Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 10 of 44
Page 10 of 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Koju bre segregaciju sunce ti jebem žarko? Onaj tvoj je ustaša i poreklom Srbin, kao i pola ustaša uostalom. I ne dižete im spomneike jer nemate muda kao i ovaj nesretni govinda što se češe o druge jer je pizda.michaellcmacha wrote:ma to nije bitno jel zna il ne zna klip staviti... bitnije je ovo što ti vršiš segregaciju srpskih ratnih heroja... neki ti pašu a neki ne....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da. I? KO treba da mu diže spomenik? Vi ili mi? Major Tepić nije dobrovoljac i ne vidim nikakvu paralelu.Noor wrote:dzango wrote:Ko je bre dragovoljac?michaellcmacha wrote:red je da vi dignete srbinu dragovoljcu spomenik... to vam je logika,,, bre... ;)))dzango wrote:Ne vidim problem. Dignite mu spomenik u Zagrebu?michaellcmacha wrote:zajebi đango te spike nego pojasni gdje je problem kod fedora... ;)
Po izbijanju travanjskog rata 1941. napušta Pančevo i seli se sa obitelji u Zagreb. Odmah po osnutku NDH stavlja se na raspolaganje novoj vlasti pa je uključen u poslove obnove hrvatske vojske. 1. svibnja 1941. je i službeno primljen u sastav hrvatskog domobranstva s činom glavnostožernog dopukovnika, a već 1. listopada 1941. je promaknut u čin glavnostožernog pukovnika. Od samog početka obavlja izuzetno važne poslove ustroja i naoružanja hrvatskog domobranstva, kao Pročelnik operativnog odjela Glavnog stožera hrvatskog domobranstva.
Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
2014-04-12
Ono kad nađeš meru sebi i svom karakteru.govinda wrote:Legenda o babi Stani Skupili se djikani Zakukali babi Stani: "Oj Stano, sestro mila, Ziva nam i zdrava bila... Nevolja nas zadesila prava, Odletila Lazaru je glava. Qurcio se knjaz prvi, pa sad lezi u lokvi krvi. Izgubi je na Kosovu polju, Turci tamo i sad Srbe kolju. Zvekecu sablje turske, Na kolcima su glave srpske. Srbina nigde na polju Kosovsku, Da brani svoju veru pradedovsku. Po tvoju mudrost dolazimo, jer drugi izlaz ne nalazimo…” Nasluti baba Stana Sve lepote Turskih dana, Pa u vis podize ruku I obrati se srpskom puku: "Cujte mene pravoslavci, Svetosavci, srpski junaci... Predajte Turcinu vlast I zena vasih cast. Jesu oni dlakavi i ruzni, Ali nemojte biti tuzni... Nije Turcinu nikad mrska, Smrdljiva pich ka srpska. A za odbranu naseg krsta Nek im qurac puni usta... I vama neka shupak deru, Da sacuvate svoju veru. I prigrlite u krvi danak, Da im qurac bude gladak..."dzango wrote:Alo babasero, nauči da postavljaš klipove na forum, jebem te nepismena. Stvarno sramota. Nabio si tolike godine u dupe a ne znaš da postaviš klip.govinda wrote:https://youtu.be/4-YTvDUCHSc
E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
Pa ti si spomenuo moju mamu, ja tvoju nisam. Tvoja mama je jedna gospodja, prava dama i ja nju mnogo postujem i nikad bih nista ruzno ne bih rekao. Sad da je sretnem bih joj rekao: Gospodjo vama svaka cast ali onom kretenu od vaseg sina moram da jebem mater.dzango wrote:Ono kad nađeš meru sebi i svom karakteru.govinda wrote:Legenda o babi Stani Skupili se djikani Zakukali babi Stani: "Oj Stano, sestro mila, Ziva nam i zdrava bila... Nevolja nas zadesila prava, Odletila Lazaru je glava. Qurcio se knjaz prvi, pa sad lezi u lokvi krvi. Izgubi je na Kosovu polju, Turci tamo i sad Srbe kolju. Zvekecu sablje turske, Na kolcima su glave srpske. Srbina nigde na polju Kosovsku, Da brani svoju veru pradedovsku. Po tvoju mudrost dolazimo, jer drugi izlaz ne nalazimo…” Nasluti baba Stana Sve lepote Turskih dana, Pa u vis podize ruku I obrati se srpskom puku: "Cujte mene pravoslavci, Svetosavci, srpski junaci... Predajte Turcinu vlast I zena vasih cast. Jesu oni dlakavi i ruzni, Ali nemojte biti tuzni... Nije Turcinu nikad mrska, Smrdljiva pich ka srpska. A za odbranu naseg krsta Nek im qurac puni usta... I vama neka shupak deru, Da sacuvate svoju veru. I prigrlite u krvi danak, Da im qurac bude gladak..."dzango wrote:Alo babasero, nauči da postavljaš klipove na forum, jebem te nepismena. Stvarno sramota. Nabio si tolike godine u dupe a ne znaš da postaviš klip.govinda wrote:https://youtu.be/4-YTvDUCHSc
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Hajd da zavrsim sa bijednim cetnikom. Jebem mamu Milicu u guzicu a ti zlato tatino idi na spavanje.dzango wrote:E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
2016-11-17
kakve su ovo gay spike, previse ste se intimizirali :-Sdzango wrote:E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
Marelica, dakle..khmmm
2014-04-12
Jebiga, ti si prvi pomenuo pišanje u usta. A pretpostavio sam da si to naučio u kući i da ti je to domaće vaspitanje pa reko da ga nosiš onom ko te je to naučio.govinda wrote:Pa ti si spomenuo moju mamu, ja tvoju nisam. Tvoja mama je jedna gospodja, prava dama i ja nju mnogo postujem i nikad bih nista ruzno ne bih rekao. Sad da je sretnem bih joj rekao: Gospodjo vama svaka cast ali onom kretenu od vaseg sina moram da jebem mater.dzango wrote:Ono kad nađeš meru sebi i svom karakteru.govinda wrote:Legenda o babi Stani Skupili se djikani Zakukali babi Stani: "Oj Stano, sestro mila, Ziva nam i zdrava bila... Nevolja nas zadesila prava, Odletila Lazaru je glava. Qurcio se knjaz prvi, pa sad lezi u lokvi krvi. Izgubi je na Kosovu polju, Turci tamo i sad Srbe kolju. Zvekecu sablje turske, Na kolcima su glave srpske. Srbina nigde na polju Kosovsku, Da brani svoju veru pradedovsku. Po tvoju mudrost dolazimo, jer drugi izlaz ne nalazimo…” Nasluti baba Stana Sve lepote Turskih dana, Pa u vis podize ruku I obrati se srpskom puku: "Cujte mene pravoslavci, Svetosavci, srpski junaci... Predajte Turcinu vlast I zena vasih cast. Jesu oni dlakavi i ruzni, Ali nemojte biti tuzni... Nije Turcinu nikad mrska, Smrdljiva pich ka srpska. A za odbranu naseg krsta Nek im qurac puni usta... I vama neka shupak deru, Da sacuvate svoju veru. I prigrlite u krvi danak, Da im qurac bude gladak..."dzango wrote:Alo babasero, nauči da postavljaš klipove na forum, jebem te nepismena. Stvarno sramota. Nabio si tolike godine u dupe a ne znaš da postaviš klip.govinda wrote:https://youtu.be/4-YTvDUCHSc
Ne vadi ga svojoj mami. Naljutiće se i misliće da je više ne voliš. Eno tata ti se već naljutio.govinda wrote:Hajd da zavrsim sa bijednim cetnikom. Jebem mamu Milicu u guzicu a ti zlato tatino idi na spavanje.dzango wrote:E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...dzango wrote:
Jebiga, ti si prvi pomenuo pišanje u usta. A pretpostavio sam da si to naučio u kući i da ti je to domaće vaspitanje pa reko da ga nosiš onom ko te je to naučio.
2016-11-17
Blaga dok piješ a greje kada padne.maggie13 wrote:kakve su ovo gay spike, previse ste se intimizirali :-Sdzango wrote:E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
Marelica, dakle..khmmm
Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.govinda wrote:Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...dzango wrote:
Jebiga, ti si prvi pomenuo pišanje u usta. A pretpostavio sam da si to naučio u kući i da ti je to domaće vaspitanje pa reko da ga nosiš onom ko te je to naučio.
Last edited by dzango on 1/12/2016, 00:58; edited 1 time in total
Ah, jesi me zajebao....nego, sto se stvarno ti ne raznese? Jebo te, toliki cetnik a ni jednog ustasu ni baliju nisi rokno.dzango wrote:Ne vadi ga svojoj mami. Naljutiće se i misliće da je više ne voliš. Eno tata ti se već naljutio.govinda wrote:Hajd da zavrsim sa bijednim cetnikom. Jebem mamu Milicu u guzicu a ti zlato tatino idi na spavanje.dzango wrote:E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
2016-11-17
jDzango, ako nisi zaklo makar 500 muslimana u Srebrenici nisi cetnik nego si samo drkadzija za kompjuterom.
2016-11-17
Ko kaže da nisam? O jebote.govinda wrote:Ah, jesi me zajebao....nego, sto se stvarno ti ne raznese? Jebo te, toliki cetnik a ni jednog ustasu ni baliju nisi rokno.dzango wrote:Ne vadi ga svojoj mami. Naljutiće se i misliće da je više ne voliš. Eno tata ti se već naljutio.govinda wrote:Hajd da zavrsim sa bijednim cetnikom. Jebem mamu Milicu u guzicu a ti zlato tatino idi na spavanje.dzango wrote:E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.maggie13 wrote:Citam..k'o babe ste..dzani prednjaci, kao i obicno kad je u elementu..neka dobra domaca sljiva, a ni da ponudi :-o
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
O jebote, jesi? O izvini cetnik, nisam te odmah prepoznao...dzango wrote:Ko kaže da nisam? O jebote.govinda wrote:Ah, jesi me zajebao....nego, sto se stvarno ti ne raznese? Jebo te, toliki cetnik a ni jednog ustasu ni baliju nisi rokno.dzango wrote:Ne vadi ga svojoj mami. Naljutiće se i misliće da je više ne voliš. Eno tata ti se već naljutio.govinda wrote:Hajd da zavrsim sa bijednim cetnikom. Jebem mamu Milicu u guzicu a ti zlato tatino idi na spavanje.dzango wrote:
E fala Bogu. Ova dvojica nisu ni za kurac. Jedan pizda, drugi prolupao. Ja sam uvek prvi. Nema šljive, kajsija.
2016-11-17
samo vi, necu se zadrzavat..premorbidni ste mi prije spavanja..-_-;;dzango wrote:Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.govinda wrote:Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...dzango wrote:
2014-04-12
Nemam pojma o cemu prica, samo sam rekao da mi je predak bio obucar.maggie13 wrote:samo vi, necu se zadrzavat..premorbidni ste mi prije spavanja..-_-;;dzango wrote:Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.govinda wrote:Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...dzango wrote:
2016-11-17
ne bi to tako išlo.... jel major tepić bio na službi u hrvatskoj... nije... nije ni fedor.... jel se major tepić dobrovoljno javio da ide u hrvatsku ratovat je, jel to isto učinio i fedor... jesu li obojica srbi, jesu, jesu li obojica izvršili herojska djela, jesu, jesu li obojica trebali dobiti spomenik na vencu... jebemu pa red je red... za obojicu... ;)))dzango wrote:Koju bre segregaciju sunce ti jebem žarko? Onaj tvoj je ustaša i poreklom Srbin, kao i pola ustaša uostalom. I ne dižete im spomneike jer nemate muda kao i ovaj nesretni govinda što se češe o druge jer je pizda.michaellcmacha wrote:ma to nije bitno jel zna il ne zna klip staviti... bitnije je ovo što ti vršiš segregaciju srpskih ratnih heroja... neki ti pašu a neki ne....
2015-08-08
Page 10 of 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 10 of 44