liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: liga prvaka
'Ko zna zna.mlinka wrote:ne bi se sport nazvao "mlinka22" ( pa je jučer to promjenio u "zeko" )...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
di si sporte kućo stara...još fale amper i moćni majmun...nemoj se ljutiti za kevu,šalio sam seZeko wrote:'Ko zna zna.mlinka wrote:ne bi se sport nazvao "mlinka22" ( pa je jučer to promjenio u "zeko" )...
Drž' se ti svog trik pitanja i svog trik odgovora. Sam veliš da si provjerio, kak' sad onda tvrdiš drugačije ?muckodjubre wrote:pozdravi kevu
to je bilo trik pitanje da provjerim nešto...provjerio sam da nisi neko sa staroga foruma,da jesi ne bi se upecao
Zeko-
2015-08-26
to je bila dvostruka igra,ti si se upecao kako bi me zavarao...dvostruki agentZeko wrote:Drž' se ti svog trik pitanja i svog trik odgovora. Sam veliš da si provjerio, kak' sad onda tvrdiš drugačije ?muckodjubre wrote:pozdravi kevu
to je bilo trik pitanje da provjerim nešto...provjerio sam da nisi neko sa staroga foruma,da jesi ne bi se upecao
Aha.muckodjubre wrote:to je bila dvostruka igra,ti si se upecao kako bi me zavarao...dvostruki agentZeko wrote:Drž' se ti svog trik pitanja i svog trik odgovora. Sam veliš da si provjerio, kak' sad onda tvrdiš drugačije ?muckodjubre wrote:pozdravi kevu
Zeko-
2015-08-26
A jesi i ti hlebinac. 'Ko ti je taj sport ? Pitaj mlinku, on zna 'ko je Zeko.kuracodigraca wrote:sport je naivan ko mađarska sobarica
Zeko-
2015-08-26
zeko,zeko...
Ti šuti. Ti neznaš ništ'. Tak' si bar napisal u onom svom postu gdje si, kao, provjeravao.muckodjubre wrote:zeko,zeko...
Zeko-
2015-08-26
kad su radili istraživanje i tražili najglupljeg čovjeka na svijetu, došli su do bracale i prekinuli potragu.
Guest- Guest
Kakva budaletina to svijet nije vidio... Kad čovjek pogleda rotaciju Juppa od treće utakmice nastavka u kalendarskoj 2013. godini i ovo Benitezovo, za njega je Nijemac bog rotacije.kic wrote:a Rafa opet poceo sa svojim poznatim luzerpulskim rosadama, nece s njim nista osvojit-
El Gordo u Realu ni ne zna zašto rotira ali važno je rotirati, baš kao i u Liverpoolu u kojem je znao s 3-4 čovjeka pogoditi u dovođenju a ostalo Bogu za plakati. To što on radi zadnjih 11 godina u nogometu ne uspijeva mu. Samo je u Valenciji to izgledalo kao magija i dobitna kombinacija.
Guest- Guest
kako je ocajan cmarnaldo, pa kad je ta klastura propala odigrala dobru tekmu protiv neke jace ekipe... kakva prevara
End- Posts : 21177
2015-08-25
kakva dominacija gladbacha rofl... obrizi suze operw zewa soft duplo pakiranje
2015-08-25
kakvo razvaljivanje cmareala, modrara najbolji veznjak svijeta
2015-08-25
index novinarstvo: "...dok je Real gol za pirovu pobjedu..." ??? ahahah i onda se čudimo alačima i deicama ahahah pa kakvi to šarlatani rade kao sportski novinari
http://www.index.hr/sport/clanak/psg-tri-puta-pogodio-stativu-real-jednom-gol-i-nezasluzeno-pobijedio/853554.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/psg-tri-puta-pogodio-stativu-real-jednom-gol-i-nezasluzeno-pobijedio/853554.aspx
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50