Strahota: Srbija uvodi takse Europi
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Strahota: Srbija uvodi takse Europi
Noor wrote:Sto'jan wrote:Noor wrote:Sto'jan wrote:maggie13 wrote:
hollywoodsku..
Koji zanr?
ja sam zaljubljen u kucu iz tog filma.
ako ikada budem napravio vece pare, takvu kucu zelim da sagradim sebi.
zanr je triler-drama-akcija...
daj fotku kuće :)
http://www.curbed.com/2012/1/9/10410462/the-glassy-house-from-the-girl-with-the-dragon-tattoo
nije moj stil, ali ne mogu reći da nije lijepo na svoj način.
obozavam minimalizam i modernizam...
Guest- Guest
Ja malopre gledao Piki Blajnderse. Do jaja.Sto'jan wrote:ko vas jebe, odoh da gledam seriju...
Šta si se ti koji moj uzvrteo? Malo ćeretamo, ništa strašno.barry_lyndon wrote:
vidim, krenilo je u istom smjeru opet..
što je vama ljudi, osjećate li toliko gađenje jedni prema drugima? ljudi koji se i ne znaju? hoćemo malo uvesti drugi režim jer ne želim sudjelovati u nastavljanju ovakve mržnje? možemo i drugačije..
eto kic... bracala pita za te priče, a ja ga uputim da se raspita ukoliko ima koga pitati... i nebitno sad tko je koga, to se na kraju krajeva zna za svaku bitku bez obzira kako ju tko mistificirao ili glorificirao, ja imam bar onog osnovnog poštovanja spram tih ljudi iako sam nekima od njih i ja kumovao.....
2015-08-08
ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:Noor wrote:Sto'jan wrote:Noor wrote:Sto'jan wrote:
ja sam zaljubljen u kucu iz tog filma.
ako ikada budem napravio vece pare, takvu kucu zelim da sagradim sebi.
zanr je triler-drama-akcija...
http://www.curbed.com/2012/1/9/10410462/the-glassy-house-from-the-girl-with-the-dragon-tattoo
Guest- Guest
Dobro učiteljice.Noor wrote:ok...sad smo na drugim temama već...dosta je bilo :Ddzango wrote:Ne trzam se majke mi. Prvo je uzeo da ga navlači, pa da ga cima i sad se opet nakačio. Jebote, ima li neko drugi na ovom forumu. Dobro, jeste najveći, ali opet...Noor wrote:dzango wrote:Ajde cimaj malo nekog drugog. Nisam ti ja crveni krst. Pitaj admina dok je tu, možda ti da.tre911 wrote:
Ti das ćutiš budalo dok ti se ne obratim i ne cimnem
kad se ti tako fino bacakaš i trzaš
Vukovar - Posljednji rez - YouTubeSto'jan wrote:pogotovo niski specijalci, te nema ko nije izlemao. koje god ratiste da se spomene, niski specijalci su ga najebali...
..."od nas 47 iz moje jedinice samo se nas sedam vratilo živo"
Poslušaj što kažu tvoji u borbama oko i u vukovaru( osim što ste bili pljačkaši i sve ostalo što ide uz to) Inforiraj se malo što direktni sudionici srpski borci kažu o tome a da ti sad ne stavljam sve slike oklopa i mrtvih čejena koje smo potamanili na bojištu.
Guest- Guest
i nemoj sumnjati... sad kad mene zbanira zbanirat će odmah i nekog od vas, jer mu ono prije nije bilo fora.... :))))dzango wrote:I ne sumnjam.michaellcmacha wrote:samo se nemoj meni zamjerat, ja sam ti dobar sa hornijem.... :)))dzango wrote:Što mene da baniraju?Noor wrote:Sto'jan wrote:
da sam ja admin ovde, ti bi odavno ima, sa svojim undeadovskim bratom, par abuse prijava jer ovde terorisete kako svojim vokabularom, tako i licnim pretnjama prema drugim forumasima koji imaju razlicita misljenja od vas.
a vidis, vama admin to tolerise, a drugima spocitava i preti banovima...
pa toleriše i vama...kad si bio ti ili džango zadnji put baniran? ja nisam vidjela ni jednom...zato šuti.
nećemo na kavu
2015-08-08
I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:Noor wrote:Sto'jan wrote:Noor wrote:
dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:Noor wrote:Sto'jan wrote:
pa nije ovo prevelika kuca... 400 kvadrata maks.
Guest- Guest
ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:Noor wrote:Sto'jan wrote:
2015-08-08
Sto'jan wrote:dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:Noor wrote:
al je sva u staklu, a tu su najveći gubici topline
Guest- Guest
kad imaju takve kuce imaju i novca za grijanje.michaellcmacha wrote:ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:Noor wrote:
2014-04-12
tre911 wrote:Vukovar - Posljednji rez - YouTubeSto'jan wrote:pogotovo niski specijalci, te nema ko nije izlemao. koje god ratiste da se spomene, niski specijalci su ga najebali...
..."od nas 47 iz moje jedinice samo se nas sedam vratilo živo"
rekao je ,,ostalo je nas 7'', sto znaci da je 40 ili mrtvo ili izbaceno iz stroja...
Guest- Guest
Noor wrote:Sto'jan wrote:dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:
al je sva u staklu, a tu su najveći gubici topline
nece svedja da se zajebe, ne plasi se...
Guest- Guest
Udari zima -20 a kuća par hiljada kvadrata. Ajde ti to ugrej.michaellcmacha wrote:ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:Noor wrote:
E i to nas zabole.barry_lyndon wrote:
neću nikog banirati, ali svi ste mi pali u očima..
dzango wrote:Udari zima -20 a kuća par hiljada kvadrata. Ajde ti to ugrej.michaellcmacha wrote:ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:
mada, ima pravo noor.
posle prosle nove godine, kada je zakovao onaj sneg i -10 temperatura sam otisao do banke da uplatim neke pare. pro credit banka ovde ima pametnu zgradu koja se greje preko solarnih panela, pa trosi struju ko trosoban stan, picke materine-ono unutra radnici za salterima u zimskim jaknama rade. kao u frizideru unutra...
Guest- Guest
dzango wrote:E i to nas zabole.barry_lyndon wrote:
neću nikog banirati, ali svi ste mi pali u očima..
jebote, ja necu moci da spavam vcrs...
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija zbog taksi uvodi Hrvatskoj 20 puta veće takse
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
Page 5 of 8