Strahota: Srbija uvodi takse Europi
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Strahota: Srbija uvodi takse Europi
pa dobro jel bio genocid ili nije... koji kurac s vama, vi bi malo da je pa malo da nije.... od mene naravno ako sam mogao izgenocidisati one tvoje pančevce onda bi vrlo vjerojatno mogao i tebe koji si evidentiran kao nesposoban za vojsku zbog blage mentalne retardacije koja ima tendenciju razvoja u neku težu bezumnu boleštinu... ali naravno da neću takve kod vas riješavaju arkanovci... kad se taktički povlače s bojišta (čitaj bježe glavom bez obzira)...;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:išao je zaštiti bracalu... vidio je da je klinjo počeo kmečati pa ono da ne ispadne neki genocid....
od koga, od tebe?
hahahha, bas si smesan dekice...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja milsim da je zaturio tekicu i da se zato pogubio. Pa jebem mu mater, 21. je vek, što ne napravi neki fajl i da mu je uvek pri ruci. Ti matori udbaši nikako da uđu u tok sa tehnologijom.Sto'jan wrote:dzango wrote:Što se uznemirili? Pa tek sam počeo i pripremao teren.Sto'jan wrote:izgleda da se undeadovi uznemirili pa je bilo kmecanja u inboxu admina...
miha nije primio terapiju na vreme pa je us'o u ,,crveno''...
Sto'jan wrote:barry_lyndon wrote:
na terapiju tj hlađenje ćeš ti ako nastaviš nenormalno razgovarati martinik.
jel si cuo da nesto puca?
dječje fore, dječjeg mozga..
tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
da sam ja admin ovde, ti bi odavno ima, sa svojim undeadovskim bratom, par abuse prijava jer ovde terorisete kako svojim vokabularom, tako i licnim pretnjama prema drugim forumasima koji imaju razlicita misljenja od vas.
a vidis, vama admin to tolerise, a drugima spocitava i preti banovima...
Guest- Guest
barry_lyndon wrote:Sto'jan wrote:barry_lyndon wrote:
na terapiju tj hlađenje ćeš ti ako nastaviš nenormalno razgovarati martinik.
jel si cuo da nesto puca?
dječje fore, dječjeg mozga..
na tvom nivou da bi ti mogao da shvatis, a i ostatak ,,puka'' ovde...
Guest- Guest
Evo i retardinja. Počinje veselje.tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
Kako bre da budeš admin kada si polupismen?
pa da, radio bi progon u stvarnom životu forumašima, dok ja prijetim velikim i strašnim opomenama.
get a life..
michaellcmacha wrote:pa dobro jel bio genocid ili nije... koji kurac s vama, vi bi malo da je pa malo da nije.... od mene naravno ako sam mogao izgenocidisati one tvoje pančevce onda bi vrlo vjerojatno mogao i tebe koji si evidentiran kao nesposoban za vojsku zbog blage mentalne retardacije koja ima tendenciju razvoja u neku težu bezumnu boleštinu... ali naravno da neću takve kod vas riješavaju arkanovci... kad se taktički povlače s bojišta (čitaj bježe glavom bez obzira)...;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:išao je zaštiti bracalu... vidio je da je klinjo počeo kmečati pa ono da ne ispadne neki genocid....
od koga, od tebe?
hahahha, bas si smesan dekice...
i ja posle dobijam opomene, a ovo se dopusta.
elem, za tvoju informaciju, sluzio sam vojsku, sasvim sam dobro fizicki pripremljen, tako da ti mozes da genocidises jedino svoju olinjalu karu.
Guest- Guest
Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
da sam ja admin ovde, ti bi odavno ima, sa svojim undeadovskim bratom, par abuse prijava jer ovde terorisete kako svojim vokabularom, tako i licnim pretnjama prema drugim forumasima koji imaju razlicita misljenja od vas.
pa toleriše i vama...kad si bio ti ili džango zadnji put baniran? ja nisam vidjela ni jednom...zato šuti.
nećemo na kavu
Guest- Guest
barry_lyndon wrote:
pa da, radio bi progon u stvarnom životu forumašima, dok ja prijetim velikim i strašnim opomenama.
get a life..
ne zameram ti ja kic, samo nek se zna...
Guest- Guest
Kad bi ti bio admin ovde ja sigurno ne bi pisao tu jer bi smrdilo na sve strane. Gle idiote nisu svi bolesni kao ti i ostatak četničke ekipe da spava na hrvatskom forumu i pokušava liječiti komplekse zbog tamburanja u zadnjem ratu. Idi se liječiti stoko retardirana na neki srpski forum ako imaš imalo pameti i obraza.Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
da sam ja admin ovde,
Guest- Guest
Noor wrote:Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
pa toleriše i vama...kad si bio ti ili džango zadnji put baniran? ja nisam vidjela ni jednom...zato šuti.
nećemo na kavu
zbog cega bih ja bio baniran? ne pretim nikome, ne iznosim licne podatke na forum?
to sto ga nabijam majke drugima, pa i meni ga nabijaju majke pa se ne ljutim...
Guest- Guest
Ti das ćutiš budalo dok ti se ne obratim i ne cimnemdzango wrote:Evo i retardinja. Počinje veselje.tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
Guest- Guest
Što mene da baniraju?Noor wrote:Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
nećemo na kavu
tre911 wrote:Kad bi ti bio admin ovde ja sigurno ne bi pisao tu jer bi smrdilo na sve strane. Gle idiote nisu svi bolesni kao ti i ostatak četničke ekipe da spava na hrvatskom forumu i pokušava liječiti komplekse zbog tamburanja u zadnjem ratu. Idi se liječiti stoko retardirana na neki srpski forum ako imaš imalo pameti i obraza.Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
da sam ja admin ovde,
ah, pravi sin ,,tisucljecne kulture''...
Guest- Guest
Ajde cimaj malo nekog drugog. Nisam ti ja crveni krst. Pitaj admina dok je tu, možda ti da.tre911 wrote:Ti das ćutiš budalo dok ti se ne obratim i ne cimnemdzango wrote:Evo i retardinja. Počinje veselje.tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
tko vama preti.. koji je vama kurac... pa ni albanci vam više ne prijete nego se sprdaju s vama a mi da vam pretimo.... malo vas zajebavamo i to je to.... a to što se vi bojite zbog svojih zlih namera a znate da vas ima tko sačekati i natamburati to je vaš problem i to će ostati vaš problem.... kakva je prijetnja ustvrditi da sam sudjelovao u uništavanju neprijateljske žive sile... i to temeljito.... jbg ti izaberi termin, al ja ću ti onako plastično da se ne mučiš... rokali smo ih ko muhe i nismo im dali dsa odahnu ni trenutka... ko što rekoh 37 smo ih upokojili a ostale sve do jednog ful nafilovali žeravim olovom.... ako se pitaš da li bi opet, pa nemoraš se pitai i bi i hoćemo ako se opet odlučite na taj način i s tim zlim namerama gostovati u nas.... i budi bez brige ako mi i odemo ima tko će vam prirediti dobrodošlicu u naše ime.... ;))Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tko vama preti.. koji je vama kurac... pa ni albanci vam više ne prijete nego se sprdaju s vama a mi da vam pretimo.... malo vas zajebavamo i to je to.... a to što se vi bojite zbog svojih zlih namera a znate da vas ima tko sačekati i natamburati to je vaš problem i to će ostati vaš problem.... kakva je prijetnja ustvrditi da sam sudjelovao u uništavanju neprijateljske žive sile... i to temeljito.... jbg ti izaberi termin, al ja ću ti onako plastično da se ne mučiš... rokali smo ih ko muhe i nismo im dali dsa odahnu ni trenutka... ko što rekoh 37 smo ih upokojili a ostale sve do jednog ful nafilovali žeravim olovom.... ako se pitaš da li bi opet, pa nemoraš se pitai i bi i hoćemo ako se opet odlučite na taj način i s tim zlim namerama gostovati u nas.... i budi bez brige ako mi i odemo ima tko će vam prirediti dobrodošlicu u naše ime.... ;))Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:Admine pederu.Sto'jan wrote:cenzurisu ko vucic...
jbt, kada cujem te vase price o niskim i pancevackim specijalcima-ispada da ih je bilo milion, a da ste vi upokojili 3 miliona...
Guest- Guest
dzango wrote:Ajde cimaj malo nekog drugog. Nisam ti ja crveni krst. Pitaj admina dok je tu, možda ti da.tre911 wrote:Ti das ćutiš budalo dok ti se ne obratim i ne cimnemdzango wrote:Evo i retardinja. Počinje veselje.tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:
Admine pederu.
kad se ti tako fino bacakaš i trzaš
Guest- Guest
samo se nemoj meni zamjerat, ja sam ti dobar sa hornijem.... :)))dzango wrote:Što mene da baniraju?Noor wrote:Sto'jan wrote:tre911 wrote:da sam ja admin ti mi ne bi bio tu više ni dana, ne zato što si četnik nego zato što si retardiran do ibera.dzango wrote:
Admine pederu.
nećemo na kavu
2015-08-08
pogotovo niski specijalci, te nema ko nije izlemao. koje god ratiste da se spomene, niski specijalci su ga najebali...
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija zbog taksi uvodi Hrvatskoj 20 puta veće takse
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Srbija po smrtnosti prva u Europi
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
Page 3 of 8