Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 35 of 44
Page 35 of 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Slabije ga cimaj, nije ti to mama kupila.tre911 wrote:Hahaha, kako se pkušavaš sakriti iz stjene ali nisi ni svjestan da imam odgovor i za to, ajmo đžango, povuci sad opaaaadzango wrote:Nemoj samo da se zakači na nekog forumaša. Dok je kod tebe na sisi, ni po jada.Noor wrote:Ne brini... Tre je majstor :)dzango wrote:Ništa. Samo nemoj posle da zaboraviš da ga staviš da podrigne. Znaš da nemaju pojma i da se nagutaju vazduha.Noor wrote:
Pa šta!? Dobro meni, dobro njemu ;)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I eto ga, kako sami predvidio, vuče ko mutavdzango wrote:Tebe izbegavao? O jebote. Nema više onog ante_ante pa si uzeo titulu najglupljeg na forumu, ali sada mislim da bi i njega zajebao. Ipak si dosta napredovao u poslednje vreme. Nikada do sada nisam video nekoga da vremenom postaje sve gluplji i gluplji.tre911 wrote:Ajde ajde, znam da je bridilo i sjevalo sa svih strana pa si me izbjegavao na kilometre ali se vidi da si glup pa si opet pao na isti mamac i opet te držim kako me volja i kolkio god želim. Ti si taj koji se koprca i pokušava uteći a ja te ne puštam, cimnem te i eto te na udici istog trena i o meni ovisi kada ću teotresti ko blato sa cipela. Za sada si mi još zanimljiv i budi tu dok ne kažem drugačije. Jel jasno ili da ti opet crtam ko zadnji putdzango wrote:Samo ga ti cimaj. Ali nemoj posle da kažeš da nisi znao, kao prošli put.tre911 wrote:Iha, vidi kako sam te lijepo cimnuo, ajde samo tako nastavi, nisam te dugo držao na štapu a ni hranio sa sjenom tako da mi je to sve falilo ali jebiga kad si bio jakoooo oprezan od kad sam te pustio prošli put sa štapa. Valjda ti je udica u labrnji smetala ko zna U svakom slučaju somina je opet tu i zagrizla ko mutavadzango wrote:
Drži se suknje pizdo. Možda i sisu dobiješ do kraja.
Guest- Guest
Ćelav, rumen, užas.maggie13 wrote:slicio na nekoga pa si se uznemirio.. 8-)dzango wrote:Jesam. Bio mi malo sumnjiv zbog fizionomije.maggie13 wrote:haha, i sad si miran ;Pdzango wrote:Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.maggie13 wrote:
sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)
E tako, samo polako i veselo.tre911 wrote:I eto ga, kako sami predvidio, vuče ko mutavdzango wrote:Tebe izbegavao? O jebote. Nema više onog ante_ante pa si uzeo titulu najglupljeg na forumu, ali sada mislim da bi i njega zajebao. Ipak si dosta napredovao u poslednje vreme. Nikada do sada nisam video nekoga da vremenom postaje sve gluplji i gluplji.tre911 wrote:Ajde ajde, znam da je bridilo i sjevalo sa svih strana pa si me izbjegavao na kilometre ali se vidi da si glup pa si opet pao na isti mamac i opet te držim kako me volja i kolkio god želim. Ti si taj koji se koprca i pokušava uteći a ja te ne puštam, cimnem te i eto te na udici istog trena i o meni ovisi kada ću teotresti ko blato sa cipela. Za sada si mi još zanimljiv i budi tu dok ne kažem drugačije. Jel jasno ili da ti opet crtam ko zadnji putdzango wrote:Samo ga ti cimaj. Ali nemoj posle da kažeš da nisi znao, kao prošli put.tre911 wrote:
Iha, vidi kako sam te lijepo cimnuo, ajde samo tako nastavi, nisam te dugo držao na štapu a ni hranio sa sjenom tako da mi je to sve falilo ali jebiga kad si bio jakoooo oprezan od kad sam te pustio prošli put sa štapa. Valjda ti je udica u labrnji smetala ko zna U svakom slučaju somina je opet tu i zagrizla ko mutava
Kako predvidljivo kad ga stjeraš u kut, odma krene po roditeljima i vata zraka :DD đžango jesi li ti svjestan koliko si jadan i bijedan :)dzango wrote:Slabije ga cimaj, nije ti to mama kupila.tre911 wrote:Hahaha, kako se pkušavaš sakriti iz stjene ali nisi ni svjestan da imam odgovor i za to, ajmo đžango, povuci sad opaaaadzango wrote:Nemoj samo da se zakači na nekog forumaša. Dok je kod tebe na sisi, ni po jada.Noor wrote:Ne brini... Tre je majstor :)dzango wrote:
Ništa. Samo nemoj posle da zaboraviš da ga staviš da podrigne. Znaš da nemaju pojma i da se nagutaju vazduha.
Guest- Guest
Debeljuskast?dzango wrote:Ćelav, rumen, užas.maggie13 wrote:slicio na nekoga pa si se uznemirio.. 8-)dzango wrote:Jesam. Bio mi malo sumnjiv zbog fizionomije.maggie13 wrote:haha, i sad si miran ;Pdzango wrote:
Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.
Dacic...jesi ti siguran da je on Srbin?! :D
2014-04-12
Pa meni je, veću budaletinu dugo nisam imao na udicidzango wrote:E tako, samo polako i veselo.tre911 wrote:I eto ga, kako sami predvidio, vuče ko mutavdzango wrote:Tebe izbegavao? O jebote. Nema više onog ante_ante pa si uzeo titulu najglupljeg na forumu, ali sada mislim da bi i njega zajebao. Ipak si dosta napredovao u poslednje vreme. Nikada do sada nisam video nekoga da vremenom postaje sve gluplji i gluplji.tre911 wrote:Ajde ajde, znam da je bridilo i sjevalo sa svih strana pa si me izbjegavao na kilometre ali se vidi da si glup pa si opet pao na isti mamac i opet te držim kako me volja i kolkio god želim. Ti si taj koji se koprca i pokušava uteći a ja te ne puštam, cimnem te i eto te na udici istog trena i o meni ovisi kada ću teotresti ko blato sa cipela. Za sada si mi još zanimljiv i budi tu dok ne kažem drugačije. Jel jasno ili da ti opet crtam ko zadnji putdzango wrote:
Samo ga ti cimaj. Ali nemoj posle da kažeš da nisi znao, kao prošli put.
Guest- Guest
Opet ne razume kontekst napisanog. Jebote šta sam ja Bogu zgrešio.tre911 wrote:Kako predvidljivo kad ga stjeraš u kut, odma krene po roditeljima i vata zraka :DD đžango jesi li ti svjestan koliko si jadan i bijedan :)dzango wrote:Slabije ga cimaj, nije ti to mama kupila.tre911 wrote:Hahaha, kako se pkušavaš sakriti iz stjene ali nisi ni svjestan da imam odgovor i za to, ajmo đžango, povuci sad opaaaadzango wrote:Nemoj samo da se zakači na nekog forumaša. Dok je kod tebe na sisi, ni po jada.Noor wrote:
Ne brini... Tre je majstor :)
Cimaj ga ako hoćeš, samo ne davi molim te. Ne mogu da ti crtam deseti put na temi.
Ni ja većeg na onoj stvari.tre911 wrote:Pa meni je, veću budaletinu dugo nisam imao na udicidzango wrote:E tako, samo polako i veselo.tre911 wrote:I eto ga, kako sami predvidio, vuče ko mutavdzango wrote:Tebe izbegavao? O jebote. Nema više onog ante_ante pa si uzeo titulu najglupljeg na forumu, ali sada mislim da bi i njega zajebao. Ipak si dosta napredovao u poslednje vreme. Nikada do sada nisam video nekoga da vremenom postaje sve gluplji i gluplji.tre911 wrote:
Ajde ajde, znam da je bridilo i sjevalo sa svih strana pa si me izbjegavao na kilometre ali se vidi da si glup pa si opet pao na isti mamac i opet te držim kako me volja i kolkio god želim. Ti si taj koji se koprca i pokušava uteći a ja te ne puštam, cimnem te i eto te na udici istog trena i o meni ovisi kada ću teotresti ko blato sa cipela. Za sada si mi još zanimljiv i budi tu dok ne kažem drugačije. Jel jasno ili da ti opet crtam ko zadnji put
On jeste. Za Dačića ne znam.maggie13 wrote:Debeljuskast?dzango wrote:Ćelav, rumen, užas.maggie13 wrote:slicio na nekoga pa si se uznemirio.. 8-)dzango wrote:Jesam. Bio mi malo sumnjiv zbog fizionomije.maggie13 wrote:
haha, i sad si miran ;P
Dacic...jesi ti siguran da je on Srbin?! :D
Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
2014-04-12
Od tebe se ni ne očekuje da razumiješ( bilo bi preoptimistično) nego samo da djeluješ kako ti se naredidzango wrote:Opet ne razume kontekst napisanog. Jebote šta sam ja Bogu zgrešio.tre911 wrote:Kako predvidljivo kad ga stjeraš u kut, odma krene po roditeljima i vata zraka :DD đžango jesi li ti svjestan koliko si jadan i bijedan :)dzango wrote:Slabije ga cimaj, nije ti to mama kupila.tre911 wrote:Hahaha, kako se pkušavaš sakriti iz stjene ali nisi ni svjestan da imam odgovor i za to, ajmo đžango, povuci sad opaaaadzango wrote:
Nemoj samo da se zakači na nekog forumaša. Dok je kod tebe na sisi, ni po jada.
Cimaj ga ako hoćeš, samo ne davi molim te. Ne mogu da ti crtam deseti put na temi.
Guest- Guest
Prošli put je tražio da ga navlači, sad bi da ga cima. A ja dobra duša pa ga uvek pustim. Šta ću kada se retardirano dete raduje. Eno mu Norka i sise dala. Jedan je retardinjo na forumu.maggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Opet se sam smeje svojim šalama. Sunce ti žarko.tre911 wrote:Od tebe se ni ne očekuje da razumiješ( bilo bi preoptimistično) nego samo da djeluješ kako ti se naredidzango wrote:Opet ne razume kontekst napisanog. Jebote šta sam ja Bogu zgrešio.tre911 wrote:Kako predvidljivo kad ga stjeraš u kut, odma krene po roditeljima i vata zraka :DD đžango jesi li ti svjestan koliko si jadan i bijedan :)dzango wrote:Slabije ga cimaj, nije ti to mama kupila.tre911 wrote:
Hahaha, kako se pkušavaš sakriti iz stjene ali nisi ni svjestan da imam odgovor i za to, ajmo đžango, povuci sad opaaaa
Ni ja većeg na onoj stvari.dzango wrote:Prošli put je tražio da ga navlači, sad bi da ga cima. A ja dobra duša pa ga uvek pustim. Šta ću kada se retardirano dete raduje. Eno mu Norka i sise dala. Jedan je retardinjo na forumu.maggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Ovo si ti napisao.
Moram ti reci da sam blago razocarana.
^_~
2014-04-12
Imaš li ti srca da ne daš retardiranom detetu igračku?maggie13 wrote:Ni ja većeg na onoj stvari.dzango wrote:Prošli put je tražio da ga navlači, sad bi da ga cima. A ja dobra duša pa ga uvek pustim. Šta ću kada se retardirano dete raduje. Eno mu Norka i sise dala. Jedan je retardinjo na forumu.maggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Ovo si ti napisao.
Moram ti reci da sam blago razocarana.
^_~
Ne možeš ti od sebe, dobro priznajem ja sam kriv, previše zatežem pa onda moraš pokušati naći slabu točku pa krene po roditeljima pa po pederluku ali toliko si glup da si već zaboravio da si to već sve probao i da nije bilo rezultata, jednostavno sam imun na tovoj kretenlukdzango wrote:Ni ja većeg na onoj stvari.tre911 wrote:Pa meni je, veću budaletinu dugo nisam imao na udicidzango wrote:E tako, samo polako i veselo.tre911 wrote:I eto ga, kako sami predvidio, vuče ko mutavdzango wrote:
Tebe izbegavao? O jebote. Nema više onog ante_ante pa si uzeo titulu najglupljeg na forumu, ali sada mislim da bi i njega zajebao. Ipak si dosta napredovao u poslednje vreme. Nikada do sada nisam video nekoga da vremenom postaje sve gluplji i gluplji.
Guest- Guest
Meni nisi, dapače osvježenje si uz ovu pederčinu koja bi samo o tome pričalamaggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Guest- Guest
Pa nemoj onda da ga toliko cimaš. Neću više da ti dam, pa ćeš da plačeš a Norka otišla pa nema ko da te uteši. Još će da me optuže za zlostavljanje dece.tre911 wrote:Ne možeš ti od sebe, dobro priznajem ja sam kriv, previše zatežem pa onda moraš pokušati naći slabu točku pa krene po roditeljima pa po pederluku ali toliko si glup da si već zaboravio da si to već sve probao i da nije bilo rezultata, jednostavno sam imun na tovoj kretenlukdzango wrote:Ni ja većeg na onoj stvari.tre911 wrote:Pa meni je, veću budaletinu dugo nisam imao na udicidzango wrote:E tako, samo polako i veselo.tre911 wrote:
I eto ga, kako sami predvidio, vuče ko mutav
Hahaha nevjerojatno je naprosto koliko si glup i retardiran :DDD Ono što normalnom čovjeku ne pada na pamet pederčini kao što si ti je uvijek na pameti :DD Jako si ti tužan likdzango wrote:Prošli put je tražio da ga navlači, sad bi da ga cima. A ja dobra duša pa ga uvek pustim. Šta ću kada se retardirano dete raduje. Eno mu Norka i sise dala. Jedan je retardinjo na forumu.maggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Guest- Guest
Bla, bla, bla, bla. Ajde nađi neku suknju da se uhvatiš i da te brani. Odoh ja.tre911 wrote:Hahaha nevjerojatno je naprosto koliko si glup i retardiran :DDD Ono što normalnom čovjeku ne pada na pamet pederčini kao što si ti je uvijek na pameti :DD Jako si ti tužan likdzango wrote:Prošli put je tražio da ga navlači, sad bi da ga cima. A ja dobra duša pa ga uvek pustim. Šta ću kada se retardirano dete raduje. Eno mu Norka i sise dala. Jedan je retardinjo na forumu.maggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Page 35 of 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 35 of 44