Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
izležavao se cijeli dan, bio na ručku s CEO, kasnije malo odremao, ugovorio posao, tebe podjebavo i tako to.
znači ipak sam u plusu. leglo za djecu od firme 9000kn na ime sv. nikole
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Vi jos? Bogami, zajebano
2016-11-17
Meni dosadno u picku mater..otkad sam stao raditi,vremena u vrazju mater..nakupovao za staan sve sto mi treba i nemam vise sto kupovati,
Džubar kakav jesam,naspotao jednu turkinju u kofišopu,koja trza opako,a ja uletio i sad radim demidž kontrol..nisam nis radio sa njom,ali nije fer...
puno ti djece napravio...
Džubar kakav jesam,naspotao jednu turkinju u kofišopu,koja trza opako,a ja uletio i sad radim demidž kontrol..nisam nis radio sa njom,ali nije fer...
puno ti djece napravio...
Guest- Guest
Victor&Victoria wrote:Neka krepaju. Nisu one intelektuallke kao nase vrle forumasice i forumasi. One su niza klasa. Ko ih jebe, neka se posmrzavaju. Tko im je kriv sto se ne znaju izboriti za svoja prava na Facebooku i forumu.
Trinity-
2014-04-17
Koliko ti imaš djece? Kao Cigo s Ferenščice, 26 komada negdiveber wrote:izležavao se cijeli dan, bio na ručku s CEO, kasnije malo odremao, ugovorio posao, tebe podjebavo i tako to.
Guest- Guest
glupa kao i svetozar.
stvar je u visini place, a ne broju djece.
stvar je u visini place, a ne broju djece.
2014-12-30
Dječji doplatak i ostale beneficije idu količinski. Znači fukaš ti i prekovremeno:)
Guest- Guest
glupa k'o i svetozar.
ide prema ugovoru, ne isplacuje me drzava.
ide prema ugovoru, ne isplacuje me drzava.
2014-12-30
A koliko je neoporezivo isplatiti dara djetetu u novcu prema hr. zakonu?
Guest- Guest
kakve veze ima neoporeziv dio s ugovornom obavezom?
2014-12-30
Velike, po tome se vidi kolika si manga, pa se još tri koke ulove na tvoje nofce, kužiš. Delamo skup na tvojoj promociji u svrhe glede lova i ribolova.
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Talibani osvojili još 9 općina u Afganistanu u samo 24 sata
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
Page 7 of 7