Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 28 of 44
Page 28 of 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Čim te vidim u toj maloj crnoj haljini.Noor wrote:dzango wrote:Ti baš rešila da ga narajcaš.Noor wrote:tre911 wrote:
A jesi mutav u pičku materinu, a lijepo ti sve piše gdje je to bilo i kako ju je umlatio. Nego koprcaš se jako, da stvarno nisi ti u pitanju budući da je poznato da ispoljavaš ljubav konstantno već godinama prema muškima?
tre, samo ne spominji nikakvu guzu, znaš da mu onda hormoni podivljaju, nakači se i ne pušta
vidim, ti već jesi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..dzango wrote:Dunjevaču. Ni da liznem. Ali vadim kad god mi neka zatraži.maggie13 wrote:Vjerujem, ali prestani o mrtvim teroristima i umirućem zločincu.dzango wrote:I mi nekrofili imamo dušu.maggie13 wrote:Prebacujem temu na zdravije stvari. Brine me tvoja nekrofilija.dzango wrote:
Vi žene samo na seks mislite. Ovde je bila reč o nacionalnom zanosu i takve stvari.
Ma koliko im se divio, radi to u tišini svojih misli.
Sad, vadi dunjevku (koju navodno ne piješ)
2014-04-12
Nisam hteo. Zvala me da je popijem.maggie13 wrote:Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..dzango wrote:Dunjevaču. Ni da liznem. Ali vadim kad god mi neka zatraži.maggie13 wrote:Vjerujem, ali prestani o mrtvim teroristima i umirućem zločincu.dzango wrote:I mi nekrofili imamo dušu.maggie13 wrote:
Prebacujem temu na zdravije stvari. Brine me tvoja nekrofilija.
di si ti, bracoooo?dijagram wrote:srpce pa laze, ma neverovatno:)Noor wrote:dzango wrote:Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?Noor wrote:dzango wrote:
Ništa aaa? Mućak?
ne muljaj...daj podatke za tvoju tvrdnju.
ima on troje djece. na koje misliš?
znači nemaš pojma i još lažeš
2014-04-12
tre911 wrote:Noor u pravu si, sad neće prestati o tome cijeli dan, baš sam gadno zajebao temu
ak bude uporan ko jučer, nadrapao si...al Megi i ja smo tu, branit ćemo te :)
Guest- Guest
nasao sam i neke izjave čeleketića o događajima u bjelovaru gdje je on službovao:'Sta se tice Bjelovara mi smo veoma na njega racunali.Ojacali smo nase snage u kasarnama u mesecima maju i julu sa svezim snagama.Tih meseci smo uspeli da ubacimo preko 200 ljudi u nase objekte.U slucaju da su nas napale hrvatske paravojne snage u leto 1991 godine mi smo imali dovoljno snage tada da i oslobodimo grad i to podrucje.A podrsku nasim snagama dale bi nase snage koje su se nalazile na podrucjima Pakraca,daruvara i Grubisinog polja.Hrvati i Tuđman su znali da ne smeju prerano napasti nas garnizon jer nisu imali dovoljno snaga da to naprave a da ne bi imali posledice ne samo u Bjelovaru vec i na podrucju cele zapadne Slavonije.Ja sam predlagao komandi garnizona da je najbolje vreme da ustaske snage napadnemo na podrucju Bjelovara i u samom gradu tokom meseca augusta i da to sve kordinišemo sa našim snagama na području zapadne slavonije i izvedemo koncentrican opšti napad na ustaške snage i njihov poraz bi bio neizbežan a mi bi uspeli da izvučemo naše snage iz Bjelovara kao i materijalna sredstva no u komandi garnizona kao u glavnom zapovedništvu u Beogradu još je uvelike prevladavao jugoslavenski duh a i mnogi oficiri iz garnizona imali su porodice na podrucju grada kao i u samom gardu i od toga se nazalost odustalo a po procenama imali smo velike izglede da uspijemo'.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Znam, shvatila sam već..ne trebaš se pravdat..dzango wrote:Nisam hteo. Zvala me da je popijem.maggie13 wrote:Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..dzango wrote:Dunjevaču. Ni da liznem. Ali vadim kad god mi neka zatraži.maggie13 wrote:Vjerujem, ali prestani o mrtvim teroristima i umirućem zločincu.dzango wrote:
I mi nekrofili imamo dušu.
2014-04-12
tu san sekomaggie13 wrote:di si ti, bracoooo?dijagram wrote:srpce pa laze, ma neverovatno:)Noor wrote:dzango wrote:Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?Noor wrote:
ne muljaj...daj podatke za tvoju tvrdnju.
ima on troje djece. na koje misliš?
dijagram-
2015-08-09
Ima da natradate obe.Noor wrote:tre911 wrote:Noor u pravu si, sad neće prestati o tome cijeli dan, baš sam gadno zajebao temu
Nek'si se vratiodijagram wrote:tu san sekomaggie13 wrote:di si ti, bracoooo?dijagram wrote:srpce pa laze, ma neverovatno:)Noor wrote:dzango wrote:
Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?
2014-04-12
I rakija je žensko.maggie13 wrote:Znam, shvatila sam već..ne trebaš se pravdat..dzango wrote:Nisam hteo. Zvala me da je popijem.maggie13 wrote:Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..dzango wrote:Dunjevaču. Ni da liznem. Ali vadim kad god mi neka zatraži.maggie13 wrote:
Vjerujem, ali prestani o mrtvim teroristima i umirućem zločincu.
vuksadinare wrote:nasao sam i neke izjave čeleketića o događajima u bjelovaru gdje je on službovao:'Sta se tice Bjelovara mi smo veoma na njega racunali.Ojacali smo nase snage u kasarnama u mesecima maju i julu sa svezim snagama.Tih meseci smo uspeli da ubacimo preko 200 ljudi u nase objekte.U slucaju da su nas napale hrvatske paravojne snage u leto 1991 godine mi smo imali dovoljno snage tada da i oslobodimo grad i to podrucje.A podrsku nasim snagama dale bi nase snage koje su se nalazile na podrucjima Pakraca,daruvara i Grubisinog polja.Hrvati i Tuđman su znali da ne smeju prerano napasti nas garnizon jer nisu imali dovoljno snaga da to naprave a da ne bi imali posledice ne samo u Bjelovaru vec i na podrucju cele zapadne Slavonije.Ja sam predlagao komandi garnizona da je najbolje vreme da ustaske snage napadnemo na podrucju Bjelovara i u samom gradu tokom meseca augusta i da to sve kordinišemo sa našim snagama na području zapadne slavonije i izvedemo koncentrican opšti napad na ustaške snage i njihov poraz bi bio neizbežan a mi bi uspeli da izvučemo naše snage iz Bjelovara kao i materijalna sredstva no u komandi garnizona kao u glavnom zapovedništvu u Beogradu još je uvelike prevladavao jugoslavenski duh a i mnogi oficiri iz garnizona imali su porodice na podrucju grada kao i u samom gardu i od toga se nazalost odustalo a po procenama imali smo velike izglede da uspijemo'.
znači, i njih su smetali jugoslaveni....samo čistokrvna srbadija je pouzdana snaga
Guest- Guest
uvijek se vratim, kud god odem na koncu se vratim:)maggie13 wrote:Nek'si se vratiodijagram wrote:tu san sekomaggie13 wrote:di si ti, bracoooo?dijagram wrote:srpce pa laze, ma neverovatno:)Noor wrote:
dijagram-
2015-08-09
dzango wrote:Ima da natradate obe.Noor wrote:tre911 wrote:Noor u pravu si, sad neće prestati o tome cijeli dan, baš sam gadno zajebao temu
već me trta
Guest- Guest
Đango, jesi li ti iz Čačka? Norka kaže da su od tamo najbolji.
crvenkasti-
2014-04-17
Ok, znam, slab si na žene..ne trebaš ponavljat, onda ispadne sumnjivo..dzango wrote:I rakija je žensko.maggie13 wrote:Znam, shvatila sam već..ne trebaš se pravdat..dzango wrote:Nisam hteo. Zvala me da je popijem.maggie13 wrote:Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..dzango wrote:
Dunjevaču. Ni da liznem. Ali vadim kad god mi neka zatraži.
2014-04-12
naravno, seki i drugarima..dijagram wrote:uvijek se vratim, kud god odem na koncu se vratim:)maggie13 wrote:Nek'si se vratiodijagram wrote:tu san sekomaggie13 wrote:di si ti, bracoooo?dijagram wrote:
srpce pa laze, ma neverovatno:)
2014-04-12
Sve sa č, čačak, četnik, valjda zato.
crvenkasti-
2014-04-17
Može i tako.Noor wrote:dzango wrote:Ima da natradate obe.Noor wrote:tre911 wrote:Noor u pravu si, sad neće prestati o tome cijeli dan, baš sam gadno zajebao temu
već me trta
Ako tako voli, biću.crvenkasti wrote:Đango, jesi li ti iz Čačka? Norka kaže da su od tamo najbolji.
Nisam slab na žene. Još uvek se držim.maggie13 wrote:Ok, znam, slab si na žene..ne trebaš ponavljat, onda ispadne sumnjivo..dzango wrote:I rakija je žensko.maggie13 wrote:Znam, shvatila sam već..ne trebaš se pravdat..dzango wrote:Nisam hteo. Zvala me da je popijem.maggie13 wrote:
Sve si popio, priznaj..pričam s tobom samo iz sušte dobrote, dobro tre kaže..
Page 28 of 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 28 of 44