Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
Page 1 of 1
Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/culej-pupovcu-sledio-krv-u-zilama-postavio-pitanje-koje-je-mnogima-promaklo-jeste-li-ga-vi-culi-1176638/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
..interesantno da nakon ovog pitanja njonjo se obrusio na culeja i prekidao ga i upozoravao...slicno se dogodilo jos jednom u saboru prosle godine kad je bulj isto pitanje postavio pupovcu koji je sutio ali je na sceni opet bio njonjo koji ej nakon tog pitanja bulja pupovcu zaradio opomenu od njonje...no za razliku od culeja bvulj ej u mostu i vjerojatno ce pupovac nakon ovogculejovog pitanja zaliti se plenkovicu a zna se sto plenki radi kad mu netko osjetljivim pitanjima pupovcu pokusa ugrozizi koaliciju
2015-09-08
Re: Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
Culej:'Tko god bio neka me kazni ja sam sa moralnog aspekta morao postaviti neka pitanja Pupovcu a ako me kazne onda to sve govori o osobama koji bi donijeli kaznu i njihovom misljenju o zrtvama domovinskog rata'
2015-09-08
pa Culej je bio jos i strpljiv i pristojan, a ono sto je rekao je istina. zalosno je to da tamo nitko vise nije reagirao na pupovcevu demagogiju, vec su mu dali prostora da četnikuje...njonjo je idiot
...jbg..culej si sa ovim potpisao presudu dok je plenki na celu hdz-a..no smeta mi kod culeja sto ne pokaze kicmu plenkiju i posteno kaze..'ja tvoju politiku ne podrzavam i radije cu otici nego biti sa vama'Noor wrote:pa Culej je bio jos i strpljiv i pristojan, a ono sto je rekao je istina. zalosno je to da tamo nitko vise nije reagirao na pupovcevu demagogiju, vec su mu dali prostora da četnikuje...njonjo je idiot
2015-09-08
Similar topics
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» Javno snimanje je u Hrvatskoj zabranjeno?
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Provjera je gotova, potpisa za referendum o mirovinama ima dovoljno. Nezgodno pitanje za HDZ je – što sad?
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Javno snimanje je u Hrvatskoj zabranjeno?
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Provjera je gotova, potpisa za referendum o mirovinama ima dovoljno. Nezgodno pitanje za HDZ je – što sad?
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
Page 1 of 1