HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Oa, recimo, skupina ljudi koja sa tribina mogometnog stafiona gađa suce, uzvikuje rasističke parole, poziva da nekoga imenom i prezimenom treba ubiti, to JESU IDIOTI u pravom smislu te riječi, bez obzira iza kojeg se nogometnog kluba skrivali. I zato svaka čast disciplinskom sucu što je netko konačno takve skupine ljudi nazvao pravim imenom, ma koliko god s juga kmečali jer su se prepoznali u riječima disciplinskog suca.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
kuracodigraca wrote:pedro ljudina!fridrih_niche wrote:Junak!kuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:Dudu i Filho, recept za spas.
Dvi klase bolji od pijandure Dammira...
(Y)
Guest- Guest
A jaka je i ova:"Super su mi ovi hajdukovci, u svemu kopiraju Dinamo i Cedevitu"amper1950 wrote:http://www.hocuri.com/pravda-na-purgerski-nacin/
Disciplinski sudac HNL-a. Onaj prije njega je posuđiva novac od Dinama, ovaj je zagriženi navijač Dinama koji navijače Rijeke i Hajduka naziva idiotima...
Nema nikih problema, to je pošten i častan čovjek, a s juga samo kmeće...
Naravno da licemjernici jadnici ovo neće puno komentirati, a te rasprave su glupe i besmislene, a HNS odabire prave ljude na funkciju disciplinskog suca HNL-a...
Samo jebiga, ako se ovaj smrdljivi ljigavac nađe negdje na nekom krivom mjestu u Dalmaciji, pa mu pojedini "idioti" malo promine izgled lica, e onda će se licemjerna govna dignuti na noge. Koliko su neki jadni, da čovjek ne povjeruje...
Guest- Guest
zanimljivi su pacijenti ovi Venecijanci!
slažu pizdariju za pizdarijom i sve to pravdaju time kako se samo na njima trenira strogoću.
nakon što ste kao zadnje pizde pobjegli od odigravanja utakmice s dinamom u Maksimiru sami ste sebe posrali toliko da vas više ni dragi bog ne može oprati, a kamoli šaka tovarskih piskarala po medijima i forumima.
i sad su kukavicama svi krivi zato što su nesposobni, limitirani i izgubljeni u vremenu i prostoru!
došli ste do toga da su vam:
- predsjednik kluba hrvat koji prije nije navijao za hajduk (a neće niti kad prestane biti predsjednik),
- sportski direktor portugalac,
- trener slovenac
- udarni igrači afrikanci!
ne'š ti kluba...
slažu pizdariju za pizdarijom i sve to pravdaju time kako se samo na njima trenira strogoću.
nakon što ste kao zadnje pizde pobjegli od odigravanja utakmice s dinamom u Maksimiru sami ste sebe posrali toliko da vas više ni dragi bog ne može oprati, a kamoli šaka tovarskih piskarala po medijima i forumima.
i sad su kukavicama svi krivi zato što su nesposobni, limitirani i izgubljeni u vremenu i prostoru!
došli ste do toga da su vam:
- predsjednik kluba hrvat koji prije nije navijao za hajduk (a neće niti kad prestane biti predsjednik),
- sportski direktor portugalac,
- trener slovenac
- udarni igrači afrikanci!
ne'š ti kluba...
sitting_bull-
2015-09-28
Kaznu Franku treba smanjiti, a kazna Hajduku je i preblaga s obzirom na sva sranja koja rade i koja im se predugo toleriraju.
Guest- Guest
Visestruki recidivistiTommy Ramone wrote:Kaznu Franku treba smanjiti, a kazna Hajduku je i preblaga s obzirom na sva sranja koja rade i koja im se predugo toleriraju.
jebate ko da o mesiju pričamo. kbk za frankaTommy Ramone wrote:Kaznu Franku treba smanjiti, a kazna Hajduku je i preblaga s obzirom na sva sranja koja rade i koja im se predugo toleriraju.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:jebate ko da o mesiju pričamo. kbk za frankaTommy Ramone wrote:Kaznu Franku treba smanjiti, a kazna Hajduku je i preblaga s obzirom na sva sranja koja rade i koja im se predugo toleriraju.
Guest- Guest
Dva penala u 20 minuta, niche na aparatima, sudacka masinerija ipak nije toliko jako jaka
nowitzki-
2014-04-27
Cisti ponisten gol ristovskom, hns mafija
nowitzki-
2014-04-27
Kad su nam dva sudili znas da su neboderi od penalakuracodigraca wrote:znači kmečanje je urodilo plodom
nowitzki-
2014-04-27
oblakoderinowitzki wrote:Kad su nam dva sudili znas da su neboderi od penalakuracodigraca wrote:znači kmečanje je urodilo plodom
2015-08-19
Moćna Rijeka, životinja!kuracodigraca wrote:oblakoderinowitzki wrote:Kad su nam dva sudili znas da su neboderi od penalakuracodigraca wrote:znači kmečanje je urodilo plodom
:8)
Guest- Guest
a efridrih_niche wrote:Moćna Rijeka, životinja!kuracodigraca wrote:oblakoderinowitzki wrote:Kad su nam dva sudili znas da su neboderi od penalakuracodigraca wrote:znači kmečanje je urodilo plodom
:8)
2015-08-19
jel tebi miško isto vuče da je na koki?fridrih_niche wrote:Prerano je Dirk poletija...
;)
2015-08-19
na čemu je - takav jefridrih_niche wrote:S kim je - takav je...
;)
2015-08-19
kuracodigraca wrote:na čemu je - takav jefridrih_niche wrote:S kim je - takav je...
;)
Guest- Guest
a kos bi mogo biti neki potajni šmrkator .
jedino mi brba izgleda ko da nije nikad čak ni travu omirisao
jedino mi brba izgleda ko da nije nikad čak ni travu omirisao
2015-08-19
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50