciranje pogriješila i da NK DUGOPOLJE ne ispunjava također ni kriterij P.04 s oznakom „A“ koji je uvjet za izdavanje licence UEFA licence i licence za I. HNL za natjecateljsku 2012./13. godinu s obzirom da nije dostavio izvadak iz registra profesionalnih športskih klubova (uz oznaku samo profesionalni klubovi).
S obzirom na rok između zaprimanja poziva putem faksa na dan 25. travnja 2012. godine u 15.58 sati i roka za dostavu očitovanja do 30. travnja 2012. godine, nismo s potencijalnim sponzorima i igračima ispregovarali ugovorne stavke za potpis preostalih ugovora o profesionalnom igranju te samim time nismo ni poslali zahtjev za upis u registar profesionalnih športskih udruga MZOŠ RH niti smo u mogućnosti dostaviti izvadak iz istog.
BRUNO MARIĆ SE VRAĆA U SPLIT Kek se ne zamara: 'Na terenu češće viđam neke suce nego svoje igrače, poput Andrijaševića recimo'
Guest- Guest
Vidim da je jedan forumski Hajdukovac donirao pa je na popisu u duplerici SN!!!
sat2-
2015-09-28
amper1950 wrote:BRUNO MARIĆ SE VRAĆA U SPLIT Kek se ne zamara: 'Na terenu češće viđam neke suce nego svoje igrače, poput Andrijaševića recimo'
Guest- Guest
sad je franko klasa a kad ga je mamić kupio (čitaj spasio hajduk) onda je bio škovaca kaj ga je brbke kao uvalio mamiću
2015-08-19
Nisam znao da amper ima smisla za humor
nowitzki-
2014-04-27
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50