Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 27 of 44
Page 27 of 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Ali ne zato što se hoće seksati a muž je zato ukanta. Ovo postoji samo u srbiji i kod isilovaca.maggie13 wrote:Nažalost, previše se žena i kod nas ubija.
Nije to za spominjanje.
Guest- Guest
tre911 wrote:
A jesi mutav u pičku materinu, a lijepo ti sve piše gdje je to bilo i kako ju je umlatio. Nego koprcaš se jako, da stvarno nisi ti u pitanju budući da je poznato da ispoljavaš ljubav konstantno već godinama prema muškima?
tre, samo ne spominji nikakvu guzu, znaš da mu onda hormoni podivljaju, nakači se i ne pušta
Guest- Guest
Jadan Mile petarda sta mu od teme napraviste, a taman se obradovao pored sve nesrece u paklu da se otvorila tema o njegovom teroristickom djelu.
omni-
2014-04-12
Neka neka, ja to i malo drugačije gledam i vidim dobrotu u svemu tome:)))maggie13 wrote:ma,zezamo se..sve ide u forumski staž..tre911 wrote:Dobro curke, prijepodne je a vi već djelite ćuške i pravite genocid!! pa dokle više, sram vas bilomaggie13 wrote:da, cijelo vrijeme..i zavrsit ce k'o Bin Laden ako ga se Ameri docepaju.Noor wrote:maggie13 wrote:
aha, zabavan vam taj spin.
Francuska vlada obicno takvima produzava putovnicu..;-)
je, i interpol i europol ga imaju na tjeralicama
Guest- Guest
bas ja slicno htjedoh napisat...omni wrote:Jadan Mile petarda sta mu od teme napraviste, a taman se obradovao pored sve nesrece u paklu da se otvorila tema o njegovom teroristickom djelu.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Dunjevaču. Ni da liznem. Ali vadim kad god mi neka zatraži.maggie13 wrote:Vjerujem, ali prestani o mrtvim teroristima i umirućem zločincu.dzango wrote:I mi nekrofili imamo dušu.maggie13 wrote:Prebacujem temu na zdravije stvari. Brine me tvoja nekrofilija.dzango wrote:Vi žene samo na seks mislite. Ovde je bila reč o nacionalnom zanosu i takve stvari.maggie13 wrote:
opet ti po sebi, džani..ja imam drugačije sexualne sklonosti..
Ma koliko im se divio, radi to u tišini svojih misli.
Sad, vadi dunjevku (koju navodno ne piješ)
a tema taman po mjeri...evo da se vratimo na kolosijek
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?Noor wrote:dzango wrote:Ništa aaa? Mućak?Noor wrote:dzango wrote:Zar mu žena nije bila trudna? E jebiga. Njoj onda stvarno nema pomoći.Noor wrote:
da? a koje je to dete?
pa daj reci..koja žena i koje dijete? ili i ti izmišljaš ko pizzon
ne muljaj...daj podatke za tvoju tvrdnju.
ima on troje djece. na koje misliš?
Noor wrote:dzango wrote:Ništa aaa? Mućak?Noor wrote:dzango wrote:Zar mu žena nije bila trudna? E jebiga. Njoj onda stvarno nema pomoći.Noor wrote:
da? a koje je to dete?
jesi izguglao više?
Guest- Guest
Pa kažem ja voli kad ga šutaju, nema drugog objašnjenjaNoor wrote:tre911 wrote:Ok imate opravdanje jer je već utvrđeno da su svi odreda mazohisti pa se vaši postupci mogu malo i sažaljenju pripisati ali pazite da ne pretjerate. Jučer je kmečio cijeli dan a ako ovako nastavite ni danas neće biti ništa bolje :)Noor wrote:tre911 wrote:Dobro curke, prijepodne je a vi već djelite ćuške i pravite genocid!! pa dokle više, sram vas bilomaggie13 wrote:
da, cijelo vrijeme..i zavrsit ce k'o Bin Laden ako ga se Ameri docepaju.
nejač navalila ko mutava.....što ću drugo
valjda je na speedu...kako objasnit toliku energiju
Guest- Guest
Eto vec se zaboravilo, da heroja i kurca.vuksadinare wrote:a tema taman po mjeri...evo da se vratimo na kolosijek
omni-
2014-04-12
Evo stavljam flaster na usta i begam u kupusNoor wrote:tre911 wrote:
A jesi mutav u pičku materinu, a lijepo ti sve piše gdje je to bilo i kako ju je umlatio. Nego koprcaš se jako, da stvarno nisi ti u pitanju budući da je poznato da ispoljavaš ljubav konstantno već godinama prema muškima?
tre, samo ne spominji nikakvu guzu, znaš da mu onda hormoni podivljaju, nakači se i ne pušta
Guest- Guest
Ko o čemu, baba o kolačima a ti o pederluku. Nemam ja ništa sa tvojom gospođom pa ne moraš na meni da treniraš svoje domoljublje. Vidi još sa Stanojkom, za njega ne garantujem. Mene bi eventualno interesovao neki noviji Mercedes ako imaš.tre911 wrote:A jesi mutav u pičku materinu, a lijepo ti sve piše gdje je to bilo i kako ju je umlatio. Nego koprcaš se jako, da stvarno nisi ti u pitanju budući da je poznato da ispoljavaš ljubav konstantno već godinama prema muškima?dzango wrote:Evo javio se prozvani i oštećeni. Lepo ja kažem.tre911 wrote:Ha da baš tako, evo živi primjer kako srbi jebu, pitam se jesi li to ti u pitanjudzango wrote:Ma kakva crna kafa. Hrvatice dolaye ovamo zbog onoga posle kafe. Niko ne prelazi toliki put samo zbog kafe.Noor wrote:
Ma nije to to, bg kafa ima tradiciju 167 godina....Zg to nikad neće imati :D
DRAMA U SUSJEDSTVU
LETVOM UBIO ŽENU JER SE HTJELA SEKSATI Dignula je suknju, on joj je kazao: 'Imam ja i svojih problema. Do toga mi je kao do lanjskog snijega!'
AUTOR:
- Jutarnji.hr
OBJAVLJENO:01.12.2016. u 14:13
Dragan Ljubisavljević (60) uhićen je u nedjelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevjenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je tijelo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici u naselju Zvezdara.
Sam sebe strpao na roštilj a ekipa u srbiji još podgrijava i doljeva ulje na vatru:)omni wrote:Jadan Mile petarda sta mu od teme napraviste, a taman se obradovao pored sve nesrece u paklu da se otvorila tema o njegovom teroristickom djelu.
Guest- Guest
Ti baš rešila da ga narajcaš.Noor wrote:tre911 wrote:
dzango wrote:Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?Noor wrote:dzango wrote:Ništa aaa? Mućak?Noor wrote:dzango wrote:
Zar mu žena nije bila trudna? E jebiga. Njoj onda stvarno nema pomoći.
znači nemaš pojma i još lažeš
Guest- Guest
dzango wrote:Ti baš rešila da ga narajcaš.Noor wrote:tre911 wrote:
vidim, ti već jesi
Guest- Guest
Noor u pravu si, sad neće prestati o tome cijeli dan, baš sam gadno zajebao temu
Guest- Guest
srpce pa laze, ma neverovatno:)Noor wrote:dzango wrote:Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?Noor wrote:dzango wrote:Ništa aaa? Mućak?Noor wrote:
Last edited by dijagram on 2/12/2016, 11:45; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
Nemam pojma. Nešto se prisećam da mu je žena bila trudna dok je bio u zatvoru. A možda je i neki drugi, jebem li ga. Legija. Luka Bojović...Noor wrote:dzango wrote:Zar mu se nije jedno rodilo dok je bio u zatvoru?Noor wrote:dzango wrote:Ništa aaa? Mućak?Noor wrote:
Čim te vidim u toj maloj crnoj haljini.Noor wrote:dzango wrote:Ti baš rešila da ga narajcaš.Noor wrote:tre911 wrote:
vidim, ti već jesi
Page 27 of 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 27 of 44