Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
ja nemam tvoj četnički mentalitet krađe.bogomdani wrote:Weberu,koliko si ljudi zaebao fušerisuci da bi mogao bazen napraviti?
sve što imam, sam sam stvorio.
a, ti i dalje pečalbari uz mješalicu i gledaj zgradu od audija.
reci nam manageru što si radio u audiju?
kratki CV na engleskom, skill and etc?
please.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Istina jestze,da takvi fušeri poput tebe,gazili su su preko svojih suzemljaka,da bi zgrnuli pare..dolje ne moze cestit covjek uspit,samo lopina i prevarant,povezan malo bolje sa lokalnim serifima..to si ti..nis drugo..takvi kao ti u Svabiji nema sanse da uspiju jer su fuseri,neposteni..na balkanu,oke,to je tvoj element
Guest- Guest
oooo,imas ti puno vise balkanstine nego mislis...gazenje preko leseva i zajeb klijenata,nije fer i nije fer uzimati novac od precijenjenih poslova...kurca si ti posteno zaradio..posteni su davno svoje poslove zatvorili doli..veber wrote:ja nemam tvoj četnički mentalitet krađe.bogomdani wrote:Weberu,koliko si ljudi zaebao fušerisuci da bi mogao bazen napraviti?
please.
sto sam ja radio..nis posebno...prodaja i razvoj trzista...eto,misterija rjesena(po 1000x)
Guest- Guest
Bome, lipo to vami gre.
Stribor-
2015-09-22
kaj te ne zaboli ruka od tolikog drkanja?bogomdani wrote:Moram priznati..Rujka je ono sto mi i treba..ne moram bas se siriti..to sam prije radio doli tvojim curama,a jedno vrijeme i gori..Svabicama.ali su uglavnom ni za qrc...veber wrote:ti možeš samo svoju ru(j)ku servisirati. to ti je krajnji domet.
stalno se ukapaš, svi te živi podjebavaju ali ti jadan to ne vidiš.
čovječe, glup si i to ne možeš promijeniti.
jebga zato te evolucija zaobišla, nemaš potomaka da ne bi širio loše gene okolo, star si i žene te iz tvog sela izbjegavaju, svetozare.
ovo žene, shvati uvjetno...
Koji SVI,Miha,Šlampa Njurka i Ti?'...to nisu svi,no hajde,volite vi od maleckih stvari ciniti velike...
ostalo nis s nicim..najveci genetski zaeb si upravo ti i tvoj nakot..to dalje od srednje ne ide..kasnije posel i kmetovanje...
mozel nekak zivlje,kreativnije?...
i što uvlačiš druge u raspravu?
ajmo onako po tvojim upisima;
-snajperist u DR
-menadžer u audiju
-upucam te na 30m s glockom17
-karam pičke okolo, a rujka me voli
-baš sam kod mame (ono u njemačkoj menadžer svrati do mame-prešutio si da ti je mama čistačica i da ti je našla posao na baušteli)
ima još tvojih bisera, mene plaćaju da bi bio analitičar i prosijavao podatke pa tako i koji promil svojeg vremena odvojim na tvoje debilne upise.
KAKO NE KUŽIŠ DA TE DOSLOVNO SVI PODJEBAVAJU?
2014-12-30
vis Weberu..ispocetka isi i bio prilicno oke,ali u zadnje vrijem postajes nes cangrizav,podjebljiv,neurozan,..to su samo znaci da nes nije oke..osim ako Mihi ne rentas nick,odnosno nisi mu kuja,prilicno cudno za tebe...
S druge strane,ono sto ti pokusavas glumiti,u biti sa tihim i velikim stilom radi Leviathan,kojemu ti u slicnim stvarim nisi do gleznjeva..a lik radi globalno,dakle respekt ide Leviju,ti samo pricas..i vis..Prva ideja kad Leviathan prica o nekim stvarima ,je da covjeku padne na pamet da ga angazira za posao..Lik odise stilom i znanjem,kuzi se...ne bih sad ove rijeci kvario dojmom o tebi...
S druge strane,ono sto ti pokusavas glumiti,u biti sa tihim i velikim stilom radi Leviathan,kojemu ti u slicnim stvarim nisi do gleznjeva..a lik radi globalno,dakle respekt ide Leviju,ti samo pricas..i vis..Prva ideja kad Leviathan prica o nekim stvarima ,je da covjeku padne na pamet da ga angazira za posao..Lik odise stilom i znanjem,kuzi se...ne bih sad ove rijeci kvario dojmom o tebi...
Guest- Guest
šupku nepodojeni, ja kod svakog svog radnika mogu u kuću ući bez srama.bogomdani wrote:oooo,imas ti puno vise balkanstine nego mislis...gazenje preko leseva i zajeb klijenata,nije fer i nije fer uzimati novac od precijenjenih poslova...kurca si ti posteno zaradio..posteni su davno svoje poslove zatvorili doli..veber wrote:ja nemam tvoj četnički mentalitet krađe.bogomdani wrote:Weberu,koliko si ljudi zaebao fušerisuci da bi mogao bazen napraviti?
please.
sto sam ja radio..nis posebno...prodaja i razvoj trzista...eto,misterija rjesena(po 1000x)
pomogao sam njima hrpi.
novu čekam s ekipom s posla, ali ti jadniče nikada nećeš skužit što je povezanost unutar firme. nakon zvona više nisam voditelj već dio ekipe, zato i zajedno idemo na itlete, jahtanje i ono sve što ti u svom malom mizernom životu nisi doživio.
2014-12-30
da vidimo sto tu nije ljucki,odnosno sto moze samo superman..veber wrote:kaj te ne zaboli ruka od tolikog drkanja?bogomdani wrote:Moram priznati..Rujka je ono sto mi i treba..ne moram bas se siriti..to sam prije radio doli tvojim curama,a jedno vrijeme i gori..Svabicama.ali su uglavnom ni za qrc...veber wrote:ti možeš samo svoju ru(j)ku servisirati. to ti je krajnji domet.
stalno se ukapaš, svi te živi podjebavaju ali ti jadan to ne vidiš.
čovječe, glup si i to ne možeš promijeniti.
jebga zato te evolucija zaobišla, nemaš potomaka da ne bi širio loše gene okolo, star si i žene te iz tvog sela izbjegavaju, svetozare.
ovo žene, shvati uvjetno...
Koji SVI,Miha,Šlampa Njurka i Ti?'...to nisu svi,no hajde,volite vi od maleckih stvari ciniti velike...
ostalo nis s nicim..najveci genetski zaeb si upravo ti i tvoj nakot..to dalje od srednje ne ide..kasnije posel i kmetovanje...
mozel nekak zivlje,kreativnije?...
i što uvlačiš druge u raspravu?
ajmo onako po tvojim upisima;
-snajperist u DR
-menadžer u audiju
-upucam te na 30m s glockom17
-karam pičke okolo, a rujka me voli
-baš sam kod mame (ono u njemačkoj menadžer svrati do mame-prešutio si da ti je mama čistačica i da ti je našla posao na baušteli)
ima još tvojih bisera, mene plaćaju da bi bio analitičar i prosijavao podatke pa tako i koji promil svojeg vremena odvojim na tvoje debilne upise.
KAKO NE KUŽIŠ DA TE DOSLOVNO SVI PODJEBAVAJU?
sto znaci snajperist u ratu?..pa..snajperist..to sto je retus Miha kopao 3 godine p okrivoj policijskoj upravi..ebi ga..malo preopsesivno ali hajde...
menadjer prodaje u audiju...dakleprodajem aute..na veliko...sto nijue jasno??..mozda sam trebao reci Prodavac,pa vas balkanski tik ne bi poceo da vam izoblicuje lica..
upucam te na 20 metara,20,ne lazi Weberu...pa ja kazem..imas mooda stati na 20 metara od puce?? sto je u tome problem..
karam poicke okolo rujka me voli...Ehh Weberu,to ti nijedna para,nijedno pljuckanje po boljima u tim stvarima ne moze pomoci..jednostavno,to je u ljudima..ili imas ili nemas...nemoj da te boli...
ostalo samo jadno i pateticno pljuckanje i omalovazavanje drugih,gledeee efekta povecanja sebea u ovcima podguznih muha i neukih mozgova...
budalo,odem doli svako malo,a i sad uskoro,kad ausbildung stane..
Memu mi ne pominji,jer ja tvoju ne pominjem,da ne bi bilo iskonskog zla..
analiticar??..jos neko zanimanje pored pisanja algoritama za struju,pa opet neki alatni strojevi brodogradnja...kurac si ti,prodavac magle..
Guest- Guest
od kuda sada levi u priči?bogomdani wrote:vis Weberu..ispocetka isi i bio prilicno oke,ali u zadnje vrijem postajes nes cangrizav,podjebljiv,neurozan,..to su samo znaci da nes nije oke..osim ako Mihi ne rentas nick,odnosno nisi mu kuja,prilicno cudno za tebe...
menadžeru i snajperisto.
kako ne kužiš da si glup?
samo se ukapaš sa svakim upisom. imaš sreće što nisam krvožderan jer bi te ogolio do kostiju.
bolan, naporan si, a upisi ti graniče s debilom. da ne spominjem što si pisao na milj dok nisi dobio trajnu zabranu pdfu.
koji kreten moraš biti da na pičkastom pdfu pobereš ban i trajnu zabranu pristupa...
samo ti.
2014-12-30
opet neke bajke....Weberu,sve dublje i dublje...veber wrote:šupku nepodojeni, ja kod svakog svog radnika mogu u kuću ući bez srama.bogomdani wrote:oooo,imas ti puno vise balkanstine nego mislis...gazenje preko leseva i zajeb klijenata,nije fer i nije fer uzimati novac od precijenjenih poslova...kurca si ti posteno zaradio..posteni su davno svoje poslove zatvorili doli..veber wrote:ja nemam tvoj četnički mentalitet krađe.bogomdani wrote:Weberu,koliko si ljudi zaebao fušerisuci da bi mogao bazen napraviti?
please.
pomogao sam njima hrpi.
novu čekam s ekipom s posla, ali ti jadniče nikada nećeš skužit što je povezanost unutar firme. nakon zvona više nisam voditelj već dio ekipe, zato i zajedno idemo na itlete, jahtanje i ono sve što ti u svom malom mizernom životu nisi doživio.
Guest- Guest
EU i tamo nasi trce a ovi nemaju ni grejanje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
stanem 20m od tebe i dam ti moj glock17, jedan metak u cijevi.
ako me ne ubiješ objašnjavat ćeš doktoru kako ti je rpg7 završio u šupku.
daj ne laži sebe, ako već lažeš nas.
2014-12-30
skocio zivac..?? ti jesi krvozedan..u tome je bit,ali se obicno okomljujes na one slabije..i opet puno lovackih prica..cinili smo ovo i ono,tukli se sa pandurima..ojojoj Weberu...koji si ti propalitet..veber wrote:od kuda sada levi u priči?bogomdani wrote:vis Weberu..ispocetka isi i bio prilicno oke,ali u zadnje vrijem postajes nes cangrizav,podjebljiv,neurozan,..to su samo znaci da nes nije oke..osim ako Mihi ne rentas nick,odnosno nisi mu kuja,prilicno cudno za tebe...
menadžeru i snajperisto.
kako ne kužiš da si glup?
samo se ukapaš sa svakim upisom. imaš sreće što nisam krvožderan jer bi te ogolio do kostiju.
bolan, naporan si, a upisi ti graniče s debilom. da ne spominjem što si pisao na milj dok nisi dobio trajnu zabranu pdfu.
koji kreten moraš biti da na pičkastom pdfu pobereš ban i trajnu zabranu pristupa...
samo ti.
Levi je samo primjero onoga sto ti tvrdis da jesi,onaj pozitivni primjer..ti si samo mali isfrustrirani supčić
Guest- Guest
sad jedan metak?? prpa?? govorimo o tome da ja kazem da nije problem pogotiti sa 20 metara glockom,jel,to sma video +m sa jutjuba i Mihi dokazao,lik pogodi i na visde od 30.. ne znam sto tu nije jasno..ti ne mos metu pogoditi na 20 metara?veber wrote:stanem 20m od tebe i dam ti moj glock17, jedan metak u cijevi.
Guest- Guest
Mislim,Weberu,koliko likovi poput tebe moraju biti sfakani da prilicno normalne stvari proglasavate nekim SF-om,bas ono sto si nabrojao..Bog te Iebo,pa ono,dno dna ste i mulj muljeva...sad,priznajem,ubacim neke socne komadice u napoj,za pajceke kao vi,da vise zvacete i u uzivate i povremeno se izgubite izmedju sna i realnosti,sto jeste,sto nije..
ali ovo danasnje,..hehehehehe..uljepsalo mi dan..Weberu..ili Miha..isti qrc..kila mozga dva centa..
ali ovo danasnje,..hehehehehe..uljepsalo mi dan..Weberu..ili Miha..isti qrc..kila mozga dva centa..
Guest- Guest
hehehehe, volim kada se koprcaš pa sam sebi upadaš u čvalje.
zanimljivo kada se nađemo forumaši pa onda krene spika, kako se većinom svi in vivo znamo.
A, ONAJ svetozar.....
glup si, daj si pogledaj upise samo na ovom dijelu, sav si kontradiktoran i nedosljedan.
daj mi nekaj na njemačkom napiši, please.
zanimljivo kada se nađemo forumaši pa onda krene spika, kako se većinom svi in vivo znamo.
A, ONAJ svetozar.....
glup si, daj si pogledaj upise samo na ovom dijelu, sav si kontradiktoran i nedosljedan.
daj mi nekaj na njemačkom napiši, please.
2014-12-30
uzivam Weberu..Miha..a ebaj ga.,.isti qrc..sad se malo presaltali??
e vis,tom kontradikcijom i ostalim sladim vama pajcekima napoj,da sladje zagrizete..da se trudite shvatiti,sto je opsjena,sto ovo i ono..i vidim,drzim vas uposlene cijeli dan...
kazem nes prije ..6 dana..pa danas malo onako,suprotno,lagano,a kreteni se upecaju kao bijela pacad na tunu,tocno u ubacenu rijec..tak oi neki dan Miha..mislim,hocu li ili necu ubaciti tu rijec i ubacim,nije proslo dugo,a kapitalac miha se ulovio...jebalo majku,tko kaze da nije lijepo manipulirati mozgovima u nastanku...
e vis,tom kontradikcijom i ostalim sladim vama pajcekima napoj,da sladje zagrizete..da se trudite shvatiti,sto je opsjena,sto ovo i ono..i vidim,drzim vas uposlene cijeli dan...
kazem nes prije ..6 dana..pa danas malo onako,suprotno,lagano,a kreteni se upecaju kao bijela pacad na tunu,tocno u ubacenu rijec..tak oi neki dan Miha..mislim,hocu li ili necu ubaciti tu rijec i ubacim,nije proslo dugo,a kapitalac miha se ulovio...jebalo majku,tko kaze da nije lijepo manipulirati mozgovima u nastanku...
Guest- Guest
ebi ga.postalo mi dosadno..odoh malo na druge teme...pusa Weberu za laku noc i ne zamjeri..druzenje ima svoju cijenu....vrijeme kosta i ljudi na kraju moraju biti zadovoljni...
Guest- Guest
ne buš ru(j)ku nategnuo?
2014-12-30
a pffff...nes je veceras bila kod stare,pa poslije otisla u stan...nis od natezanja..jucer palo solidno...danas malo isli u XXXL,neke madrace gledati..sto si ti radio?
Guest- Guest
izležavao se cijeli dan, bio na ručku s CEO, kasnije malo odremao, ugovorio posao, tebe podjebavo i tako to.
znači ipak sam u plusu. leglo za djecu od firme 9000kn na ime sv. nikole
znači ipak sam u plusu. leglo za djecu od firme 9000kn na ime sv. nikole
2014-12-30
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Talibani osvojili još 9 općina u Afganistanu u samo 24 sata
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
Page 6 of 7