Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
drži se ti ru(j)ke ta nikada neće zatrudnjeti.bogomdani wrote:hahahahaha..i na tarabi pise picka pa Mujo slomio kurac...ebi ga..sponzora uvijek zatreba...dobro je to..mozda se zalomi jos koja alimentacija.. .veber wrote:pa nisam ti ja vučić tvoj.bogomdani wrote:drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...
vele žene da sam zgodan, znači drkaj i dalje na pedofiliju...
cuj,ja padam na mlatke 18+ i one na menea,,na tebe niti stare forumske koke..tek neke anonimke,koje onda se vise niti ne pojave..poslaju poslije zahtjev za alimentacijom...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Smrznute radnice kod HDZ-ovog moćnika: Gazda nam pusti grijanje samo dva sata
mhhh..... ,,ma ne znam...valjda se toliko odusevi,da osjeti zensko meso pod kurcem,da ga niti na stavi...rjetko to bude,pa ....govinda wrote:sta je toliko godina nabio u guzicu i ne zna kurton stavit?bogomdani wrote:hahahahaha..i na tarabi pise picka pa Mujo slomio kurac...ebi ga..sponzora uvijek zatreba...dobro je to..mozda se zalomi jos koja alimentacija.. .veber wrote:pa nisam ti ja vučić tvoj.bogomdani wrote:drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...
cuj,ja padam na mlatke 18+ i one na menea,,na tebe niti stare forumske koke..tek neke anonimke,koje onda se vise niti ne pojave..poslaju poslije zahtjev za alimentacijom...
Guest- Guest
ti si predmet sprdačine, a ne kužiš to.bogomdani wrote:aha,trpas se u sipiku,hoces da ti posvetim paznju...aaaajd dobro..sto cu sa tobom...A zasto bih ja trebao znati za Pur pjenu..ono ako kazem,ispast cu "pametan i znalac" kao ti?
inače one cijevi za grijanje se zovu infracrvene. i nemaju kompresor već ventilator, inžinjeru.
2014-12-30
Nemoj se ti brinuti...manje čifuta bude...jel..trebalo bi ti drago biti...dobro,dole sam kod vasih cura sijao,nisam siguran da nes nije niti izniklo..uglavnom su me cure gledale kao ebaca,znas,onaj dio jednadžebe u kojem si ti na drugom kraju onoaj koji placa alimentaciju...veber wrote:drži se ti ru(j)ke ta nikada neće zatrudnjeti.bogomdani wrote:hahahahaha..i na tarabi pise picka pa Mujo slomio kurac...ebi ga..sponzora uvijek zatreba...dobro je to..mozda se zalomi jos koja alimentacija.. .veber wrote:pa nisam ti ja vučić tvoj.bogomdani wrote:drkao bih na tvoja pickasta usta...sasvim dovoljno...
Guest- Guest
mhhh..nes sasvim drugo se prica na facebooku za tebe,od tvojih kolega,ali hajde nebitno...veber wrote:ti si predmet sprdačine, a ne kužiš to.bogomdani wrote:aha,trpas se u sipiku,hoces da ti posvetim paznju...aaaajd dobro..sto cu sa tobom...A zasto bih ja trebao znati za Pur pjenu..ono ako kazem,ispast cu "pametan i znalac" kao ti?
inače one cijevi za grijanje se zovu infracrvene. i nemaju kompresor već ventilator, inžinjeru.
jel i to moram znati??'genije,koji ventilator moze izdrzati tako vrutje okruzje,osim onog kojeg pogoni kompresor..neznalico..fuseru...
Guest- Guest
osim prvog djeteta, ostala su bila planski rađena, na datum čak.bogomdani wrote:hhh..... ,,ma ne znam...valjda se toliko odusevi,da osjeti zensko meso pod kurcem,da ga niti na stavi...rjetko to bude,pa ....
jebga ru(j)ka nemre rodit, samo žuljeve možeš navući...
2014-12-30
hahahahahaha..planski...ajd dobro...ne se cuditi kad seneki komentari tvojih "frendova i frendica2 nekako preliju vamo,pa bude ono...
siroti Weber..jadni weber..i tako..meni razveselis dan...
Guest- Guest
koji si ti lažljivac pa to nije za bilivit.bogomdani wrote:mhhh..nes sasvim drugo se prica na facebooku za tebe,od tvojih kolega,ali hajde nebitno...
jel i to moram znati??'genije,koji ventilator moze izdrzati tako vrutje okruzje,osim onog kojeg pogoni kompresor..neznalico..fuseru...
jebote budalo, pa ja nemam fb profil...e svetozare, svetozare.
jel ti znaš kaj je kompresor?
to ti je urđaj koji stlačuje zrak i u spremniku ga održava na određenom pritisku.
majketi daj se ne blamiraj dalje, inžinjeru, snajperisto, burzovni meštru.
2014-12-30
veber wrote:koji si ti lažljivac pa to nije za bilivit.bogomdani wrote:mhhh..nes sasvim drugo se prica na facebooku za tebe,od tvojih kolega,ali hajde nebitno...
to ti je urđaj koji stlačuje zrak i u spremniku ga održava na određenom pritisku.
imaš, al to još ne znaš. al zna svetac, ko i sve dugo što zna
Guest- Guest
koji si ti patološi lažljivac. koji "frendovi" kada nema fb profil.bogomdani wrote:hahahahahaha..planski...ajd dobro...ne se cuditi kad seneki komentari tvojih "frendova i frendica2 nekako preliju vamo,pa bude ono...
svetozare, svetozare lažljivi gade pokvareni...
(jesu li ti obnovili menađerski ugovor za mješalicom?)
2014-12-30
nisam rekao da TI IMAS Face,nego ovi tvji i komentari na njima..kujis..brzopleti...veber wrote:koji si ti lažljivac pa to nije za bilivit.bogomdani wrote:mhhh..nes sasvim drugo se prica na facebooku za tebe,od tvojih kolega,ali hajde nebitno...
da,ja sam rekao kompresor,pizdiću,a ti si izletio sa ventilatorom..i sad obrces pricu..
ventilator je sve sto ,hajmo reci puse zrak,a na kompresor mozes poogoniti hrpu uredjaja u industriji,jeftino..
cuj ventilator...
kompresor ,kako si veleumno rekao sabija zrak u rezervoar i nadalje ga nekim sistemom rasprsuje odnosno plamen i tiska po cijelojh duzini cijevi...sto ti nije jasno fušeru?
Guest- Guest
ovi sa foruma,koje kao pozivas na papice,i eto gledas da imas neko drustvo..jeboteirud tupasti,.jel sve moram crtati???veber wrote:koji si ti patološi lažljivac. koji "frendovi" kada nema fb profil.bogomdani wrote:hahahahahaha..planski...ajd dobro...ne se cuditi kad seneki komentari tvojih "frendova i frendica2 nekako preliju vamo,pa bude ono...
svetozare, svetozare lažljivi gade pokvareni...
(jesu li ti obnovili menađerski ugovor za mješalicom?)
Guest- Guest
aha, onda to puno toga objašnjavaNoor wrote:
imaš, al to još ne znaš. al zna svetac, ko i sve dugo što zna
2014-12-30
weberu,jesil opet kuja,pa si Mihi dao lozinku?
Guest- Guest
weberu krstim te u nick Wentilator..
Guest- Guest
znam da si ljubomoran, ali kaj bi ti ja.bogomdani wrote:ovi sa foruma,koje kao pozivas na papice,i eto gledas da imas neko drustvo..jeboteirud tupasti,.jel sve moram crtati???
imam dobru ekipu s foruma, to da. nađemo se ponekad.
skuha se fina klopa, malo popijemo.
ako smo u dalmaciji i pisma padne.
a, tebe jadnog nitko ne zove...
2014-12-30
a kuku meni....vid sto propusti..hrpu kompleksiranih samoljuba..e brate,da ste posljednji na planeti,vase drustvo ne bih niti pogledao u reali..veber wrote:znam da si ljubomoran, ali kaj bi ti ja.bogomdani wrote:ovi sa foruma,koje kao pozivas na papice,i eto gledas da imas neko drustvo..jeboteirud tupasti,.jel sve moram crtati???
imam dobru ekipu s foruma, to da. nađemo se ponekad.
skuha se fina klopa, malo popijemo.
ako smo u dalmaciji i pisma padne.
a, tebe jadnog nitko ne zove...
da nekog ne kupis sa tim pozivima,ne bi niti drustva imao...zna se doli sto pali..klopa i cuga i svaki guzicar ti se nadoveze...
zabrinuo bih se da me netko od takvih dijabolicnih likova pozove...to bi bio bed..
Guest- Guest
svetozare, svetozare jadničku mali, pa s tobom se nitko ne druži?
e, jado mali
(ne sjećam se kada je bilo nešto kod mene, općenito zovu me u goste)
jadničku mali...
e, jado mali
(ne sjećam se kada je bilo nešto kod mene, općenito zovu me u goste)
jadničku mali...
2014-12-30
a to si ti Miha...jebem te u usta..vec se pitah kako Weber prosirio ovoliko vokabular...zovu tebe u kurac...neg se nametnes...dobro,Weber malo glupavije zvuci,zato te prepoznah..Weber je ipak samo tvoja kuja..
Guest- Guest
ebi ga,to kod nas malo rjedje to druzenje..ipak mi radimo a ne parazitarimo na racun drzave i na racun love za koju smo zaebali klijenta kao ti..
Guest- Guest
stvarno si kreten.
2014-12-30
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Talibani osvojili još 9 općina u Afganistanu u samo 24 sata
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» Još samo dva sata ostalo je do zatvaranja, a do sada na refendum je izašla tek četvrtina Makedonaca
» Je li Culeju samo zbog ovog gotova karijera u Plenkijevom HDZ-u?Postavio je javno zabranjeno pitanje Pupovcu o sudbini dr.Šretera
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
Page 4 of 7