Strahota: Srbija uvodi takse Europi
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Strahota: Srbija uvodi takse Europi
dzango wrote:E i to nas zabole.barry_lyndon wrote:
neću nikog banirati, ali svi ste mi pali u očima..
jebote, ja necu moci da spavam vcrs...
Guest- Guest
pa ne bitno, jeste li vi ikad bili u nekoj od tih velikih kuća... ima ih i po beogradu a ima ih i kod nas uglavnom u zagrebu ali i u još nekim gradovima.... većina tih kuća se i grijala na drva.... npr kod mene ima dosta tih starih zdanja od po par stotina pa i preko tisuću kvadrata i sve su građene tamo sredinom 19. vijeka kad se još na veliko grijalo na drva....Sto'jan wrote:na drva...
2015-08-08
Sto'jan wrote:Noor wrote:Sto'jan wrote:dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:
ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)
pa nije ovo prevelika kuca... 400 kvadrata maks.
al je sva u staklu, a tu su najveći gubici topline
nece svedja da se zajebe, ne plasi se...
pa nije problem kurit ko mutav ako imaš love
kod nas je to skupo, u švedskoj nije, a griju se na struju, koja je skoro pa badava
Guest- Guest
Jeste. Ali iz moje perspektive... Nije to svesno postavljanje pitanja, nego refleksno. Odmah mi se u glavi upali lampica za račun za grejanje.maggie13 wrote:kad imaju takve kuce imaju i novca za grijanje.michaellcmacha wrote:ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:ok, ali treba biti i pragmatičan..taj prostor treba i zagrijati :)Sto'jan wrote:
obozavam minimalizam i modernizam...
michaellcmacha wrote:pa ne bitno, jeste li vi ikad bili u nekoj od tih velikih kuća... ima ih i po beogradu a ima ih i kod nas uglavnom u zagrebu ali i u još nekim gradovima.... većina tih kuća se i grijala na drva.... npr kod mene ima dosta tih starih zdanja od po par stotina pa i preko tisuću kvadrata i sve su građene tamo sredinom 19. vijeka kad se još na veliko grijalo na drva....Sto'jan wrote:na drva...
zavisi od datuma izgradnje. neke se greju na drva, neke na pelet, neke na gas...
Guest- Guest
Glupane navlačio sam tebe na štap za pecanje ali si toliko retardiran i sklon pederluku da si i to protumačio kao da ti se udvaram. Evo opet jasni i javno kažem đžago da nisam peder i da sreću potražiš kod nekog drugoga, recimo kod tvojih četničkih šiltova jer su i oni pederi kao i ti.dzango wrote:Ne trzam se majke mi. Prvo je uzeo da ga navlači, pa da ga cima i sad se opet nakačio. Jebote, ima li neko drugi na ovom forumu. Dobro, jeste najveći, ali opet...Noor wrote:dzango wrote:Ajde cimaj malo nekog drugog. Nisam ti ja crveni krst. Pitaj admina dok je tu, možda ti da.tre911 wrote:Ti das ćutiš budalo dok ti se ne obratim i ne cimnemdzango wrote:
Evo i retardinja. Počinje veselje.
Kako bre da budeš admin kada si polupismen?
kad se ti tako fino bacakaš i trzaš
Evo na 1, 35 i uvjeri se sam u pederski karakter četničke vojske kao što si i sam
Guest- Guest
poanta:ne opterecuj se razmisljanjem o odrzavanju necega sto ne mozes ni nabaviti.dzango wrote:Jeste. Ali iz moje perspektive... Nije to svesno postavljanje pitanja, nego refleksno. Odmah mi se u glavi upali lampica za račun za grejanje.maggie13 wrote:kad imaju takve kuce imaju i novca za grijanje.michaellcmacha wrote:ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:
2014-04-12
svi???barry_lyndon wrote:
dijagram-
2015-08-09
ti si dobar.dijagram wrote:svi???barry_lyndon wrote:
2014-04-12
Jebiga, gledam u petak ono Sa Tamarom u akciji, kada sirotinji obnavljaju kuće. Ispada da je najbolje izolovana kuća od blata.Sto'jan wrote:dzango wrote:Udari zima -20 a kuća par hiljada kvadrata. Ajde ti to ugrej.michaellcmacha wrote:ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?Noor wrote:
mada, ima pravo noor.
posle prosle nove godine, kada je zakovao onaj sneg i -10 temperatura sam otisao do banke da uplatim neke pare. pro credit banka ovde ima pametnu zgradu koja se greje preko solarnih panela, pa trosi struju ko trosoban stan, picke materine-ono unutra radnici za salterima u zimskim jaknama rade. kao u frizideru unutra...
Krokodil Zvonko je zivio u blizini trafo stanice, tako kazu urbane legende a manijak silovatelj je vrebao na zene kod bunkera koji je ostao iza drugog svjetskog rata
(mnoge su hodile tom stazom u nadi da ce bas njih napasti al jadnice nisu imale srece), Jednog dana je Krokodil zvonko upoznao manijaka silovatelja koji je radi poplave morao da ode iz bunkera koji je ostao od drugog svjetskog rata, Legenda kaze da ga je prvo Krokodil zvonko u refleksu i iz straha ugrizao za jajca i tesko u ostetio alatku za silovanje a onda je manijak silovatelj odgrizao uho krokodilu Zvonku, U sred njihove bitke omela ih je sirena lokalnog vatrogasnog drustva koje je svirala za pozar u trafostanici, Tako je i krokodil Zvnko postao beskucnik te su prekinuli boj i odlucili da udruze snage i najdu novi dom, Krenuli su prema jugu pod okriljem tmurno i kisne noci, Pred samu zoru ugledali su svjetla velegrada i uputise se prema njemu.....
sto je dalje bilo mozete procitat na www.uzaludnipokusaj.hr
(mnoge su hodile tom stazom u nadi da ce bas njih napasti al jadnice nisu imale srece), Jednog dana je Krokodil zvonko upoznao manijaka silovatelja koji je radi poplave morao da ode iz bunkera koji je ostao od drugog svjetskog rata, Legenda kaze da ga je prvo Krokodil zvonko u refleksu i iz straha ugrizao za jajca i tesko u ostetio alatku za silovanje a onda je manijak silovatelj odgrizao uho krokodilu Zvonku, U sred njihove bitke omela ih je sirena lokalnog vatrogasnog drustva koje je svirala za pozar u trafostanici, Tako je i krokodil Zvnko postao beskucnik te su prekinuli boj i odlucili da udruze snage i najdu novi dom, Krenuli su prema jugu pod okriljem tmurno i kisne noci, Pred samu zoru ugledali su svjetla velegrada i uputise se prema njemu.....
sto je dalje bilo mozete procitat na www.uzaludnipokusaj.hr
Ajde bre odjebi. DOsadan si više sa tim pedelukom. Ajde zetanje, ali pretera ga.tre911 wrote:Glupane navlačio sam tebe na štap za pecanje ali si toliko retardiran i sklon pederluku da si i to protumačio kao da ti se udvaram. Evo opet jasni i javno kažem đžago da nisam peder i da sreću potražiš kod nekog drugoga, recimo kod tvojih četničkih šiltova jer su i oni pederi kao i ti.dzango wrote:Ne trzam se majke mi. Prvo je uzeo da ga navlači, pa da ga cima i sad se opet nakačio. Jebote, ima li neko drugi na ovom forumu. Dobro, jeste najveći, ali opet...Noor wrote:dzango wrote:Ajde cimaj malo nekog drugog. Nisam ti ja crveni krst. Pitaj admina dok je tu, možda ti da.tre911 wrote:
Ti das ćutiš budalo dok ti se ne obratim i ne cimnem
kad se ti tako fino bacakaš i trzaš
Evo na 1, 35 i uvjeri se sam u pederski karakter četničke vojske kao što si i sam
Nece da otvori link.
2014-04-12
Ja se uživim kada gledam filmove.maggie13 wrote:poanta:ne opterecuj se razmisljanjem o odrzavanju necega sto ne mozes ni nabaviti.dzango wrote:Jeste. Ali iz moje perspektive... Nije to svesno postavljanje pitanja, nego refleksno. Odmah mi se u glavi upali lampica za račun za grejanje.maggie13 wrote:kad imaju takve kuce imaju i novca za grijanje.michaellcmacha wrote:ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...dzango wrote:
I ja se uvek pitam kada na filmovima vidim one kuće od par hiljada kvadrata, a kako se greju?
Piki Blajndersi.dzango wrote:Ja malopre gledao Piki Blajnderse. Do jaja.Sto'jan wrote:ko vas jebe, odoh da gledam seriju...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to je vec dobra osobina, sacuva zivaca.dzango wrote:Ja se uživim kada gledam filmove.maggie13 wrote:poanta:ne opterecuj se razmisljanjem o odrzavanju necega sto ne mozes ni nabaviti.dzango wrote:Jeste. Ali iz moje perspektive... Nije to svesno postavljanje pitanja, nego refleksno. Odmah mi se u glavi upali lampica za račun za grejanje.maggie13 wrote:kad imaju takve kuce imaju i novca za grijanje.michaellcmacha wrote:
ne kužim zašto se pitaš kako griju kuće...
2014-04-12
Megi, zajebava se čovek.maggie13 wrote:Nece da otvori link.
Šta ti hoćeš koji kurac?RayMabus wrote:Piki Blajndersi.dzango wrote:Ja malopre gledao Piki Blajnderse. Do jaja.Sto'jan wrote:ko vas jebe, odoh da gledam seriju...
Jel ovo nešto opet po Vuku ?RayMabus wrote:Piki Blajndersi.dzango wrote:Ja malopre gledao Piki Blajnderse. Do jaja.Sto'jan wrote:ko vas jebe, odoh da gledam seriju...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naravnomaggie13 wrote:ti si dobar.dijagram wrote:svi???barry_lyndon wrote:
al nemam suncane,nikad nisam to nosio
cisto da se zna:)
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija zbog taksi uvodi Hrvatskoj 20 puta veće takse
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
Page 6 of 8