Strahota: Srbija uvodi takse Europi
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Strahota: Srbija uvodi takse Europi
naravnomaggie13 wrote:ti si dobar.dijagram wrote:svi???barry_lyndon wrote:
neću nikog banirati, ali svi ste mi pali u očima..
al nemam suncane,nikad nisam to nosio
cisto da se zna:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
preozbiljna sam danas.dzango wrote:Megi, zajebava se čovek.maggie13 wrote:Nece da otvori link.
Sto li se sano dogodilo?!
2014-04-12
o , pa dis iskraiskra wrote:Nije vama lako :-
....
pa ne kažem, ali mislili su graditelji kako da zagriju te velike prostore... ja sam kao klinac živio u žitnoj ulici u zgradi stare pivovare... zidovi te zgrade su bili od sitne rimske cigle debeli 80 cm, a prozorska okna s trostrukim prozorima, a prostorije su bile onak dosta velike sobax3 nekih 40 kvadrata, kuhinja i blagovaona još i veća, predsoblje isto ogromno... uglavnom dvije peći su to sve grijale i to bez da gore dan i noć.... a ja sad na 100 kvadrata gradnje blok cigla, strajsam 30 metara drva i vatra gori ko olimpijska od 15.9 do 15.4 non stopSto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pa ne bitno, jeste li vi ikad bili u nekoj od tih velikih kuća... ima ih i po beogradu a ima ih i kod nas uglavnom u zagrebu ali i u još nekim gradovima.... većina tih kuća se i grijala na drva.... npr kod mene ima dosta tih starih zdanja od po par stotina pa i preko tisuću kvadrata i sve su građene tamo sredinom 19. vijeka kad se još na veliko grijalo na drva....Sto'jan wrote:na drva...
zavisi od datuma izgradnje. neke se greju na drva, neke na pelet, neke na gas...
2015-08-08
Jok. Po liji i zeki.RayMabus wrote:Jel ovo nešto opet po Vuku ?RayMabus wrote:Piki Blajndersi.dzango wrote:Ja malopre gledao Piki Blajnderse. Do jaja.Sto'jan wrote:ko vas jebe, odoh da gledam seriju...
a, borice oko ociju?;dijagram wrote:naravnomaggie13 wrote:ti si dobar.dijagram wrote:svi???barry_lyndon wrote:
neću nikog banirati, ali svi ste mi pali u očima..
al nemam suncane,nikad nisam to nosio
cisto da se zna:)
2014-04-12
Rekao je od nas 47 samo je sedam ostalo živo, no ne mjenja na stvari o tome kako i koliko ih je zagnojilo po RH što ne ide u prilog onoj tvojoj tvrdnji o našem pretjerivanju. Jebiga kada od 47 ljudi samo 7 izvuče živu glavu znači da ih je preko 80% zaginulo iz iste jedinice. Uostalom pogledaj na guglu samo uništene tenkove u Vukovaru pa ćeš shvatiti razmjere katastrofe koje ste doživjeli te 91.Sto'jan wrote:tre911 wrote:Vukovar - Posljednji rez - YouTubeSto'jan wrote:pogotovo niski specijalci, te nema ko nije izlemao. koje god ratiste da se spomene, niski specijalci su ga najebali...
..."od nas 47 iz moje jedinice samo se nas sedam vratilo živo"
rekao je ,,ostalo je nas 7'', sto znaci da je 40 ili mrtvo ili izbaceno iz stroja...
Guest- Guest
neozbiljni su.Noor wrote:hoće...dečki se malo žvale.maggie13 wrote:Nece da otvori link.
2014-04-12
A kolikosabije drva onaj sa par hiljada kvadrata? Niko više ne pravi zidove od 80 cm.michaellcmacha wrote:....pa ne kažem, ali mislili su graditelji kako da zagriju te velike prostore... ja sam kao klinac živio u žitnoj ulici u zgradi stare pivovare... zidovi te zgrade su bili od sitne rimske cigle debeli 80 cm, a prozorska okna s trostrukim prozorima, a prostorije su bile onak dosta velike sobax3 nekih 40 kvadrata, kuhinja i blagovaona još i veća, predsoblje isto ogromno... uglavnom dvije peći su to sve grijale i to bez da gore dan i noć.... a ja sad na 100 kvadrata gradnje blok cigla, strajsam 30 metara drva i vatra gori ko olimpijska od 15.9 do 15.4 non stopSto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pa ne bitno, jeste li vi ikad bili u nekoj od tih velikih kuća... ima ih i po beogradu a ima ih i kod nas uglavnom u zagrebu ali i u još nekim gradovima.... većina tih kuća se i grijala na drva.... npr kod mene ima dosta tih starih zdanja od po par stotina pa i preko tisuću kvadrata i sve su građene tamo sredinom 19. vijeka kad se još na veliko grijalo na drva....Sto'jan wrote:na drva...
zavisi od datuma izgradnje. neke se greju na drva, neke na pelet, neke na gas...
Evo, malo navratila.Leviathan2 wrote:o , pa dis iskaiskra wrote:Nije vama lako :-
Guest- Guest
dzango wrote:A kolikosabije drva onaj sa par hiljada kvadrata? Niko više ne pravi zidove od 80 cm.michaellcmacha wrote:....pa ne kažem, ali mislili su graditelji kako da zagriju te velike prostore... ja sam kao klinac živio u žitnoj ulici u zgradi stare pivovare... zidovi te zgrade su bili od sitne rimske cigle debeli 80 cm, a prozorska okna s trostrukim prozorima, a prostorije su bile onak dosta velike sobax3 nekih 40 kvadrata, kuhinja i blagovaona još i veća, predsoblje isto ogromno... uglavnom dvije peći su to sve grijale i to bez da gore dan i noć.... a ja sad na 100 kvadrata gradnje blok cigla, strajsam 30 metara drva i vatra gori ko olimpijska od 15.9 do 15.4 non stopSto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pa ne bitno, jeste li vi ikad bili u nekoj od tih velikih kuća... ima ih i po beogradu a ima ih i kod nas uglavnom u zagrebu ali i u još nekim gradovima.... većina tih kuća se i grijala na drva.... npr kod mene ima dosta tih starih zdanja od po par stotina pa i preko tisuću kvadrata i sve su građene tamo sredinom 19. vijeka kad se još na veliko grijalo na drva....Sto'jan wrote:na drva...
moja devojka zivi u kuci od 900 kvadrata.
oni sabiju nekih 20 kubika, ako me dobro secanje sluzi.
Guest- Guest
900 kvadrata? Kada se udaješ?Sto'jan wrote:dzango wrote:A kolikosabije drva onaj sa par hiljada kvadrata? Niko više ne pravi zidove od 80 cm.michaellcmacha wrote:....pa ne kažem, ali mislili su graditelji kako da zagriju te velike prostore... ja sam kao klinac živio u žitnoj ulici u zgradi stare pivovare... zidovi te zgrade su bili od sitne rimske cigle debeli 80 cm, a prozorska okna s trostrukim prozorima, a prostorije su bile onak dosta velike sobax3 nekih 40 kvadrata, kuhinja i blagovaona još i veća, predsoblje isto ogromno... uglavnom dvije peći su to sve grijale i to bez da gore dan i noć.... a ja sad na 100 kvadrata gradnje blok cigla, strajsam 30 metara drva i vatra gori ko olimpijska od 15.9 do 15.4 non stopSto'jan wrote:michaellcmacha wrote:
pa ne bitno, jeste li vi ikad bili u nekoj od tih velikih kuća... ima ih i po beogradu a ima ih i kod nas uglavnom u zagrebu ali i u još nekim gradovima.... većina tih kuća se i grijala na drva.... npr kod mene ima dosta tih starih zdanja od po par stotina pa i preko tisuću kvadrata i sve su građene tamo sredinom 19. vijeka kad se još na veliko grijalo na drva....
dzango wrote:900 kvadrata? Kada se udaješ?Sto'jan wrote:dzango wrote:A kolikosabije drva onaj sa par hiljada kvadrata? Niko više ne pravi zidove od 80 cm.michaellcmacha wrote:....pa ne kažem, ali mislili su graditelji kako da zagriju te velike prostore... ja sam kao klinac živio u žitnoj ulici u zgradi stare pivovare... zidovi te zgrade su bili od sitne rimske cigle debeli 80 cm, a prozorska okna s trostrukim prozorima, a prostorije su bile onak dosta velike sobax3 nekih 40 kvadrata, kuhinja i blagovaona još i veća, predsoblje isto ogromno... uglavnom dvije peći su to sve grijale i to bez da gore dan i noć.... a ja sad na 100 kvadrata gradnje blok cigla, strajsam 30 metara drva i vatra gori ko olimpijska od 15.9 do 15.4 non stopSto'jan wrote:
deda radio po emiratima, kuvajtu i libiji.
ali ona tipicna balkanska prica, zive baba i deda, ona, keva, cale i burazer.
Guest- Guest
hoho, stani malo pa danima pišeš o pederluku i svi znaju da si tetkica i nejasno je zašto se sada trudiš to negirati. Pa samo ti stavljam dokumente vremena o tome kakva ste vojska bili a ti si bio dio nje a i dan danas se diviš tim i takvim idiotima u srpskoj vojsci. Jebiga tvoj problem ali nemoj nas zamarati sa time više. Sad se možešjoš malo čupati i slobodan si. Ajde bok :)dzango wrote:Ajde bre odjebi. DOsadan si više sa tim pedelukom. Ajde zetanje, ali pretera ga.tre911 wrote:Glupane navlačio sam tebe na štap za pecanje ali si toliko retardiran i sklon pederluku da si i to protumačio kao da ti se udvaram. Evo opet jasni i javno kažem đžago da nisam peder i da sreću potražiš kod nekog drugoga, recimo kod tvojih četničkih šiltova jer su i oni pederi kao i ti.dzango wrote:Ne trzam se majke mi. Prvo je uzeo da ga navlači, pa da ga cima i sad se opet nakačio. Jebote, ima li neko drugi na ovom forumu. Dobro, jeste najveći, ali opet...Noor wrote:dzango wrote:
Ajde cimaj malo nekog drugog. Nisam ti ja crveni krst. Pitaj admina dok je tu, možda ti da.
kad se ti tako fino bacakaš i trzaš
Evo na 1, 35 i uvjeri se sam u pederski karakter četničke vojske kao što si i sam
Guest- Guest
Stane ima 50 godina i curu..jet-set je to, dobro i prica s nama obicnim smrtnicima.
2014-04-12
Čibe bre pederu. Rajcaj se negde drugde.tre911 wrote:hoho, stani malo pa danima pišeš o pederluku i svi znaju da si tetkica i nejasno je zašto se sada trudiš to negirati. Pa samo ti stavljam dokumente vremena o tome kakva ste vojska bili a ti si bio dio nje a i dan danas se diviš tim i takvim idiotima u srpskoj vojsci. Jebiga tvoj problem ali nemoj nas zamarati sa time više. Sad se možešjoš malo čupati i slobodan si. Ajde bok :)dzango wrote:Ajde bre odjebi. DOsadan si više sa tim pedelukom. Ajde zetanje, ali pretera ga.tre911 wrote:Glupane navlačio sam tebe na štap za pecanje ali si toliko retardiran i sklon pederluku da si i to protumačio kao da ti se udvaram. Evo opet jasni i javno kažem đžago da nisam peder i da sreću potražiš kod nekog drugoga, recimo kod tvojih četničkih šiltova jer su i oni pederi kao i ti.dzango wrote:Ne trzam se majke mi. Prvo je uzeo da ga navlači, pa da ga cima i sad se opet nakačio. Jebote, ima li neko drugi na ovom forumu. Dobro, jeste najveći, ali opet...Noor wrote:
kad se ti tako fino bacakaš i trzaš
Evo na 1, 35 i uvjeri se sam u pederski karakter četničke vojske kao što si i sam
đžangovi idoliNoor wrote:hoće...dečki se malo žvale.maggie13 wrote:Nece da otvori link.
Guest- Guest
dzango wrote:
A kolikosabije drva onaj sa par hiljada kvadrata? Niko više ne pravi zidove od 80 cm.
pa ne radi, ali ih dobro izolira, i ne samo zidove.
Guest- Guest
Šta ih bole kurac. U 900 kvatrata ne moraju da se sretnu ceo dan.Sto'jan wrote:dzango wrote:900 kvadrata? Kada se udaješ?Sto'jan wrote:dzango wrote:A kolikosabije drva onaj sa par hiljada kvadrata? Niko više ne pravi zidove od 80 cm.michaellcmacha wrote:....
pa ne kažem, ali mislili su graditelji kako da zagriju te velike prostore... ja sam kao klinac živio u žitnoj ulici u zgradi stare pivovare... zidovi te zgrade su bili od sitne rimske cigle debeli 80 cm, a prozorska okna s trostrukim prozorima, a prostorije su bile onak dosta velike sobax3 nekih 40 kvadrata, kuhinja i blagovaona još i veća, predsoblje isto ogromno... uglavnom dvije peći su to sve grijale i to bez da gore dan i noć.... a ja sad na 100 kvadrata gradnje blok cigla, strajsam 30 metara drva i vatra gori ko olimpijska od 15.9 do 15.4 non stop
deda radio po emiratima, kuvajtu i libiji.
ali ona tipicna balkanska prica, zive baba i deda, ona, keva, cale i burazer.
jebes ga, ja se rodio u sheperusi, kuratz od kuce, kad sam imao 16 isao radit kucu po nekim opisima koje sam nasao u arhivu od prije ohohoho vremena, nesto kao poluzemunica, danas bi to nazvali hobit kuca, bez grijanja je temperatura bila izmedju 15 i18 celzija i zimi i ljeti, medjutim to su moji genijalci pretvorili u stalu a kao stala nije moglo funkcionirat te je na kraju zatrpano, sledecu godinu idem napravit nesto slicno al s mojim iskustvom danasnjim, to bi trebalo bit opaka stvar, onda se zenim :D, kaze stari da ga je njegov deda zajebavao da jos nema unuke :D
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
Page 7 of 8