Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Ipqak je weber u pitanju..nakon 15-20 minuta posustaje,a mozag mu sepocinje u ocaju grciti...ili ....
Guest- Guest
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Ma kaj one hoće? Imaju posao,plaću,vjerovatno i marendu,pa bi uza sve to,o čemu mnogi mogu samo sanjati,još htjele i grijanje.
Kakav bezobrazluk!
Vjerovatno ih je na ovo natentao kakav protivnik Lijepe Naše.
Kakav bezobrazluk!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ahhh..Weber..krajnje nemotivirajuc i nekreativan...
ipak volis diskutirati sa mnom..koliko si danas sa mnom odradio,nisi sa svojom ekipom u 3 mjeseca...oke,razumijem one kojima treba psiholoska pripomoc..
ipak volis diskutirati sa mnom..koliko si danas sa mnom odradio,nisi sa svojom ekipom u 3 mjeseca...oke,razumijem one kojima treba psiholoska pripomoc..
Guest- Guest
covjeku da se zgadi taj sebicni mentalitet..jastreb wrote:Ma kaj one hoće? Imaju posao,plaću,vjerovatno i marendu,pa bi uza sve to,o čemu mnogi mogu samo sanjati,još htjele i grijanje.
Kakav bezobrazluk!
Guest- Guest
mene fascinira koji niski iq ti imaš i jadan piskaraš ko "veliki"bogomdani wrote:ahhh..Weber..krajnje nemotivirajuc i nekreativan...
moja najmlađa kći bi te izdriblala...
..baš si komad budale. em glup em nepismen.
2014-12-30
veber wrote:stvarno si kreten.
kaj se sekiraš..pa to svi znamo.
Guest- Guest
ma ne sekiram se.Noor wrote:veber wrote:stvarno si kreten.
iznosim činjenično stanje.
zaključak.
2014-12-30
kod mene na bausteli grijanje radi cjeli dan, paleta grijalice il stafle grijalice, genijalan izum, bacva od 200 litara, metalna naravno se strucno preradi da se mogu koristi palete stafle i ostalo otpadno drvo kao gorivo, neki su probali i plastiku stavljat al jos nisu usavrsili ekoloske filtre pa se zna baustela usmrdit od dima, , izum je genijala,
imamo i malo sofisticiranijre uredjaje napravljene ( necijom genijalnoscu ) od brenera za topljenje smole i obicne metalne cijevi, taj uredjaj je jako dobar u malo zatvorenijim prostorima gdje se ne mogu koristit ovi uredjaji na palete i otpadno drvo
imamo i malo sofisticiranijre uredjaje napravljene ( necijom genijalnoscu ) od brenera za topljenje smole i obicne metalne cijevi, taj uredjaj je jako dobar u malo zatvorenijim prostorima gdje se ne mogu koristit ovi uredjaji na palete i otpadno drvo
glavni od lopate
mada lako moguće da radi uz kompresor za estrich...
glavni od lopate
2014-12-30
ne uvlaciti mene u vase ljubavne razgovore, ja sam samo komentirao temu, to sto vi imate izmedju sebe nije moja brigaveber wrote:prenesi svetozaru iskustvo, trebat će mu uz mješalicu.
glavni od lopate
aj sad,odheb.predosadan si...Tata napravio idjota...ajd sikter..veber wrote:mene fascinira koji niski iq ti imaš i jadan piskaraš ko "veliki"bogomdani wrote:ahhh..Weber..krajnje nemotivirajuc i nekreativan...
moja najmlađa kći bi te izdriblala...
..baš si komad budale. em glup em nepismen.
Guest- Guest
a sto ti šlampo znas,osim visiti pod jajcima nekom tko ima nes lovice...iššš...Noor wrote:veber wrote:stvarno si kreten.
Guest- Guest
e proljeva...dosadnoga..veber wrote:prenesi svetozaru iskustvo, trebat će mu uz mješalicu.
glavni od lopate
Guest- Guest
kaj je bauštelac?
istina boli?
jel ti zima za mješalicom?
upsss, sori, nisu ti produžili ugovor.
dođi kod mene navlačit teranil. objekt je grijan, imaš wc, priručnu kuhinju možeš i prespavati ako hoćeš. grijanje je na brikete, ali ima paleta okolo pa si možeš bauštelski ugođaj stvorit ako želiš.
istina boli?
jel ti zima za mješalicom?
upsss, sori, nisu ti produžili ugovor.
dođi kod mene navlačit teranil. objekt je grijan, imaš wc, priručnu kuhinju možeš i prespavati ako hoćeš. grijanje je na brikete, ali ima paleta okolo pa si možeš bauštelski ugođaj stvorit ako želiš.
2014-12-30
samo tvoj balkanski mentalitet boli..nis drugo...et,ako imas sto za servisirati u domu od zenskija,rado dojdem...naravbno 18+ must have...
Guest- Guest
sto je?'..nema poziva..?? ajd,necu ih masakrirati,samo kurcem prekrstiti..
Guest- Guest
ti možeš samo svoju ru(j)ku servisirati. to ti je krajnji domet.
stalno se ukapaš, svi te živi podjebavaju ali ti jadan to ne vidiš.
čovječe, glup si i to ne možeš promijeniti.
jebga zato te evolucija zaobišla, nemaš potomaka da ne bi širio loše gene okolo, star si i žene te iz tvog sela izbjegavaju, svetozare.
ovo žene, shvati uvjetno...
jebga zato te evolucija zaobišla, nemaš potomaka da ne bi širio loše gene okolo, star si i žene te iz tvog sela izbjegavaju, svetozare.
2014-12-30
Weberu,koliko si ljudi zaebao fušerisuci da bi mogao bazen napraviti?
Guest- Guest
Moram priznati..Rujka je ono sto mi i treba..ne moram bas se siriti..to sam prije radio doli tvojim curama,a jedno vrijeme i gori..Svabicama.ali su uglavnom ni za qrc...veber wrote:ti možeš samo svoju ru(j)ku servisirati. to ti je krajnji domet.
Koji SVI,Miha,Šlampa Njurka i Ti?'...to nisu svi,no hajde,volite vi od maleckih stvari ciniti velike...
ostalo nis s nicim..najveci genetski zaeb si upravo ti i tvoj nakot..to dalje od srednje ne ide..kasnije posel i kmetovanje...
mozel nekak zivlje,kreativnije?...
Guest- Guest
ja nemam tvoj četnički mentalitet krađe.bogomdani wrote:Weberu,koliko si ljudi zaebao fušerisuci da bi mogao bazen napraviti?
sve što imam, sam sam stvorio.
a, ti i dalje pečalbari uz mješalicu i gledaj zgradu od audija.
reci nam manageru što si radio u audiju?
kratki CV na engleskom, skill and etc?
please.
2014-12-30
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Talibani osvojili još 9 općina u Afganistanu u samo 24 sata
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
Page 5 of 7