Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
..ahhhmm..poduzetnistvo na balkanski nacin...
Guest- Guest
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Kralju :)))))))Gnječ wrote:kaja wrote:baš fino da si to spomenuo. kod nas ako im ne isplate plaću do kraja sljedećeg mjeseca agencija ovrši žr poslodavca, imao on ili nemao novaca na njemu u ime radnika. znači takva situacija se ne može dogoditi.govinda wrote:Znam, imai kdo nas tih radnika prevaranata..rade po 15 mjeseci i ne dobiju platu pa se zale..sve to u Sibir treba..kaja wrote:uostalom ti si iz bosne, ne znaš ti te prevarante.
ti kradu, odlaze na lažna bolovanja, ne rade a u uvijek im je zima i gladni su u novinama.
zato kad u njemačku odu šljakaju za trojicu i šute, ne boj se.
međutim zima im je, ili nemaju raspored kvara aviona godinu dana unaprijed. ne može sve biti savršeno. ah..
Ti jebote neznaš kako ti pička izgleda a kamo li da znaš kako izgleda avionski motor.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Jebes gazdu koji nema za grijanje...a sigurno se keri sa nekim bijesnim audijem ili bemburom..
2016-11-17
vas dvojica,srtam vas i stid bilo..Kayina macica izgleda profinjeno i suptilno...ajd ish tamo..!! prostaci jedni...govinda wrote:Kralju :)))))))Gnječ wrote:kaja wrote:baš fino da si to spomenuo. kod nas ako im ne isplate plaću do kraja sljedećeg mjeseca agencija ovrši žr poslodavca, imao on ili nemao novaca na njemu u ime radnika. znači takva situacija se ne može dogoditi.govinda wrote:Znam, imai kdo nas tih radnika prevaranata..rade po 15 mjeseci i ne dobiju platu pa se zale..sve to u Sibir treba..kaja wrote:uostalom ti si iz bosne, ne znaš ti te prevarante.
ti kradu, odlaze na lažna bolovanja, ne rade a u uvijek im je zima i gladni su u novinama.
zato kad u njemačku odu šljakaju za trojicu i šute, ne boj se.
međutim zima im je, ili nemaju raspored kvara aviona godinu dana unaprijed. ne može sve biti savršeno. ah..
Ti jebote neznaš kako ti pička izgleda a kamo li da znaš kako izgleda avionski motor.
Guest- Guest
Eto ti joj vidio macu pa znas..de se ti drzi svoje Rujke :))bogomdani wrote:vas dvojica,srtam vas i stid bilo..Kayina macica izgleda profinjeno i suptilno...ajd ish tamo..!! prostaci jedni...govinda wrote:Kralju :)))))))Gnječ wrote:kaja wrote:baš fino da si to spomenuo. kod nas ako im ne isplate plaću do kraja sljedećeg mjeseca agencija ovrši žr poslodavca, imao on ili nemao novaca na njemu u ime radnika. znači takva situacija se ne može dogoditi.govinda wrote:
Znam, imai kdo nas tih radnika prevaranata..rade po 15 mjeseci i ne dobiju platu pa se zale..sve to u Sibir treba..
2016-11-17
bogomdani wrote:vas dvojica,srtam vas i stid bilo..Kayina macica izgleda profinjeno i suptilno...ajd ish tamo..!! prostaci jedni...govinda wrote:Kralju :)))))))Gnječ wrote:kaja wrote:baš fino da si to spomenuo. kod nas ako im ne isplate plaću do kraja sljedećeg mjeseca agencija ovrši žr poslodavca, imao on ili nemao novaca na njemu u ime radnika. znači takva situacija se ne može dogoditi.govinda wrote:
Znam, imai kdo nas tih radnika prevaranata..rade po 15 mjeseci i ne dobiju platu pa se zale..sve to u Sibir treba..
Otkud sad ti znaš žensku anatomiju? Jesi đinekolog? bokte ti mjenjaš zanimanja ko čarape.
Guest- Guest
vis..pravi svabo bi digo kredu,postavio izolaciju,u biti,hale se danas vise niti ne grade bez izolacije..ono ugrubo dva sloja lima izvana podeblja,izmedju 10 i li 15 cm neke pjenaste mase...onda je grijanje jednostavno...jednom dobro zagrijes,ostalo pomalo tu i tamo se zapali da odrzava..bitno je energiju ne gubiti..govinda wrote:Jebes gazdu koji nema za grijanje...a sigurno se keri sa nekim bijesnim audijem ili bemburom..
Guest- Guest
da nema interneta drkao bi na ginekološki priručnik koji je našao u kontejneru dok je skupljao boce...Gnječ wrote:bogomdani wrote:vas dvojica,srtam vas i stid bilo..Kayina macica izgleda profinjeno i suptilno...ajd ish tamo..!! prostaci jedni...govinda wrote:Kralju :)))))))Gnječ wrote:kaja wrote:
baš fino da si to spomenuo. kod nas ako im ne isplate plaću do kraja sljedećeg mjeseca agencija ovrši žr poslodavca, imao on ili nemao novaca na njemu u ime radnika. znači takva situacija se ne može dogoditi.
Otkud sad ti znaš žensku anatomiju? Jesi đinekolog? bokte ti mjenjaš zanimanja ko čarape.
2014-12-30
bogomdani wrote:vis..pravi svabo bi digo kredu,postavio izolaciju,u biti,hale se danas vise niti ne grade bez izolacije..ono ugrubo dva sloja lima izvana podeblja,izmedju 10 i li 15 cm neke pjenaste mase...onda je grijanje jednostavno...jednom dobro zagrijes,ostalo pomalo tu i tamo se zapali da odrzava..bitno je energiju ne gubiti..govinda wrote:Jebes gazdu koji nema za grijanje...a sigurno se keri sa nekim bijesnim audijem ili bemburom..
a ova dva sloja lima izvana podeblja...to je posebno važno, pa ja
Guest- Guest
hahahahahazaebavam vas malo..no fancy...ebi ga brajo...ausbildunzi postali nuzni...30 000 VW koncerna sada salje na ulicu..moras je brzo prilagoditi trzistu..nije to kao doli...odradis studij u 5 godinane nadjes posel i onda se ubijes ko ona glupa pička..Gnječ wrote:bogomdani wrote:vas dvojica,srtam vas i stid bilo..Kayina macica izgleda profinjeno i suptilno...ajd ish tamo..!! prostaci jedni...govinda wrote:Kralju :)))))))Gnječ wrote:kaja wrote:
baš fino da si to spomenuo. kod nas ako im ne isplate plaću do kraja sljedećeg mjeseca agencija ovrši žr poslodavca, imao on ili nemao novaca na njemu u ime radnika. znači takva situacija se ne može dogoditi.
Guest- Guest
drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...veber wrote:da nema interneta drkao bi na ginekološki priručnik koji je našao u kontejneru dok je skupljao boce...Gnječ wrote:bogomdani wrote:vas dvojica,srtam vas i stid bilo..Kayina macica izgleda profinjeno i suptilno...ajd ish tamo..!! prostaci jedni...govinda wrote:Kralju :)))))))Gnječ wrote:
Guest- Guest
inžinjeru, ono "pjenasto" je PUR pjena i rabi se više od 30g za gradnju hala, frižidera i rashladnih komora.bogomdani wrote:vis..pravi svabo bi digo kredu,postavio izolaciju,u biti,hale se danas vise niti ne grade bez izolacije..ono ugrubo dva sloja lima izvana podeblja,izmedju 10 i li 15 cm neke pjenaste mase...onda je grijanje jednostavno...jednom dobro zagrijes,ostalo pomalo tu i tamo se zapali da odrzava..bitno je energiju ne gubiti..
mana je ako se "napije" vode...
2014-12-30
pa nisam ti ja vučić tvoj.bogomdani wrote:drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...
vele žene da sam zgodan, znači drkaj i dalje na pedofiliju...
2014-12-30
mujo jedan...hale Oriolika su punon starije...ali daj da bi ti malo razmislio...veber wrote:inžinjeru, ono "pjenasto" je PUR pjena i rabi se više od 30g za gradnju hala, frižidera i rashladnih komora.bogomdani wrote:vis..pravi svabo bi digo kredu,postavio izolaciju,u biti,hale se danas vise niti ne grade bez izolacije..ono ugrubo dva sloja lima izvana podeblja,izmedju 10 i li 15 cm neke pjenaste mase...onda je grijanje jednostavno...jednom dobro zagrijes,ostalo pomalo tu i tamo se zapali da odrzava..bitno je energiju ne gubiti..
mana je ako se "napije" vode...
Guest- Guest
Jah..i onda kaja napada Hrvata koji radi kod tog svabe i ne buni se..bogomdani wrote:vis..pravi svabo bi digo kredu,postavio izolaciju,u biti,hale se danas vise niti ne grade bez izolacije..ono ugrubo dva sloja lima izvana podeblja,izmedju 10 i li 15 cm neke pjenaste mase...onda je grijanje jednostavno...jednom dobro zagrijes,ostalo pomalo tu i tamo se zapali da odrzava..bitno je energiju ne gubiti..govinda wrote:Jebes gazdu koji nema za grijanje...a sigurno se keri sa nekim bijesnim audijem ili bemburom..
2016-11-17
hahahahaha..i na tarabi pise picka pa Mujo slomio kurac...ebi ga..sponzora uvijek zatreba...dobro je to..mozda se zalomi jos koja alimentacija.. .veber wrote:pa nisam ti ja vučić tvoj.bogomdani wrote:drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...
cuj,ja padam na mlatke 18+ i one na menea,,na tebe niti stare forumske koke..tek neke anonimke,koje onda se vise niti ne pojave..poslaju poslije zahtjev za alimentacijom...
Guest- Guest
sta je toliko godina nabio u guzicu i ne zna kurton stavit?bogomdani wrote:hahahahaha..i na tarabi pise picka pa Mujo slomio kurac...ebi ga..sponzora uvijek zatreba...dobro je to..mozda se zalomi jos koja alimentacija.. .veber wrote:pa nisam ti ja vučić tvoj.bogomdani wrote:drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...
cuj,ja padam na mlatke 18+ i one na menea,,na tebe niti stare forumske koke..tek neke anonimke,koje onda se vise niti ne pojave..poslaju poslije zahtjev za alimentacijom...
2016-11-17
moja mačka ima veći IQ od tebe.bogomdani wrote:mujo jedan...hale Oriolika su punon starije...ali daj da bi ti malo razmislio...
tko je spominjao oriolik, samo sam ti inžinjeru. menadžeru, snajperistu objasnio od čega se radi sendvič panel.
jer dok si u srednjoj proučavao DAX i NASDQ kretanja, naravno da nisi mogao čuti za PUR panele...
2014-12-30
kod ovih outsorcera,manjih ima ju sustavi black heat.-...cijevi fiii,oko18 centimetara,na jednom kraju spojene na plin,i kompresor,koji se pale i tjeraju kroz tu cijev plamen pod druckom..cijev je duga koliko je hala siroka,i tako 3x...to je smjesteno pod krovom...zagrije brzo i efikasno...govinda wrote:Jah..i onda kaja napada Hrvata koji radi kod tog svabe i ne buni se..bogomdani wrote:vis..pravi svabo bi digo kredu,postavio izolaciju,u biti,hale se danas vise niti ne grade bez izolacije..ono ugrubo dva sloja lima izvana podeblja,izmedju 10 i li 15 cm neke pjenaste mase...onda je grijanje jednostavno...jednom dobro zagrijes,ostalo pomalo tu i tamo se zapali da odrzava..bitno je energiju ne gubiti..govinda wrote:Jebes gazdu koji nema za grijanje...a sigurno se keri sa nekim bijesnim audijem ili bemburom..
u bad friedrishale,grije se vrucim zrakom sa grijaca na stropu
Guest- Guest
aha,trpas se u sipiku,hoces da ti posvetim paznju...aaaajd dobro..sto cu sa tobom...A zasto bih ja trebao znati za Pur pjenu..ono ako kazem,ispast cu "pametan i znalac" kao ti?veber wrote:moja mačka ima veći IQ od tebe.bogomdani wrote:mujo jedan...hale Oriolika su punon starije...ali daj da bi ti malo razmislio...
tko je spominjao oriolik, samo sam ti inžinjeru. menadžeru, snajperistu objasnio od čega se radi sendvič panel.
jer dok si u srednjoj proučavao DAX i NASDQ kretanja, naravno da nisi mogao čuti za PUR panele...
Guest- Guest
drži se ti ru(j)ke ta nikada neće zatrudnjeti.bogomdani wrote:hahahahaha..i na tarabi pise picka pa Mujo slomio kurac...ebi ga..sponzora uvijek zatreba...dobro je to..mozda se zalomi jos koja alimentacija.. .veber wrote:pa nisam ti ja vučić tvoj.bogomdani wrote:drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...
2014-12-30
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Talibani osvojili još 9 općina u Afganistanu u samo 24 sata
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
Page 3 of 7