ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Page 16 of 44 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Next

Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 16 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by dzango 1/12/2016, 13:13

tre911 wrote:
dzango wrote:
govinda wrote:
dzango wrote:
govinda wrote:Mogu zamisliti kad se spomenik podigne a ispod spomenika dzango i cetnici, drkaju i uzdisu: Ah, majore, ah  majore raznesi me raznesi me..
Ovo neke tvoje gay fantazije? Počeo si kao onaj nesretni Thre.
pa eti ti svrsavas na sliku majora junaka a nekome spominjes gay fantazije..
Koju sliku jebem te manita?Baci to iz ruke. Sram te bilo.
I kažeš da nisi pederčina a? No
Figurativo. Što je babi milo, to joj se i snilo. Odmah se vata za onu stvar, čim se ukaže prilika.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 16 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by Guest 1/12/2016, 13:15

govinda wrote:
dzango wrote:
govinda wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.
Hajd da zavrsim sa bijednim cetnikom. Jebem mamu Milicu u guzicu a ti zlato tatino idi na spavanje.
Ne vadi ga svojoj mami. Naljutiće se i misliće da je više ne voliš. Eno tata ti se već naljutio.
Ah, jesi me zajebao....nego, sto se stvarno ti ne raznese? Jebo te, toliki cetnik a ni  jednog ustasu ni baliju nisi rokno.
Pete kod četnika imaju samostalnu volju a one su odlučile da pobjegnu dok ih guzica nije posrala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 1/12/2016, 13:21

Noor wrote:
dzango wrote:
Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode  Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.

mogao je, ali nije jer je bio usijani psihopat i pristaša politike u cilju ostvarenja velike srbije...i SAMO zato je dobio titulu heroja, ulicu i spomenik.
a to samo govori o vašoj današnjoj politici, koja cijeni ovakva "herojska djela" i velikosrpske ideje.
Nije velikosrpska ideja vlastito žrtvovanje vojsci i narodu kojima si položio zakletvu. Tim oružjem i municijom bi bili ubijani drugi vojnici i civili. Da je tako, vidi se iz toga što su ustaše odmah streljale komandira straže koji se predao.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 1/12/2016, 13:22

tre911 wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:ma dobro to ali nejasan mi je njegov mentalni sklop... on smnatra herojem osobu koja je dobrovoljno došla u hrvatsku kako biubijala hrvate u hrvatskoj zemlji, ako sam ga dobro razumio... po toj logici je i fedor dragojlov srpski heroj i on je kao dobrovoljac došao u hrvatsku ratovati....
Nije on nigde išao već je bio u svojoj zemlji i svojoj vojsci kojoj je položio zakletvu.
Ajde budaletino bolje ti je da začepiš i da se više ne sramotiš

Samo ti pizdi i hiperventiliraj. Meni baš uživanje.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2016, 13:24

dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Majoru Milanu Tepiću biće podignut spomenik u blizini ulice koja nosi njegovo ime, odlučila je Skupština grada.

Spomenik majoru Milanu Tepiću biće podignut na Savskom vencu, u neposrednoj blizini Ulice Milana Tepića, u znak sećanja na njegov herojski čin tokom ratnih sukoba 1991. godine, navedeno je u obrazloženju odluke.
Tepić je, naime, izdao naređenje da se digne u vazduh vojno skladište JNA u blizini Bjelovara 1991. godine, koje je trebalo da bude napadnuto i tom prilikom žrtvovao i sopstveni život. 

Spomenik će biti podignut na inicijativu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koje će i finansirati njegovu izradu i postavljanje. 
Tepić je budaletina i sad se fino roštilja na doljnjim nivoima a ni ovi u srbiji koji mu dižu spomenik i imena ulica nisu ništa bolji od te budale.
Tepić je heroj koji je uz najveću vlastitu žrtvu izvršio svoj zadatak i u isto vreme sačuvao živote svojih vojnika. Zato je dobio ulicu sa svojim imenom, spomenik i mesto u istoriji.
Tepić je budaletina i terorist, nema to veze sa junaštvom osim po tvojim i velikosrpskim mjerilima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/12/2016, 13:26

...sudionik blokade skladista 'barutana' u mjestu Bedenik kod Bjelovara,dragovoljac Ivan Parmać pripadnik NZ Bjelovar priča:'Mi smo u blokadi tog skladišta već bili od pocetka sedmog mjeseca 1991 godine i to aktivno pod oruzjem a prije toga smo jos tamo od one krize gdje je postojala mogucnost izlaska JNA na ulice u sijecnju 1991,bili u nekoj vrsti pripravnosti i osmatranja sto se desava u skladistu i aktivnosti jedinica JNA van njihovih objekata.Sto se tice skladista barutana mi smo u toj blokadi imali dosta problema,upozoreni smo iz kriznog stozera da je zapovjednik skladista radikalniji casnik JNA i da shodno tome nas zadatak blokade ce biti tezi.Zapovjed je bila da ne odgovaramo na njihove provokacije kojih ce vjerojatno biti obzirom tko se sve unutra nalazi da je zapovjednistvo JNA u Bjelovaru odabralo za cuvanje skladista provjerene kadrove.Nasa sreca je bila sto je skladiste bilo u sumi i samim time to nam je olaksavalo posao jer smo se mogli dovoljno pribliziti neopazeno da osmatramo njihove aktivnosti unutar skladista.Tijekom 7 mjeseca 1991 oni su bili vrlo aktivni narocito sa izslacima vojnih vozila u smjerovima Bedenik-Bjelovar i Bedenik-Daruvar gdje smo procjenili da odvoze oruzje i municiju na okupirana podrucja a vozili su je i u neka srpska sela na podrucju Bjelovara sto je i potvrđeno pretresom tih sela gdje smo pronasli velike kolicine naoruzanja ili su nam ih predali sami mjestani.Provokacije iz oruzja su bile gotovo ucestale od ljeta i to najcesce nocu gdje se iz kruga skladista i njihovih polozaja konstantno pucalo prema nasim polozajima oko skladista.Mi nismo odgovarali jer u tovrijeme nismo htjeli da se stanje zakomplicira sto su oni zeljeli da bi imali povod za intervenciju iz Bjelovara i uostalom nismo ni imali puno oruzja a narocito streljiva mahom smo imali lovacko naoruzanje i puske M-48 te je poneko imao kalasnjikov a znali su nam se u blokadi pridruziti i pripadnici MUP-a.Vrlo ozbiljan incident se dogodio negdje polovicom osmog mjeseca 1991 godine kad su iz kruga skladista negdje oko 4 ujutro ispalili nekoliko tromblonskih mina na nase polozaje te je pucano i iz pjesackog naoruzanja i jednog protuzrakoplovnog topa pancirnim zrnima.To je sve trajalo negdje oko sat vremena,upaljena su cak i dva transportera koja su se nalazila u krugu skladista.Mi smo hitno zvali pojacanje jer je bila procjena da nas ovim aktivnostima ili zele bas isprovocirati da ih napadnemo ili su imali namjeru da izađu iz skladista i da nas otjeraju sto dalje.Brzim dolaskom jednog interventnog voda 'omega' koji su odgovorili na njihove provokacije zestoko oni su prestali i situacija se tijekom dana smirila te narednih dana i noci nije bilo nekih vecih provokacija sa njihove strane'.
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2016, 13:26

dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Jesam. Poginulo je zvanično 11 ustaša a nezvanično mnogo više. Zbog toga su ustaše streljale komandira straže.
pa dobro ja sam tada išao po svog drugara iz valjeva, i s ročnicima je bilo sve u redu čak je i moj drugar prošao loss, tj ponuđeno mu je da ostane ako hoće s obzirom da je predao komplet hangare sa oklopom i transporterima bez ispaljenog metka... ali lik je rekao da samo hoće ići svojoj kući i ako treba nek odgovara kod svoje kuće... tak da ga nisam uspio ni zateći tamo bio je u skupini koja je izlifrana prema mađarskoj u roku 24 sata... poslije nakon mnogo godina to mi je on osobno potvrdio u detalj... ali isto tako mi je rekao da su stvarno imali sreće s obzirom kakve su im budale bile nadrežene tipa taj tepić... imali su oni u planu da ih sve odvedu u smrt samo je bila pobuna na nižim razinama... pa su svi odustali osim tog isilovca....
Tim oružjem i municijom bi kasnije bili ubijani drugi vojnici. On je sebe žrtvovao i nikoga drugog. Potez vredan hvale i herojstva.
Pa da, HV nije dopustila izmještanje oružija sa kojim bi djecu tamanili po RH (486 ste ubili gadovi samo da te podsjetim) ali bitno da se on žrtvovao da se ne ubijaju agresori sa tim oružjem i municijom. Nakaradnoi ste u mp3 a i to je vrlo blaga ocjena s obzirom kakve budalaštine prosipate i sa čime se dičite.
Kakva HV? Onaj malopre reče da je policija blokirala kasarnu. Mada je isti kurac, ustaše u svakom slučaju. Nije im dao oružje i municiju i digao ih je u vazduh zajedno sa sobom. Tim oružjem bi bili ubijani drugi vojnici u drugim kasarnama i zato je tim veće ovo herojsko delo.
To je oružje RH, tada SRH a ne njegovo i nije on branio ničije živote nego je kako se vidi ugrozio mnoge i neke poubijao jer je velikosrpska budaletina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/12/2016, 13:27

kaja wrote:
vuksadinare wrote:..i dok se recimo sudilo u beogradu onom oficirima jna koji nisu htjeli uludo zrtvovati glave vojnika ni unistavati imovinu u bezizlaznoj situaciji ovakvi psihopatima i problematicnim 'herojima' poput tepica dizu se spomenici...
da, degenerik u bezizlaznoj situaciji digne skladište i sebe, dobro to nije šteta u zrak. jer je zaluđen. on sami sebi objasne da je to zato da ne dobijemo oružje,  koje dobijemo za dva dana s druge strane i pobjedimo ih na kraju. 
glup narod čudo..
i jos do kraja nije unistio to oruzje vec jedno skladiste..tako da je na koncu ipak vecina oruzja i municije dopalo u nase ruke
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by L'âme 1/12/2016, 13:29

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
Nema više. Ostala samo dunja.
Sve si popio, znala sam... geek
Proslijedi barem tu dunju scratch
Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 16 Quince%20Brandy%20Kovilj%20Monastery

Da se prekrstimo pa da počnemo...
pusti tu, hoću domaću.. :bless
Manastirska. Gde ćeš bolje.
puštaj iz ruke.. :^0

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2016, 13:30

omni wrote:
kofein wrote:Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 16 Hqdefault

Rastrojeno smeće i psihopat.
Terorist koji je citao puno o Palestini, djevicama i dinamitu.
Jebiga kad mu je turčin šukunbabu i sve babe prije toga hebavao a krv nije voda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 1/12/2016, 13:30

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:

Majoru Milanu Tepiću biće podignut spomenik u blizini ulice koja nosi njegovo ime, odlučila je Skupština grada.

Spomenik majoru Milanu Tepiću biće podignut na Savskom vencu, u neposrednoj blizini Ulice Milana Tepića, u znak sećanja na njegov herojski čin tokom ratnih sukoba 1991. godine, navedeno je u obrazloženju odluke.
Tepić je, naime, izdao naređenje da se digne u vazduh vojno skladište JNA u blizini Bjelovara 1991. godine, koje je trebalo da bude napadnuto i tom prilikom žrtvovao i sopstveni život. 

Spomenik će biti podignut na inicijativu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koje će i finansirati njegovu izradu i postavljanje. 
Tepić je budaletina i sad se fino roštilja na doljnjim nivoima a ni ovi u srbiji koji mu dižu spomenik i imena ulica nisu ništa bolji od te budale.
Tepić je heroj koji je uz najveću vlastitu žrtvu izvršio svoj zadatak i u isto vreme sačuvao živote svojih vojnika. Zato je dobio ulicu sa svojim imenom, spomenik i mesto u istoriji.
Tepić je budaletina i terorist, nema to veze sa junaštvom osim po tvojim i velikosrpskim mjerilima.
Ma, zna to i džani, samo se inati k'o malo dijete.. lol!

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/12/2016, 13:41

milan tepic-'eroj :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2016, 13:41

dzango wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:ma zezam se bio je štur... njih jebe što ovdje ima ljudi koji znaju u detalj mnoga ratišta i u hrvatskoj a i u bosni i hercegovini pa onda moraju dobro paziti da ne belebnu neku glupost.... iako i ovako blebaju iz trećeg lica....

dobro šta sad na kraju...jel džango ratovo il nije?
za stanojka znamo...bio glavni dasa u mirkovcima, eno i dan danas čuva i lašti čizme, nek se nađu :))
Pa je ratovao dok ih nismo najurili, 92 su uhvatili daha tek kod Trebinja a mi morali stati jer ništa nismo vidjeli od silne prašine koju su ostavili iza sebe, pomislili smo da smo negdje u sahari led ih jebo onakve brze!!
Kakva silna rasprava i kurčenje kad ne mogu ništa drugo.
Što niste bježali od Tasovčića na dalje prema Trebinju? Istočni dio Mostara nije isprašen? Ajde đangiću nemoj se tješiti lažima i budalaštinama kada ste svugdje popili kavu čim smo se ustrojili i počeli usklađenije djelovati a ti si živi primjer srpskog junaštva kada su se pete spašavale od sranja iz vlastite guzice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2016, 13:44

kaja wrote:
tre911 wrote:
Serbinho-3 wrote:Kasnije se ovi nisu smirili, krenuli i na Vukovarsku kasarnu, posle cega krece JNA u deblokadu, ista napadnuta u Vukovaru, 3 meseca borbe u kojima je grad izgledao ko Staljingrad.
HDZ-u dici spomenik u Slavoniji, piramida inteligencije i kapaciteta.
Ajde ne lupetaj, već sam ti desetak puta sve objasnio a ti opet jedeš govna a burek besplatan.
naždero se opet valjda halucinogenih krofinca pa osvaja druge planete avionom.
A kopilot mu ona kvazižidovka wiena, ona viče brm brm fiju dok srbinjo pilotira!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 1/12/2016, 13:45

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:

Terorizam je nešto sasvim drugo. Džaba pizdite.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/12/2016, 13:45

tre911 wrote:
kaja wrote:
tre911 wrote:
Serbinho-3 wrote:Kasnije se ovi nisu smirili, krenuli i na Vukovarsku kasarnu, posle cega krece JNA u deblokadu, ista napadnuta u Vukovaru, 3 meseca borbe u kojima je grad izgledao ko Staljingrad.
HDZ-u dici spomenik u Slavoniji, piramida inteligencije i kapaciteta.
Ajde ne lupetaj, već sam ti desetak puta sve objasnio a ti opet jedeš govna a burek besplatan.
naždero se opet valjda halucinogenih krofinca pa osvaja druge planete avionom.
A kopilot mu ona kvazižidovka wiena, ona viče brm brm fiju dok srbinjo pilotira!
:)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 1/12/2016, 13:46

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
pa dobro ja sam tada išao po svog drugara iz valjeva, i s ročnicima je bilo sve u redu čak je i moj drugar prošao loss, tj ponuđeno mu je da ostane ako hoće s obzirom da je predao komplet hangare sa oklopom i transporterima bez ispaljenog metka... ali lik je rekao da samo hoće ići svojoj kući i ako treba nek odgovara kod svoje kuće... tak da ga nisam uspio ni zateći tamo bio je u skupini koja je izlifrana prema mađarskoj u roku 24 sata... poslije nakon mnogo godina to mi je on osobno potvrdio u detalj... ali isto tako mi je rekao da su stvarno imali sreće s obzirom kakve su im budale bile nadrežene tipa taj tepić... imali su oni u planu da ih sve odvedu u smrt samo je bila pobuna na nižim razinama... pa su svi odustali osim tog isilovca....
Tim oružjem i municijom bi kasnije bili ubijani drugi vojnici. On je sebe žrtvovao i nikoga drugog. Potez vredan hvale i herojstva.
Pa da, HV nije dopustila izmještanje oružija sa kojim bi djecu tamanili po RH (486 ste ubili gadovi samo da te podsjetim) ali bitno da se on žrtvovao da se ne ubijaju agresori sa tim oružjem i municijom. Nakaradnoi ste u mp3 a i to je vrlo blaga ocjena s obzirom kakve budalaštine prosipate i sa čime se dičite.
Kakva HV? Onaj malopre reče da je policija blokirala kasarnu. Mada je isti kurac, ustaše u svakom slučaju. Nije im dao oružje i municiju i digao ih je u vazduh zajedno sa sobom. Tim oružjem bi bili ubijani drugi vojnici u drugim kasarnama i zato je tim veće ovo herojsko delo.
To je oružje RH, tada SRH a ne njegovo i nije on branio ničije živote nego je kako se vidi ugrozio mnoge i neke poubijao jer je velikosrpska budaletina.
Nije oružje RH jer ona nije imala oružane snage već je oružje JNA koje su ustaše htele da zaplene.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 1/12/2016, 13:47

tre911 wrote:
omni wrote:
kofein wrote:Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 16 Hqdefault

Rastrojeno smeće i psihopat.
Terorist koji je citao puno o Palestini, djevicama i dinamitu.
Jebiga kad mu je turčin šukunbabu i sve babe prije toga hebavao a krv nije voda.
Kada mali pideci nemaju šta drugo, oni počnu da vređaju i da pizde. Hipeventiliranje na veliko.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2016, 13:47

vuksadinare wrote:..i dok se recimo sudilo u beogradu onom oficirima jna koji nisu htjeli uludo zrtvovati glave vojnika ni unistavati imovinu u bezizlaznoj situaciji ovakvi psihopatima i problematicnim 'herojima' poput tepica dizu se spomenici...
Onaj terorist Trifunović što je raznio samo jednu crkvu i pobio nekoliko civila u Varaždinu( kojega je onaj kreten Čačić predložio za počasnog građanina Varaždina) je osuđen za izdaju u srbiji dočim je ova budaletina tepić proglašen za narodnog heroja zato što je ubijao u drugoj državi. Tamo u srbiji rastu kreteni ko gljive poslje kiše.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/12/2016, 13:50

maggie13 wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:

Ma, zna to i džani, samo se inati k'o malo dijete.. lol!
Precjenjuješ njegov intelekt i to barem za tri koplja ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 1/12/2016, 13:52

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:ma zezam se bio je štur... njih jebe što ovdje ima ljudi koji znaju u detalj mnoga ratišta i u hrvatskoj a i u bosni i hercegovini pa onda moraju dobro paziti da ne belebnu neku glupost.... iako i ovako blebaju iz trećeg lica....

dobro šta sad na kraju...jel džango ratovo il nije?
za stanojka znamo...bio glavni dasa u mirkovcima, eno i dan danas čuva i lašti čizme, nek se nađu :))
Pa je ratovao dok ih nismo najurili, 92 su uhvatili daha tek kod Trebinja a mi morali stati jer ništa nismo vidjeli od silne prašine koju su ostavili iza sebe, pomislili smo da smo negdje u sahari led ih jebo onakve brze!!
Kakva silna rasprava i kurčenje kad ne mogu ništa drugo.
Što niste bježali od Tasovčića na dalje prema Trebinju? Istočni dio Mostara nije isprašen? Ajde đangiću nemoj se tješiti lažima i budalaštinama kada ste svugdje popili kavu čim smo se ustrojili i počeli usklađenije djelovati a ti si živi primjer srpskog junaštva kada su se pete spašavale od sranja iz vlastite guzice.
Nas su kao JNA povukli iz BIH na zahtev Zapada i nismo ni od koga bežali već smo spakovali sve stvari i oružje i otišli svojim helikopterima. Nemam pojma o čemu pričaš.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 44 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics