HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: HNL 2016/2017
muckodjubre wrote:on nije jedini s pozajmicama,u biti uopće ne znam kako je to pravno uređeno da klub posudi novce uz kamate?
očito da je pravno uređeno jer nije bilo nikakvih sankcija
Da, nikakvog problema da disciplinski sudac koji nakon svakog kola odlučuje o sankcijama klubovima posuđuje novac od jednog kluba...
Guest- Guest
boldani,jel to onaj što je pao sa širkanom?pičkaodčoveka wrote:Tijekom istrage Državnog odvjetništva 2002. splitski Županijski sud proveo je opsežnu istragu zbog malverzacija tadašnjih čelnika kluba s Poljuda. Članovi Upravnog odbora Hajduka (Bronzović, Boljat i Viđak), priznali su da je Hajduk plaćao suce. Najdalje je otišao Boljat. Prema njegovom iskazu pred istražnim sucem, u travnju 1999. godine Hajduk je Veselku Bebeku i Stjepanu Djedoviću isplatio po 50 tisuća maraka, a Reni Sinovčiću i Ivanu Novaku po 25.000 maraka. Povrh toga, Bronzović, Boljat i Viđak rekli su da je bivši direktor kluba Maršić preuzeo 200.000 maraka i taj novac upotrijebio za plaćanje sudaca.
Ziil Los Dii ! wrote:Ay amperu prekini, tvom licemjerstvu nema kraja
Jedino mjerodavno tebi je ono sto se uklapa u domenu "cistog" hajduka
Probudi se , hajduk je upleten u vise skandala nego dinamo od osnutka ove drzave ...samo sto te pecka , jer zadnje desetljece ste izgubili i ono malo prepoznatljivosti,trofeja nigdje
Jedino mozete paranoicno sve druge kriviti
Hajduk je zahvaljujuci ljudima poput tebe postao sprdnja
Ili čista neiformiranost ili zloba, nije ni bitno.
Nećeš mi ti govoriti kad ću prekinuti...
Licemjeru, Hajduk je bar sve dugove vratio dok njemu nikad neće biti vračeni miljuni koje su mu ukrali politički instalirani igrači u klub, dok s druge strane zna se što je Dinamo radio 90-ih i kako se rješio dio svoga duga 2000-e, pitaj Cvitanovića, Prosinečkog, Ladića.
Jadan si do bola, za probleme unutar Hajduka ja krivim ljude u Hajduku i politiku naravno koja ga je pokušala uništiti, a za sranja koja HNS godinama radi i na način koji radi također krivim one što su krivi. To što tebi i sličnima tu nema nikakvih problema, to sve govori o tebi/vama samima...
Guest- Guest
ahamuckodjubre wrote:boldani,jel to onaj što je pao sa širkanom?pičkaodčoveka wrote:Tijekom istrage Državnog odvjetništva 2002. splitski Županijski sud proveo je opsežnu istragu zbog malverzacija tadašnjih čelnika kluba s Poljuda. Članovi Upravnog odbora Hajduka (Bronzović, Boljat i Viđak), priznali su da je Hajduk plaćao suce. Najdalje je otišao Boljat. Prema njegovom iskazu pred istražnim sucem, u travnju 1999. godine Hajduk je Veselku Bebeku i Stjepanu Djedoviću isplatio po 50 tisuća maraka, a Reni Sinovčiću i Ivanu Novaku po 25.000 maraka. Povrh toga, Bronzović, Boljat i Viđak rekli su da je bivši direktor kluba Maršić preuzeo 200.000 maraka i taj novac upotrijebio za plaćanje sudaca.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
onda nije bio problem podmetnuti im neku lovu kad su dečki s tom ekipom već radili, a jedan među njima mislio biti pametan.pičkaodčoveka wrote:ahamuckodjubre wrote:boldani,jel to onaj što je pao sa širkanom?pičkaodčoveka wrote:Tijekom istrage Državnog odvjetništva 2002. splitski Županijski sud proveo je opsežnu istragu zbog malverzacija tadašnjih čelnika kluba s Poljuda. Članovi Upravnog odbora Hajduka (Bronzović, Boljat i Viđak), priznali su da je Hajduk plaćao suce. Najdalje je otišao Boljat. Prema njegovom iskazu pred istražnim sucem, u travnju 1999. godine Hajduk je Veselku Bebeku i Stjepanu Djedoviću isplatio po 50 tisuća maraka, a Reni Sinovčiću i Ivanu Novaku po 25.000 maraka. Povrh toga, Bronzović, Boljat i Viđak rekli su da je bivši direktor kluba Maršić preuzeo 200.000 maraka i taj novac upotrijebio za plaćanje sudaca.
:coffee:
:coffee:
nije čudno što maleša i dan danas štite...
sitting_bull-
2015-09-28
Jedino priznaju osvojeni kup dodjeljen od lopova Šukera osobno, a osvojen protiv filijale. Nema nikih problema ...Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ma kakva god analiza bila, ne zanima me kad je radi HNS. Čekaj malo, HNS radi analizu suđenja svojih sudaca? Daj me nemoj...muckodjubre wrote:
da je analiza polučila drugačije rezultate onda ne bi bilo nikih problema
Znaci ne priznajes legalnu instituciju svoje zemlje ciji je clan tvoj ljubljeni klub
sat2-
2015-09-28
Zašto bi priznavao savez koji ne poštuje zakon o sportu donese u saboru RH?sat2 wrote:
Jedino priznaju osvojeni kup dodjeljen od lopova Šukera osobno, a osvojen protiv filijale. Nema nikih problema ...
A što se tiće Hajdukovog kupa on je pošteno osvojen, a filijala ima pravo sudjelovati u kupu kao i svaki nogometni klub u hrvatskoj
Guest- Guest
Koji dio Zakona?amper1950 wrote:Zašto bi priznavao savez koji ne poštuje zakon o sportu donese u saboru RH?sat2 wrote:
Jedino priznaju osvojeni kup dodjeljen od lopova Šukera osobno, a osvojen protiv filijale. Nema nikih problema ...
A što se tiće Hajdukovog kupa on je pošteno osvojen, a filijala ima pravo sudjelovati u kupu kao i svaki nogometni klub u hrvatskoj
Takove moralne veličine i čistunci bi odbili primiti pehar od lopova, koji predstavlja nelegalnu instituciju. Prije toga bi odbili igrati sa klubom za kojeg su cijelo vrijeme tvrdili da je ilegalno u HNL-u!
sat2-
2015-09-28
ti si cjepidlaka.sat2 wrote:Koji dio Zakona?amper1950 wrote:Zašto bi priznavao savez koji ne poštuje zakon o sportu donese u saboru RH?sat2 wrote:
A što se tiće Hajdukovog kupa on je pošteno osvojen, a filijala ima pravo sudjelovati u kupu kao i svaki nogometni klub u hrvatskoj :;):
Takove moralne veličine i čistunci bi odbili primiti pehar od lopova, koji predstavlja nelegalnu instituciju. Prije toga bi odbili igrati sa klubom za kojeg su cijelo vrijeme tvrdili da je ilegalno u HNL-u!
uzeo bi veselje cijeloj jednoj generaciji koja u hrvatskoj do tada (a i poslije) ništa nije osvojila samo zbog nekih principa?
principi i jesu tu zato da bi ih se kršilo.
da bi ih se dosljedno kršilo...
sitting_bull-
2015-09-28
Pitanje za sve : incidente navijaca ne smatrate problemom kluba ?
Ne, oni se samo bore za pošteni HNS ... s tim, ako je moguće, da kazne ne rastu sa brojem incidenata.Ziil Los Dii ! wrote:Pitanje za sve : incidente navijaca ne smatrate problemom kluba ?
Osim toga, tako održavaju utjecaj na rad kluba (čitaj strah)!
sat2-
2015-09-28
Rekao sam ti, pehar pošteno osvojen. Ni ste ni vi (Dinamo)odbili pehar 82-e, a zna se što ste tada mislili o tom savezu Ne budi smiješan...sat2 wrote:
Koji dio Zakona?
A koji dio zakona? Baš ti moram vaditi tu i lipiti, baš se moraš praviti glup? lli se ne praviš?
Guest- Guest
Ili ste retardirani ili glupi ka kurac kad ne vidite ništa loše vezano uz Vlajčevića i kredit od Dinama...
A vi sad opletite o Hajduku, jer mi smo ti koji kroje HNL po svom kalupu...
;)
;)
Guest- Guest
bolje da je uzeo kredit u dinama nego u švicarcima
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Ili ste retardirani ili glupi ka kurac kad ne vidite ništa loše vezano uz Vlajčevića i kredit od Dinama...
;)
Guest- Guest
Poznati njemački tabloid Bild danas donosi i razloge otkaza Spahiću, a oni navode da su ga se saigrači bojali pa se upravo zbog toga Uprava kluba odlučila na ovaj potez.
Bild podsjeća da se Spahić, u vrijeme dok je trener HSV-a bio Bruno Labadia, na treninzima sukobio sa Pierre-Michaelom Lasoggom i Josipom Drmićem te da su ga se saigrači bojali.
Također, podsjetili su i na to da je dobio otkaz u Leverkusenu nakon što se potukao sa zaštitarem
Bild podsjeća da se Spahić, u vrijeme dok je trener HSV-a bio Bruno Labadia, na treninzima sukobio sa Pierre-Michaelom Lasoggom i Josipom Drmićem te da su ga se saigrači bojali.
Također, podsjetili su i na to da je dobio otkaz u Leverkusenu nakon što se potukao sa zaštitarem
Ne crpim od tu informacije nego sa radija rijeke, korado uvijek daje provjerene insajdere...novi list samo od njega kopirajuamper1950 wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Transfer-u-Tursku-pitanje-sata-Mitrovic-pred-potpisom-Rijeci-cak-pet-milijuna-eura
Odavde nowitzki crpi informacije o transferu Mirtrovića.
Zanimljiv je ovaj dio,citiram:
"[size=40]Mitrović bi trebao zarađivati milijune eura godišnje"[/size]
[size=40]Miljune eura? Pa sad, može biti 2, 5 ali i 15 miljuna eura, to je prepušteno mašti čitatelja... [/size]
nowitzki-
2014-04-27
Biće i novi radio javija i za Vargića, dok se talijani nisu javili...nowitzki wrote:Ne crpim od tu informacije nego sa radija rijeke, korado uvijek daje provjerene insajdere...novi list samo od njega kopirajuamper1950 wrote:http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Transfer-u-Tursku-pitanje-sata-Mitrovic-pred-potpisom-Rijeci-cak-pet-milijuna-eura
Odavde nowitzki crpi informacije o transferu Mirtrovića.
Zanimljiv je ovaj dio,citiram:
"[size=40]Mitrović bi trebao zarađivati milijune eura godišnje"[/size]
[size=40]Miljune eura? Pa sad, može biti 2, 5 ali i 15 miljuna eura, to je prepušteno mašti čitatelja... [/size]
Btw. Turci su objavili da pregovaraju, dok su mediji kod nas danas napisali da je sve gotovo...
Guest- Guest
Nemaš pojma ...amper1950 wrote:Rekao sam ti, pehar pošteno osvojen. Ni ste ni vi (Dinamo)odbili pehar 82-e, a zna se što ste tada mislili o tom savezu Ne budi smiješan...sat2 wrote:
Koji dio Zakona?
A koji dio zakona? Baš ti moram vaditi tu i lipiti, baš se moraš praviti glup? lli se ne praviš?
sat2-
2015-09-28
Pa da baš i krše Zakon o sportu, zašto ih nitko ne sankcionira za kršenje Zakona ? Najvjerojatnije zato, jer je taj Zakon toliko nejasan i nedorečen da tko god se malo potrudi, nađe "rupu" u njemu, pa ju je tako našao i HNS. I potpuno je logično da je ministar svojevremeno rekao kako taj Zakon ide na izmjene i dopune. Zašto to još nije u proceduri ? Ja osobno mislim da država Hrvatska ima puno većih problema, koje je potrebno puno hitnije rješavati od jednog Zakona o sportu.
Zeko-
2015-08-26
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50