HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: HNL 2016/2017
malo sam prepravio.muckodjubre wrote:kuracodigraca wrote:vidiš, mene jedino zanima da li će se dinamo pojačati i zašto se nije pojačao ljetos nego je samo prodavao. i zanima me europski konkurentan dinamo a takav može biti jedino ako su rijeka i hajduk jači. da sad nije rijeka 6 bodova ispred dinama sigurno ZM ne bi doveo pojačanja a ista nam ne trebaju samo radi te rijeke nego radi i europe da možemo zabiti pokoji gol. da skratimo mene zanima samo snaga dinama a ne slabost rijeke ili hajduka.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:ne da mi se amperisat,nađi drugu žrtvu...mislim da sam bio i više nego jasan što sam rekao
Da, čim ti se postavi neko pitanje, dalje ne nebi. Tipično za tebe. I nemam ja šta koga tražiti, ti si upao u raspravu i sam prvi komentirao, nije bilo obratno...
Guest- Guest
da ne kažeš da ti nisam odgovorio,evo udovoljiti ću ti:
nitko ti ne brani da ukazuješ na što god hoćeš bez obzira da li nešto stajalo ili ne...
ali činjenica je da ovi iz hajduka optužujući sve oko sebe to većinom rade da sakriju svoje slabosti,za koje su sami krivi,jer bi u protivnom imali velikih problema s ulicom..
nitko ti ne brani da ukazuješ na što god hoćeš bez obzira da li nešto stajalo ili ne...
ali činjenica je da ovi iz hajduka optužujući sve oko sebe to većinom rade da sakriju svoje slabosti,za koje su sami krivi,jer bi u protivnom imali velikih problema s ulicom..
Možda s pozicije nekog ko je 11 godina prvak i je tako, no nisam baš siguran da bi dinamovci i(li) rječani tili da primjerice neki tajkun kupi Hajduk i uloži u njega toliko da ima godišnji proračun duplo veči od Dinama. Mislim da bi onda itekako smetala jačina Hajduka, nebi samo gledali Europu nego bi se nadali i slabijem Hajduku...
I moj komentar koji sam naveja je bija čisto navijački, ne s aspekta kako i što bi trebali razmišljati ljudi u Hajduku...
I moj komentar koji sam naveja je bija čisto navijački, ne s aspekta kako i što bi trebali razmišljati ljudi u Hajduku...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:da ne kažeš da ti nisam odgovorio,evo udovoljiti ću ti:
Tebi mora biti jasno da nitko ne može sakriti svoje slabosti. Kos je nedavno satima bija rešetan na ćakuli zbog nekih krivih procjena koje je ima, i na kraju svi ti ljudi u klubu odgovaraju članovima, ili kako ih ti zoveš "ulici", ustvari točnije NO-u, NO članovima.
Stvar je u tome kad se ukazuje na sve ono loše šta se događa u nogometu, ti ćeš reći da se to radi samo zato da se sakriju svoje slabosti. Pa mislim ono, znači o svemu tome nebi trebalo reći ni jednu riječ? I iz Hajduka ne optužuju sve oko sebe, zna se tko su močnici u hrvatskom nogometu, zna se kako se radi i što se radi, a kao nuspojavu imaš da je na jednoj prvoligaškoj utakmici prodano 10 ulaznica. Alo, 10 ulaznica?!? To navodim kao jedan jedini primjer u moru njih...
Guest- Guest
\"amper1950 wrote:
Tebi mora biti jasno da nitko ne može sakriti svoje slabosti. Kos je nedavno satima bija rešetan na ćakuli zbog nekih krivih procjena koje je ima, i na kraju svi ti ljudi u klubu odgovaraju članovima, ili kako ih ti zoveš "ulici", ustvari točnije NO-u, NO članovima.
članovi, kako ih ti zoveš, su samo pokriće i maska za manji broj likova iz sjene koji vuku konce u hajduku.
budući da se ta ekipa iza scene ne eksponira niti su "članovima" poznate njihove namjere u hajduku se sve odvija po scenariju te ekipe.
tko to sa ulice može natjerati mamića i Tommy da ovako prepuste svoje dionice tzv. našem hajduku i da još, barem si tako napisao, otplate kredit?
još od Bonačića je razvidno kako ulica samo izvršava nečije naredbe...
\"amper1950 wrote:
Stvar je u tome kad se ukazuje na sve ono loše šta se događa u nogometu, ti ćeš reći da se to radi samo zato da se sakriju svoje slabosti. Pa mislim ono, znači o svemu tome nebi trebalo reći ni jednu riječ?
stvar je u tome da se s tim ukazivanjem počelo kad se dinamo po kvaliteti igrača, financijama, školi nogometa i po organiziranosti izdvojio iz hrvatskog prosjeka i kad je postalo razvidno da ga se dugo neće moći stići pa se krenulo sa bacanjem klipova dinamu kako bi ga se opet svelo na hrvatski prosjek.
negativni medijski tretmani, izmišljanje nezakonitosti u radu, pljuvanje po Dinamovim europskim nastupima, seciranje sa negativnim konotacijama, neprekidno negativno medijsko ozračje oko dinama, kmečanje, pritisci na suce i još mnogo takvih "sitnica" samo su elementi specijalnog rata kontra dinama.
naravno kako se najviše udara po mamiću kao umjetno stvorenom sinonimu za dinamo i to se udara na način da se eventualne nezakonite radnje samog mamića identificiraju sa dinamom čime se nastoji podvaliti kako je mamić=dinamo pa sve za što se tereti mamića automatizmom se lijepi i na dinamo.
sud će utvrditi je li mamić što zgriješio i prema tome će presuditi, ali na ovom forumu mamić je pedro koji već visi pa je onda kao i dinamo pedro.
kako sve baš i nije samo mamićev utjecaj pokazalo se na skupštini dalmatinskog nogometnog saveza kad brbljić nije prošao kao predstavnik Dalmacije u io HNS-a. sami ste u svom dvorištu donijeli odluku, a ne mamić.
iz hajduka optužuju samo one koji su bolji od njih.\"amper1950 wrote:
I iz Hajduka ne optužuju sve oko sebe, zna se tko su močnici u hrvatskom nogometu, zna se kako se radi i što se radi, a kao nuspojavu imaš da je na jednoj prvoligaškoj utakmici prodano 10 ulaznica. Alo, 10 ulaznica?!? To navodim kao jedan jedini primjer u moru njih...
desetljeće je to bio samo dinamo, uz dinamo i lokomotiva kad je postala konkurentna, a sada je i rijeka u to uključena. uskoro će doći na red i Osijek, ne?
što se gledatelja tiče vi ste uistinu prvaci po broju već dulje vrijeme, ali fifa, uefa i HNS još nisu ozvaničili to prvenstvo u kojem ste vi prvaci.
osvojite prvenstvo na terenu i svi će vam to odmah priznati, a ovo s brojem gledatelja možete kao prijedlog poslati na fifu, uefu i HNS pa ako prođe biti ćete opet šampioni. do tada vam ostaje da se tješite zadnjom titulom na dvoranskom prvenstvu...
sitting_bull-
2015-09-28
Sudeći prema dinamici rasta, Hajduk bi mogao biti konkurentan za naslov tamo negdje oko 2025. i to pod uvjetom da Dinamo, Rijeka, Osijek i ostali stagniraju. Kad otplate bezvrijedne dionice Mamiću. To sam čak i optimistično rekao s obzirom da nemaju transfera i ne stvaraju igrače.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Sudeći prema dinamici rasta, Hajduk bi mogao biti konkurentan za naslov tamo negdje oko 2025. i to pod uvjetom da Dinamo, Rijeka, Osijek i ostali stagniraju. Kad otplate bezvrijedne dionice Mamiću. To sam čak i optimistično rekao s obzirom da nemaju transfera i ne stvaraju igrače.
Guest- Guest
Dobro jutro! Pa otuda i njihova "borba za pošteni HNS i HNL"!kuracodigraca wrote:znači, jedini plan hajduka je da rijeka počne padati (premda ne vidim logike zašto bi pali ako budu prvaci) i da dinamo bude u problemima. umjesto da je plan da se hajduk značajno digne i bude bolji na svim razinama i od rijeke i od dinama. no to i jest jedina šansa za hajduk pa zato i radite destrukciju svega svih ovih godina. postali ste ko zagorci: nek susjedu krepa krava
sat2-
2015-09-28
Kako se kod nas u slavoniji kaze " ne laje kuja radi sela"sat2 wrote:Dobro jutro! Pa otuda i njihova "borba za pošteni HNS i HNL"!kuracodigraca wrote:znači, jedini plan hajduka je da rijeka počne padati (premda ne vidim logike zašto bi pali ako budu prvaci) i da dinamo bude u problemima. umjesto da je plan da se hajduk značajno digne i bude bolji na svim razinama i od rijeke i od dinama. no to i jest jedina šansa za hajduk pa zato i radite destrukciju svega svih ovih godina. postali ste ko zagorci: nek susjedu krepa krava
muckodjubre wrote:ne da mi se amperisat,nađi drugu žrtvu...mislim da sam bio i više nego jasan što sam rekao
sat2-
2015-09-28
Seratoru, borba je prvo krenula za pošteni Hajduk.sat2 wrote:
Dobro jutro! Pa otuda i njihova "borba za pošteni HNS i HNL"!
Ako vama paše ovakav HNL i HNS (a paše pojedincima poput tebe kojima je jedino bitno da je njihov klub prvi bez obzira na sve)onda je to vaš problem.
Ako ću slaviti naslov pred tisuću ljudi, odmah potpisujem da se Hajduk momentalno ugasi jer bi to značilo da je izgubio sav smisao...
Guest- Guest
I to je to...amper1950 wrote:Seratoru, borba je prvo krenula za pošteni Hajduk.sat2 wrote:
Ako vama paše ovakav HNL i HNS (a paše pojedincima poput tebe kojima je jedino bitno da je njihov klub prvi bez obzira na sve)onda je to vaš problem.
Ako ću slaviti naslov pred tisuću ljudi, odmah potpisujem da se Hajduk momentalno ugasi jer bi to značilo da je izgubio sav smisao...
<3
Guest- Guest
Kako ste jadni...muckodjubre wrote:
Kako se kod nas u slavoniji kaze " ne laje kuja radi sela"
Ja sam priča s navijačkog aspekta, svi vi koji pričati o tome da želite jak Hajduk - lažete. I tako je svugdje u svijetu među rivalima, možete samo lagati prvo sami sebe ako tvrdite drugačije.
Što se tiće HNS i HNL, sasvim druga stvar. Svaki put kad se ukazuje na neke nepravilnosti, privilegiranosti i loše stvari odgovor tebe i tebi sličnog je da samo kmećimo, umisto da otvorite oči i pogledate. Ko vas jebe, mislim da bi ovakav HNS i HNL i zaslužija da Hajduk nije dio te priče i da može igrati neku drugu ligu pa makar nikad ne bio konkurent za vrh, pa se vi ostali jadnici loptajte pred 50, 100 ljudi koiliko odprilike bude na utakmicama primjerice tvog Osijeka u Zaprešiću, Istri, Kranjčevićevoj... Niste drugo ni zaslužili...
Guest- Guest
amper1950 wrote::D: Kako ste jadni...muckodjubre wrote:
Kako se kod nas u slavoniji kaze " ne laje kuja radi sela"
Ja sam priča s navijačkog aspekta, svi vi koji pričati o tome da želite jak Hajduk - lažete. I tako je svugdje u svijetu među rivalima, možete samo lagati prvo sami sebe ako tvrdite drugačije....
sereš k'o grlica.
evo, dinamo je pobijedio hajduka u splitu s 1:0 i jedini gušt u toj pobjedi jeste što smo vam jedini gol zabili u produžetku. da smo vas natrpali bilo bi isto kao kontra Cibalije, ili intera.
utakmice dinama i hajduka se pretvaraju u šahovski dvoboj majstora i pacera. gdje ti tu vidiš užitak za gledanje???
poznata je i kronologija i patologija vašeg kmečanja.amper1950 wrote:
Što se tiće HNS i HNL, sasvim druga stvar. Svaki put kad se ukazuje na neke nepravilnosti, privilegiranosti i loše stvari odgovor tebe i tebi sličnog je da samo kmećimo, umisto da otvorite oči i pogledate. Ko vas jebe, mislim da bi ovakav HNS i HNL i zaslužija da Hajduk nije dio te priče i da može igrati neku drugu ligu pa makar nikad ne bio konkurent za vrh, pa se vi ostali jadnici loptajte pred 50, 100 ljudi koiliko odprilike bude na utakmicama primjerice tvog Osijeka u Zaprešiću, Istri, Kranjčevićevoj... Niste drugo ni zaslužili...
poznato je kako pokušavate svoje interese prikazati kao zajednički interes.
poznato je kako vaninstitucionalno i jogurt prosvjedima, bježanjem i neodigravanjem utakmice, pritiscima na suce i medijskom harangom na dinamo pokušavate iznuditi specijalni status za hajduk.
drugovi tovari, neće ići!
obzirom na ponašanje potrebnije vam je "specijalno vaspitanje" kako bi svoje probleme prvo riješili u svom dvorištu pa tako postigli preduvjete i za ravnopravnu borbu kojoj sad zbog vlastite nesposobnosti, krivih odluka i nedostatka plana i vizije niste dorasli.
ako baš žarko želite igrati neku svoju ligu nitko vam ne brani da si ju organizirate. koji se kurac cijelo vrijeme kao prijetite nekom svojom samodostatnošću, a kad dođe vrijeme da ugostite dinamo svršavate jedni po drugima od uzbuđenja i mogućnosti da nekim slučajem pobijedite.
ukoliko relativno brzo ne počnete i na rezultatskom polju nešto ostvarivati ugasiti će se vaš dišpet kao što se i zapalio...
sitting_bull-
2015-09-28
najbolje je kaj su svi, i uprava i igrači i navijači, bili sigurni u 3 boda na poljudu. ko da igramo sa cibalijom. a nekad bi se tresli prije poljuda
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:malo sam prepravio.muckodjubre wrote:kuracodigraca wrote:vidiš, mene jedino zanima da li će se dinamo pojačati i zašto se nije pojačao ljetos nego je samo prodavao. i zanima me europski konkurentan dinamo a takav može biti jedino ako su rijeka i hajduk jači. da sad nije rijeka 6 bodova ispred dinama sigurno ZM ne bi doveo pojačanja a ista nam ne trebaju samo radi te rijeke nego radi i europe da možemo zabiti pokoji gol. da skratimo mene zanima samo snaga dinama a ne slabost rijeke ili hajduka.
sat2-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
stvar je u tome da se s tim ukazivanjem počelo kad se dinamo po kvaliteti igrača, financijama, školi nogometa i po organiziranosti izdvojio iz hrvatskog prosjeka i kad je postalo razvidno da ga se dugo neće moći stići pa se krenulo sa bacanjem klipova dinamu kako bi ga se opet svelo na hrvatski prosjek.
Kao što Lokomotiva niti Hajduku nije smetala, kada se borila za opstanak (i tada je gubila od Dinama) već tek kada je postala konkurent za Europu.
sat2-
2015-09-28
Mi nakon sto godina dobili sponzora na dresu, sava osiguranje, slovenci su prepoznali...posto od hrvata nikad kruha
nowitzki-
2014-04-27
Stvar odgoja ... takovi vladaju klubom.amper1950 wrote:Seratoru, borba je prvo krenula za pošteni Hajduk.sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
Hajduk mora biti sretan da je u HNS-u i HNL-u ovako kako je ... barem im dolaze navijači. Jer i da je bolje bili bi organizacijski i rezultatski tu gdje jesu ... Poljud bi tada bio prazan!
sat2-
2015-09-28
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50