HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Je, ako se radi o sportskom ratu i borbi na terenu, a ti jako dobro znaš da Mamić nije igrač ni trener, niti dio struke...muckodjubre wrote:
rat u politčkoj kononatciji je sasvim drugo od sportskoga rata
[size=34]Ludo slavlje u autobusu: 'Izašli smo na teren poginuti!'[/size]
kako su poginuli,ako su u autobusu živi
Guest- Guest
Kako bilo, sklandalozno je da dopredsjednik jednog saveza prijeti s ratom klubu unutar tog saveza, da im govori da prvaci neće biti 10 godina. Ili ti smatraš drugačije, reci nam demo, o svemu pričaj nam?
Guest- Guest
savjetnik je nogometnoga kluba koji se natječe na sportskom borilištu...borilištu
[size=32]Torcida najavila rat: Ne damo Hajduk Amerikancima![/size]
RAT??? oni hoće pobiti amerikance?
RAT??? oni hoće pobiti amerikance?
Ivica Olić se po povratku iz Minska dohvatio i ključne utakmice na Wembleyju protiv Engleza. 'Na Wembleyju nam ne treba nitko, borit ćemo se maksimalno, spremni smo poginuti',
Hahaha,muckodjubre wrote:savjetnik je nogometnoga kluba koji se natječe na sportskom borilištu...borilištu
kaj se praviš glup? Pa nije mamić igrač, niti se natjeće na sportskom borilištu...
Zna se dobro na što je on mislio, a kasnije je to Hajduk osjetio na vlastitoj koži od strane HNS-a na što je on mislio kad je rekao da objavljuje rat Hajduku. Tu prvenstveno mislim na onaj derbi u Maksimiru koji je sudac prekinuo zbog povika s tribine, a HNS registrirao 3:0 za Dinamo, pa zatim one kazne Hajduku i zatvaranja Poljudu (ako se ne varam u tijeku sezone se misec ipo dana nije igralo na Poljudu) čak i zbog propusta u organizaciji utakmice koje bi se dogodili na drugim stadionima (Zadar).
Guest- Guest
nije ni torcida pa prijeti ratom,ubijanjem, ako se hajduk da amerima
Što se sad hvataš Torcide i tih huligana za koje samo batina vrijedi.muckodjubre wrote:nije ni torcida pa prijeti ratom,ubijanjem, ako se hajduk da amerima
Pa jebo te led, mi pričamo kako jedan dopredsjednik nogometnog saveza najvaljuje rat jednom klub unutar tog saveza i priča da 10 godina neće biti prvi (ALO, DOPREDSJEDNIK SAVEZA), a ti umisto da napišeš kako je to skandalozno, okrićeš priču kako to kako nogometaši često prije utakmice pričaju, premda je kontekst različit - sigurno jasno svakome onome ko nije totalni idiot...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:to se odnosi na vodstvo hajduka koje radi destrukciju iz razloga koje je mislim rajko neki dan naveo...
Mamić se osvrnuo i na Hajduk.
"Nadam se da će doći dan kada će navijači Hajduka prestati slaviti 200 bodova zaostatka za Dinamom. Mi u Dinamu smo postavili cilj da uđemo u povijest kao prvi klub koji je došao do hrvatske Decime. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u idućih deset godina. Cilj nam je da postanemo konkurentniji u Europi, ali za to nam treba i jači Hajduk", rekao je.
"Navijači Hajduka moraju shvatiti da njihov klub vodi nesposobna uprava. Oni vode klub u propast. U Zagrebu uopće ne razmišljamo o Hajduku. Ne spavam zbog Rijeke, a neću spavati ni zbog sjajnog Roga. Meni ne pada na pamet raditi ovo što rade Brbić i ekipa".
nemoj ivice poginuti,nije nogomet vrijedan smrti,to je igramuckodjubre wrote:Ivica Olić se po povratku iz Minska dohvatio i ključne utakmice na Wembleyju protiv Engleza. 'Na Wembleyju nam ne treba nitko, borit ćemo se maksimalno, spremni smo poginuti',
naravno da se to odnosi radi toga što radi vodstvo hajduka i da je to rekao sa aspekta dopredsjednika dinama ili po novome savjetnika...
amper1950 wrote:Što se sad hvataš Torcide i tih huligana za koje samo batina vrijedi.muckodjubre wrote:nije ni torcida pa prijeti ratom,ubijanjem, ako se hajduk da amerima
Pa jebo te led, mi pričamo kako jedan dopredsjednik nogometnog saveza najvaljuje rat jednom klub unutar tog saveza i priča da 10 godina neće biti prvi (ALO, DOPREDSJEDNIK SAVEZA), a ti umisto da napišeš kako je to skandalozno, okrićeš priču kako to kako nogometaši često prije utakmice pričaju, premda je kontekst različit - sigurno jasno svakome onome ko nije totalni idiot...
I tebi je to u redu? Opet ponavljam pitanje?
I opet stavljaš u kontekst kad igrač priča o ratu na terenu, ili se praviš glup ili se ne praviš...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:naravno da se to odnosi radi toga što radi vodstvo hajduka i da je to rekao sa aspekta dopredsjednika dinama ili po novome savjetnika...
sportski aspekta,a ne doslovno ratmuckodjubre wrote:savjetnik je nogometnoga kluba koji se natječe na sportskom borilištu...borilištu
eto ti odgovori citiran od prije...ali tebi to opet neće biti dovoljno jer odgovori nije u skladu s tvojim mišljenjem
Ako je tebi u redu da dopredsjednik jednog saveza najAvljuje rat jednom klubu unutar jednog saveza i priča da taj klub neće biti prvi 10 godina, onda si licemjerni jadnik... Nadam se da ipak nisi, samo trebaš jasno reći...muckodjubre wrote:naravno da se to odnosi radi toga što radi vodstvo hajduka i da je to rekao sa aspekta dopredsjednika dinama ili po novome savjetnika...
Guest- Guest
Ajde zanemarimo riječ rat (premda je taj rat kasnije od strane HNS-a jasno Hajduk osjetio) jeli u redu da priča: nećete bii prvi 10 godina, s obzirom an funkciju dopredsjednika saveza? Tika-taka, čekam odgovor...muckodjubre wrote:eto ti odgovori citiran od prije...ali tebi to opet neće biti dovoljno jer odgovori nije u skladu s tvojim mišljenjem
Guest- Guest
Btw. ti očito ne znaš što je odgovor. Ja te pitam nešto, a ti ne odgovoriš nego ideš kao meni objašnjavati što je ovaj mislio pod ratom... haha... Koja tragikomedija...muckodjubre wrote:eto ti odgovori citiran od prije...ali tebi to opet neće biti dovoljno jer odgovori nije u skladu s tvojim mišljenjem
Guest- Guest
to je rekao s aspekta dopredsjenika dinama i prema onome kako radi vodstvo hajduka...
tik-tak već 3x ti ponavlja,,ali tebi nije dovoljno jer nije u skladu stvojim mišljenjem
tik-tak već 3x ti ponavlja,,ali tebi nije dovoljno jer nije u skladu stvojim mišljenjem
Last edited by muckodjubre on 22/12/2016, 18:24; edited 1 time in total
muckodjubre wrote:to se odnosi na vodstvo hajduka koje radi destrukciju iz razloga koje je mislim rajko neki dan naveo...
Mamić se osvrnuo i na Hajduk.
"Nadam se da će doći dan kada će navijači Hajduka prestati slaviti 200 bodova zaostatka za Dinamom. Mi u Dinamu smo postavili cilj da uđemo u povijest kao prvi klub koji je došao do hrvatske Decime. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u idućih deset godina. Cilj nam je da postanemo konkurentniji u Europi, ali za to nam treba i jači Hajduk", rekao je.
"Navijači Hajduka moraju shvatiti da njihov klub vodi nesposobna uprava. Oni vode klub u propast. U Zagrebu uopće ne razmišljamo o Hajduku. Ne spavam zbog Rijeke, a neću spavati ni zbog sjajnog Roga. Meni ne pada na pamet raditi ovo što rade Brbić i ekipa".
muckodjubre wrote:to je rekao s aspekta dopredsjenika dinama i prema onome kako radi vodstvo hajduka...
Jesi ti svjestan da je on bio dopredsjednik saveza, a ne samo dopredsjednik Dinama i da ne može tek tako pričati?
Ne može ni predsjednik ili predsjednica države pričati ko običan građanin, već mora paziti što govori, poštivati sve je jer predsjednik/ca svih građana.
Mamić je bio dopredsjednik HNS-a, dakle svih klubova unutar saveza i itekako je treba paziti što pričati, a ne najavljivati rat koji je kasnije njegov savez i proveo...
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50