Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 29 of 44
Page 29 of 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Nisam slab na žene. Još uvek se držim.maggie13 wrote:Ok, znam, slab si na žene..ne trebaš ponavljat, onda ispadne sumnjivo..dzango wrote:I rakija je žensko.maggie13 wrote:Znam, shvatila sam već..ne trebaš se pravdat..dzango wrote:Nisam hteo. Zvala me da je popijem.maggie13 wrote:
Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ako tako voli, biću.crvenkasti wrote:Đango, jesi li ti iz Čačka? Norka kaže da su od tamo najbolji.
ma daj ne slušaj ga, taj laže i kad kaže dobro jutro
Guest- Guest
..pa realno kad gledas da..i to je bilo dobro po nas u neku ruku....narocito ljeti 1991....normalno ej da ej jedan dio casnickog kadra u jna u bjelovaru imao obitelji u gradu i svaki njihov napad bi imao posljedice i po njih i po obitelji...drugi dio oficira kako kaze celeketic i teritorijalaca ubacen je tijekom 1990 i 1991 koji nisu imali obitelji u bjelovaru vec su bile nastanjene u obliznjim gradovima gdje je srba bilo dosta poput pakraca,daruvara,grubisinog plja koji nisu bili daleko do bjelovara i njiam se fuckalo i bili su radikalnog stava ipak prevladala je ona ziher struja da se bjelovar vec ne napadne u ljeto 1991 godien sto bi bilo gadno s obzirom da tad nismo imali naoruzanja dovoljno pa ni ljudi pod oruzjem a blizu je bilo okupirano podrucje i linija...pa same vojarne su napadnute tek krajem 9 mjeseca i 10 mjeseca 1991..kad smo dobili oruzja padom varazdiskih vojarni i time se moglo dobro naoruzat ljudstvo..Noor wrote:vuksadinare wrote:nasao sam i neke izjave čeleketića o događajima u bjelovaru gdje je on službovao:'Sta se tice Bjelovara mi smo veoma na njega racunali.Ojacali smo nase snage u kasarnama u mesecima maju i julu sa svezim snagama.Tih meseci smo uspeli da ubacimo preko 200 ljudi u nase objekte.U slucaju da su nas napale hrvatske paravojne snage u leto 1991 godine mi smo imali dovoljno snage tada da i oslobodimo grad i to podrucje.A podrsku nasim snagama dale bi nase snage koje su se nalazile na podrucjima Pakraca,daruvara i Grubisinog polja.Hrvati i Tuđman su znali da ne smeju prerano napasti nas garnizon jer nisu imali dovoljno snaga da to naprave a da ne bi imali posledice ne samo u Bjelovaru vec i na podrucju cele zapadne Slavonije.Ja sam predlagao komandi garnizona da je najbolje vreme da ustaske snage napadnemo na podrucju Bjelovara i u samom gradu tokom meseca augusta i da to sve kordinišemo sa našim snagama na području zapadne slavonije i izvedemo koncentrican opšti napad na ustaške snage i njihov poraz bi bio neizbežan a mi bi uspeli da izvučemo naše snage iz Bjelovara kao i materijalna sredstva no u komandi garnizona kao u glavnom zapovedništvu u Beogradu još je uvelike prevladavao jugoslavenski duh a i mnogi oficiri iz garnizona imali su porodice na podrucju grada kao i u samom gardu i od toga se nazalost odustalo a po procenama imali smo velike izglede da uspijemo'.
znači, i njih su smetali jugoslaveni....samo čistokrvna srbadija je pouzdana snaga
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
A Zemun?Noor wrote:dzango wrote:Ako tako voli, biću.crvenkasti wrote:Đango, jesi li ti iz Čačka? Norka kaže da su od tamo najbolji.
Moraš,kad koljena klecaju...dunjevka moćna..dzango wrote:Nisam slab na žene. Još uvek se držim.maggie13 wrote:Ok, znam, slab si na žene..ne trebaš ponavljat, onda ispadne sumnjivo..dzango wrote:I rakija je žensko.maggie13 wrote:Znam, shvatila sam već..ne trebaš se pravdat..dzango wrote:
Nisam hteo. Zvala me da je popijem.
2014-04-11
inace po tom planu celeketica bjelovar je trebao biti napadnut 19 i 20.8.1991 kad su izvrseni tih dana koncentricni napadi i na grubisino polje,pakrac i daruvar..a nesto poslije i nova gradiska...
2015-09-08
ako su se već toliko unaprijed pripremali i ojačavali snage u kasarnama, logično bi bilo da su si sklonili obitelji na sigurno i na vrijeme.
kao onaj pomoćnik načelnika štaba pete vojne oblasti Kelečević, što sam proljetos pričala
kao onaj pomoćnik načelnika štaba pete vojne oblasti Kelečević, što sam proljetos pričala
Guest- Guest
Nema šanse. Uhvatimo se u koštac pa kom opanci, kom obojci. Dok je ne obelim, ništa.maggie13 wrote:Moraš,kad koljena klecaju...dunjevka moćna..dzango wrote:Nisam slab na žene. Još uvek se držim.maggie13 wrote:Ok, znam, slab si na žene..ne trebaš ponavljat, onda ispadne sumnjivo..dzango wrote:I rakija je žensko.maggie13 wrote:
Znam, shvatila sam već..ne trebaš se pravdat..
dzango wrote:A Zemun?Noor wrote:dzango wrote:Ako tako voli, biću.crvenkasti wrote:Đango, jesi li ti iz Čačka? Norka kaže da su od tamo najbolji.
najistočniji hrvatski grad
Guest- Guest
da je 19 ili 20.8.1991 napadnut i bjelovar doista bi se nase snage na tom podrucju naisle u jako nezavidnoj situaciji...razvucene ionako slabo opremljene i malobrojne..tesko bi se obranili..jer kad su 19.8.1991 napadnuti pakrac i daruvar kompletna ekipa 'omega' i 80% pripadnika bjelovarske zng brigade je pohitalo u pomoc pakracu i daruvaru..a drugi dan je napadnuto i grubisino polje....sto ej jos vise razvuklo tamo nase snage...i to ej velika sreca da tad jna nije napala bjelovar kako je bilo u nekim planovima
2015-09-08
sad tek priznajes da si mi nudio s figom u dzepu :Pdzango wrote:Nema šanse. Uhvatimo se u koštac pa kom opanci, kom obojci. Dok je ne obelim, ništa.maggie13 wrote:Moraš,kad koljena klecaju...dunjevka moćna..dzango wrote:Nisam slab na žene. Još uvek se držim.maggie13 wrote:Ok, znam, slab si na žene..ne trebaš ponavljat, onda ispadne sumnjivo..dzango wrote:
I rakija je žensko.
2014-04-11
I ja se pitam odakle joj takva idejedijagram wrote:srpce pa laze, ma neverovatno:)Noor wrote:dzango wrote:Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?Noor wrote:dzango wrote:
Ništa aaa? Mućak?
ne muljaj...daj podatke za tvoju tvrdnju.
ima on troje djece. na koje misliš?
znači nemaš pojma i još lažeš
Guest- Guest
Bolji od Čačka?Noor wrote:dzango wrote:A Zemun?Noor wrote:dzango wrote:Ako tako voli, biću.crvenkasti wrote:Đango, jesi li ti iz Čačka? Norka kaže da su od tamo najbolji.
maggie13 wrote:Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..dzango wrote:Dunjevaču. Ni da liznem. Ali vadim kad god mi neka zatraži.maggie13 wrote:Vjerujem, ali prestani o mrtvim teroristima i umirućem zločincu.dzango wrote:I mi nekrofili imamo dušu.maggie13 wrote:
Prebacujem temu na zdravije stvari. Brine me tvoja nekrofilija.
Ma koliko im se divio, radi to u tišini svojih misli.
Sad, vadi dunjevku (koju navodno ne piješ)
Guest- Guest
Ja ti već rekoh da je i rakija žensko. Džaba moja dobra volja kada ona radi po svome. Prevari te očas posla.maggie13 wrote:sad tek priznajes da si mi nudio s figom u dzepu :Pdzango wrote:Nema šanse. Uhvatimo se u koštac pa kom opanci, kom obojci. Dok je ne obelim, ništa.maggie13 wrote:Moraš,kad koljena klecaju...dunjevka moćna..dzango wrote:Nisam slab na žene. Još uvek se držim.maggie13 wrote:
Ok, znam, slab si na žene..ne trebaš ponavljat, onda ispadne sumnjivo..
neki su sklonili neki nisu...dosta njih nije jer su bili iz mjesanog braka....zene bjelovarcanke a djeca rođena u bjelovaru...u knjizi bjelovar u domovinskom ratu pise da su stavljene pod kontrolu zgrade gdje su bili mahom vojni stanovi..i da su zgrade bile dosta popunjene zanci dosta ih niej otislo i nisu premjestili obitelji drugdje...narocito casnici ne-srbi..Noor wrote:ako su se već toliko unaprijed pripremali i ojačavali snage u kasarnama, logično bi bilo da su si sklonili obitelji na sigurno i na vrijeme.
2015-09-08
sve su zene krive, najlakse tako :Ddzango wrote:Ja ti već rekoh da je i rakija žensko. Džaba moja dobra volja kada ona radi po svome. Prevari te očas posla.maggie13 wrote:sad tek priznajes da si mi nudio s figom u dzepu :Pdzango wrote:Nema šanse. Uhvatimo se u koštac pa kom opanci, kom obojci. Dok je ne obelim, ništa.maggie13 wrote:Moraš,kad koljena klecaju...dunjevka moćna..dzango wrote:
Nisam slab na žene. Još uvek se držim.
2014-04-11
Uvek. Naše je samo da se povinujemo.maggie13 wrote:sve su zene krive, najlakse tako :Ddzango wrote:Ja ti već rekoh da je i rakija žensko. Džaba moja dobra volja kada ona radi po svome. Prevari te očas posla.maggie13 wrote:sad tek priznajes da si mi nudio s figom u dzepu :Pdzango wrote:Nema šanse. Uhvatimo se u koštac pa kom opanci, kom obojci. Dok je ne obelim, ništa.maggie13 wrote:
Moraš,kad koljena klecaju...dunjevka moćna..
Jugoslavi su za srbe uvijek bili i ostali korisne budale koje su iskoristili i iskorištavaju i dan danas samo ovi to nikada neće skužiti.Noor wrote:vuksadinare wrote:nasao sam i neke izjave čeleketića o događajima u bjelovaru gdje je on službovao:'Sta se tice Bjelovara mi smo veoma na njega racunali.Ojacali smo nase snage u kasarnama u mesecima maju i julu sa svezim snagama.Tih meseci smo uspeli da ubacimo preko 200 ljudi u nase objekte.U slucaju da su nas napale hrvatske paravojne snage u leto 1991 godine mi smo imali dovoljno snage tada da i oslobodimo grad i to podrucje.A podrsku nasim snagama dale bi nase snage koje su se nalazile na podrucjima Pakraca,daruvara i Grubisinog polja.Hrvati i Tuđman su znali da ne smeju prerano napasti nas garnizon jer nisu imali dovoljno snaga da to naprave a da ne bi imali posledice ne samo u Bjelovaru vec i na podrucju cele zapadne Slavonije.Ja sam predlagao komandi garnizona da je najbolje vreme da ustaske snage napadnemo na podrucju Bjelovara i u samom gradu tokom meseca augusta i da to sve kordinišemo sa našim snagama na području zapadne slavonije i izvedemo koncentrican opšti napad na ustaške snage i njihov poraz bi bio neizbežan a mi bi uspeli da izvučemo naše snage iz Bjelovara kao i materijalna sredstva no u komandi garnizona kao u glavnom zapovedništvu u Beogradu još je uvelike prevladavao jugoslavenski duh a i mnogi oficiri iz garnizona imali su porodice na podrucju grada kao i u samom gardu i od toga se nazalost odustalo a po procenama imali smo velike izglede da uspijemo'.
znači, i njih su smetali jugoslaveni....samo čistokrvna srbadija je pouzdana snaga
Guest- Guest
Sjećam seNoor wrote:ako su se već toliko unaprijed pripremali i ojačavali snage u kasarnama, logično bi bilo da su si sklonili obitelji na sigurno i na vrijeme.
Guest- Guest
dzango wrote:Bolji od Čačka?Noor wrote:dzango wrote:A Zemun?Noor wrote:dzango wrote:
Ako tako voli, biću.
pojma nemam...nisam bila, al crveni bira samo najbolje, pa možda i je
Guest- Guest
Page 29 of 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 29 of 44