liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: liga prvaka
Nemaš pojma. Baš jesam.muckodjubre wrote:pozdravi kevuZeko wrote:Kaj ?muckodjubre wrote:zeko?
to je bilo trik pitanje da provjerim nešto...provjerio sam da nisi neko sa staroga foruma,da jesi ne bi se upecao
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Prvo ti.End1899 wrote:zeko predstavi se napisi nesto o sebi
Zeko-
2015-08-26
Misliti je drek znati.skripar wrote:mislim da je zeko sport
Zeko-
2015-08-26
Zaleđe prije gola Olympiacosa.
Zeko-
2015-08-26
pronađi još napadača koji je u protekle 2 sezone zabio 60 golovaBraćala wrote:nowitzki wrote:ovaj cavani me svaki put iznenadi koliki je kurac od igrača...takvi napadači postoje još samo u serie a tipa mandža, džeko, luca toni itd.
to je gluperdi klosperwu vrh fudbala.
Guest- Guest
još 55 i bit će kao edinson cavaniBraćala wrote:martial nema 2 pisanja u najvecem klubu na svetu-vec dao 5 golova. neka ga neko zaustavi vise...
Guest- Guest
Nije istina, ako misliš na mene. Koch je branil jako dobro, Kelava je imal onu jednu izvrsnu sezonu i u HNL-u i u Euroligi. Sve drugo, Butina kad se vratio, Kelava u ostatku karijere u Dinamu, Zelenika u ono malo utakmica kaj je branil, Ježina kad je došao u tih par utakmica, a pogotovo ovaj Eduardo, to je jednostavno živi užas. Gotovo sve kaj Dinamu ide u okvir gola, u golu i završi. Najsmiješniji su mi bili novinari prošle sezone nakon one 2 blamaže protiv Salzburga kad su se raspisali da bi bilo još gore da nije bilo Eduarda. A idiot prvo na svakoj utakmici primi po 3 gola "kroz kurac" i nakon toga na svakoj obrani po 3-4 zicera ili obrani daleko teže situacije nego iz kojih je primio golove. Jebeš takvog golmana, golman ti treba kod rezultata koji je u egalu, a ne da počne braniti kod 2-3 razlike za protivnika i to nakon kaj je on sam najviše kumovao tome. Mene ne jebe kad u Europi Dinamo izgubi od bolje ekipe, ali jebem mu mater, nemoj se sam pobijediti, nek se taj koji je bolji pomuči da zabije taj jebeni gol.kuracodigraca wrote:samo jednom forumašu su uvijek krivi golmani
Zeko-
2015-08-26
?kuracodigraca wrote:samo jednom forumašu su uvijek krivi golmani
hehe to je amperov najbolji prijatelj
ne bi se sport nazvao "mlinka22" ( pa je jučer to promjenio u "zeko" )...
http://www.goal.com/hr/news/6958/klubovi/2015/10/22/16570142/ronaldu-ne-idu-slobodnjaci-pjani%C4%87-bi-trebao-proma%C5%A1iti?ICID=HP_FT_4
Imao je Portugalac dva pokušaja iz slobodnih udaraca, ali kako to već obično kod njega biva u posljednje vrijeme, nijedan nije našao put do mreže. Zvijezda Reala tako je sada na brojci od samo dva zabijena slobodna udarca iz 88 pokušaja ili na mizernih 2,2%.
Imao je Portugalac dva pokušaja iz slobodnih udaraca, ali kako to već obično kod njega biva u posljednje vrijeme, nijedan nije našao put do mreže. Zvijezda Reala tako je sada na brojci od samo dva zabijena slobodna udarca iz 88 pokušaja ili na mizernih 2,2%.
Guest- Guest
2,2%
88 pokušaja, 2 puta znači slučajno zabio, koliko se sjećam i jedan i drugi su bili vratareve greške.
88 pokušaja, 2 puta znači slučajno zabio, koliko se sjećam i jedan i drugi su bili vratareve greške.
Guest- Guest
sad ce balija dokuriti o govoriti o najboljem izvodacu svih vremena
End- Posts : 21177
2015-08-25
u realu i u barci ima boljih izvođača od ronalda i messija,ali...
messi u redu, on je majstor svega, pa i slobodnjaka. vrsni tehničar, zna pucati slobodnjake. vremenom može napredovati.
Guest- Guest
i mene to živcira, čak je i ibra počeo preuzimati slobodnjake, ma goni se u k-muckodjubre wrote:u realu i u barci ima boljih izvođača od ronalda i messija,ali...
'Ko zna zna.mlinka wrote:ne bi se sport nazvao "mlinka22" ( pa je jučer to promjenio u "zeko" )...
Zeko-
2015-08-26
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50