Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 11 of 44
Page 11 of 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
ne bi to tako išlo.... jel major tepić bio na službi u hrvatskoj... nije... nije ni fedor.... jel se major tepić dobrovoljno javio da ide u hrvatsku ratovat je, jel to isto učinio i fedor... jesu li obojica srbi, jesu, jesu li obojica izvršili herojska djela, jesu, jesu li obojica trebali dobiti spomenik na vencu... jebemu pa red je red... za obojicu... ;)))dzango wrote:Koju bre segregaciju sunce ti jebem žarko? Onaj tvoj je ustaša i poreklom Srbin, kao i pola ustaša uostalom. I ne dižete im spomneike jer nemate muda kao i ovaj nesretni govinda što se češe o druge jer je pizda.michaellcmacha wrote:ma to nije bitno jel zna il ne zna klip staviti... bitnije je ovo što ti vršiš segregaciju srpskih ratnih heroja... neki ti pašu a neki ne....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Oprezno sa dzangetom, kaze ubijao je vec ustase i balije..michaellcmacha wrote:ne bi to tako išlo.... jel major tepić bio na službi u hrvatskoj... nije... nije ni fedor.... jel se major tepić dobrovoljno javio da ide u hrvatsku ratovat je, jel to isto učinio i fedor... jesu li obojica srbi, jesu, jesu li obojica izvršili herojska djela, jesu, jesu li obojica trebali dobiti spomenik na vencu... jebemu pa red je red... za obojicu... ;)))dzango wrote:Koju bre segregaciju sunce ti jebem žarko? Onaj tvoj je ustaša i poreklom Srbin, kao i pola ustaša uostalom. I ne dižete im spomneike jer nemate muda kao i ovaj nesretni govinda što se češe o druge jer je pizda.michaellcmacha wrote:ma to nije bitno jel zna il ne zna klip staviti... bitnije je ovo što ti vršiš segregaciju srpskih ratnih heroja... neki ti pašu a neki ne....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
djed mi je bio partizan, kraj rata je docekao na slovenackoaustrijskoj granici, pa se vratio u istocnu Bosnu, lovio skrivene cetnike po zemunicama. I malo se zajebo 1948. jbg..al to je neka druga prica..dzango wrote:Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.govinda wrote:Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...dzango wrote:
Jebiga, ti si prvi pomenuo pišanje u usta. A pretpostavio sam da si to naučio u kući i da ti je to domaće vaspitanje pa reko da ga nosiš onom ko te je to naučio.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma niš od tog nije se baš iskazao... viš kako je uvredljive naravi.... ja bih ga kolko tolko smatrao dostojnim sugovornikom da je bi borac potpukovnika vlade topića, u moje vrijeme u banja luci mog majora a u naše vrijeme ratovanja jedan protiv drugog dokomandanta 16. motorizirane brigade on i novica simić su bili pobočnici lisici.... ajde da je bio njihov vojnik još bi mu i priznao to je jedino što je ajmo reći vrijedilo u toj tj u sve tri srpske vojske.... oni su moram biti pošten i borili se i ginuli.... nekih 150 ih je poleglo na mom pravcu a ukupno oko 300 mislim da je 294 točan broj... al đango nije bio taki borac... tj men se čini da je bio nikaki borac... al t imi nisi baš za tu spiku s obzirom da si i ti zdimio... mislim bez ljutnje ali tak si sam rekao.... :))govinda wrote:Oprezno sa dzangetom, kaze ubijao je vec ustase i balije..michaellcmacha wrote:ne bi to tako išlo.... jel major tepić bio na službi u hrvatskoj... nije... nije ni fedor.... jel se major tepić dobrovoljno javio da ide u hrvatsku ratovat je, jel to isto učinio i fedor... jesu li obojica srbi, jesu, jesu li obojica izvršili herojska djela, jesu, jesu li obojica trebali dobiti spomenik na vencu... jebemu pa red je red... za obojicu... ;)))dzango wrote:Koju bre segregaciju sunce ti jebem žarko? Onaj tvoj je ustaša i poreklom Srbin, kao i pola ustaša uostalom. I ne dižete im spomneike jer nemate muda kao i ovaj nesretni govinda što se češe o druge jer je pizda.michaellcmacha wrote:ma to nije bitno jel zna il ne zna klip staviti... bitnije je ovo što ti vršiš segregaciju srpskih ratnih heroja... neki ti pašu a neki ne....
2015-08-08
zato ti i vučeš na tu komunjarsku stranu, ali teško mi je vjerovati to što govoriš jer iz tog kraja je vrlo mali broj ljudi bio u partizanima iz svih triju etničkih skupina.... isto je i sa muslimanskim selim ispod banjaluke po manjačkim obroncima... muslimani su krajnje bili nepovjerljivi prema partizanima s obzirom da je u tom kraju partizanija bila uglavnom domicilno srpska. tek od polovice 1943 broj muslimana u novj se povećava sa nekih 2% na mislim 7% i to je to... poznata je izjava hamdije omanovića novj dopukovnika koji je na kraju rata u sarajevu rekao da muslimani moraju priznati da je ogromna većina muslimana bila uz "okupatora"... neki podaci govore da je 11,1% muslimana u udjelu ukupnog stanovništva u ndh, dalo blizu 50% boraca u svim vidovima HOS-a, plus pretežno u sastavu 369. pukovnije "VD" pa se čak računalo da je uz udjel muslimana u toj postrojbi ukupni udjel bio i preko 50%govinda wrote:djed mi je bio partizan, kraj rata je docekao na slovenackoaustrijskoj granici, pa se vratio u istocnu Bosnu, lovio skrivene cetnike po zemunicama. I malo se zajebo 1948. jbg..al to je neka druga prica..dzango wrote:Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.govinda wrote:Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...dzango wrote:
Jebiga, ti si prvi pomenuo pišanje u usta. A pretpostavio sam da si to naučio u kući i da ti je to domaće vaspitanje pa reko da ga nosiš onom ko te je to naučio.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
to bi ti govinda po gruboj računici ispalo da je u hos-u bilo oko 130-150 000 muslimana a ukupno ih je bilo oko 700 000... a to je strašna brojka u regrutnom smislu.... hrvata u svim rotacijama ne vjerujem da je bilo više od 200-250 000...
2015-08-08
....bilo je u bjelovaru par doista extremnih oficira a medju njih je spadao milan tepic...osim tepica koji se ubio manje vise svi ti extremni oficiri jna iz bjelovarskog garnizona zavrsili si kao oficiri vojske srpske krajine ili vojske republike srpske....u knjizi bjelovar u domovinskom ratu veli se da je oficirski kadar jna od 1988 godine u bjelovaru ojacavan extremnim oficirskim krilom...i da je dobar dio casnika jna izmjenjen od 1988 do 1991 narocito 1990 i 1991....no to je logicno...bjelovarski garnizon je imao vrlo vaznu ulogu kao i petrinjski te karlovacki jer su bili recimo tako 'granicni' garnizoni i nalazili su se tocno u podrucju zamisljene granice tzv.srpske krajine tj velike srbije pa je i samo njihovo djelovanje bilo upravo najagresivnije...te je popunjavano velikim brojem extremnih srpskih oficirskih kadrova mahom koji su vukli porijeklo iz bosne,hrvatske,crne gore......
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Nije u Hrvatskoj već u Jugoslaviji. NIje bio nikakav dobrovoljac već redovni oficir. Taj tvoj nije učinio ništa herojsko već je pobegao u Argentinu sa ostalim pacovima. Zato Draža i Tepić imaju spomenike a ovaj tvoj nema.michaellcmacha wrote:ne bi to tako išlo.... jel major tepić bio na službi u hrvatskoj... nije... nije ni fedor.... jel se major tepić dobrovoljno javio da ide u hrvatsku ratovat je, jel to isto učinio i fedor... jesu li obojica srbi, jesu, jesu li obojica izvršili herojska djela, jesu, jesu li obojica trebali dobiti spomenik na vencu... jebemu pa red je red... za obojicu... ;)))dzango wrote:Koju bre segregaciju sunce ti jebem žarko? Onaj tvoj je ustaša i poreklom Srbin, kao i pola ustaša uostalom. I ne dižete im spomneike jer nemate muda kao i ovaj nesretni govinda što se češe o druge jer je pizda.michaellcmacha wrote:ma to nije bitno jel zna il ne zna klip staviti... bitnije je ovo što ti vršiš segregaciju srpskih ratnih heroja... neki ti pašu a neki ne....
E da, tvoj se borio na strani ustaša a vi nemate muda da mu podignete spomenik. Da je bio na srpskoj strani, možda bi i dobio spomenik.
....eh di ej on prema miroslavu blazevicu čađi..koji se opasan rucnim bombama bacio među cetnike na kamionu u strugi 1991...da bi zaustavio prodor cetnika u seloi omogucio ljudima taocia u zivom zidu da se spase..e to je junacko djelo..
2015-09-08
miroslav blažević čađo
http://www.narod.hr/hrvatska/26-srpnja-1991-poginuo-mile-blazevic-cado-nesebicni-heroj-hrvatskog-pounja
http://www.narod.hr/hrvatska/26-srpnja-1991-poginuo-mile-blazevic-cado-nesebicni-heroj-hrvatskog-pounja
2015-09-08
Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
Kermit-
2014-04-17
..inace sto se tice bjelovara i tamosnjeg garnizona izdana je naredba iz glavnog štaba jna u beogradu..'kasarne ubjelovaru ni pod koju cijenu ne smijete pustiti u ruke neprijatelju.Ocekujte pomoć naših snaga iz smjera Pakraca i Daruvara a do tada pružiti što jači otpor'.
2015-09-08
Jok bre. Tada sam bio u vojsci i nisam imao psa. Tepić nije raznosio vojnike JNA već ustaše. Čitaj malo.Starhemberg wrote:Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
Last edited by dzango on 1/12/2016, 08:13; edited 1 time in total
Lepo bogami, Džangić u školu, a njegovi vršnjaci u Hr u podrume. Zbog Tepića raznih Sinđelića.dzango wrote:Jok bre. Tada sam bio u vojsci i nisam imao psa.Starhemberg wrote:Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
Guest- Guest
Zajebao sam se. Već sam bio u vojsci. Nije zbog Tepića već zbog ustaša. Tepić je bio redovna i jedina legalna vojska. Ustaše su bile paravojska koja je napadala redovnu vojsku. Zato im je i jebo mater.Starhemberg wrote:Lepo bogami, Džangić u školu, a njegovi vršnjaci u Hr u podrume. Zbog Tepića Sinđelića.dzango wrote:Jok bre. Tada sam bio u vojsci i nisam imao psa.Starhemberg wrote:Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
no jedna stvar se zaboravlja....da je tepic bio zapovjednik skladista koje je bilo izdvojeno od operativnih snaga jna u bjelovaru...skaldiste je udaljeno do bjelovara 10 kilometara..sve komunikacije su bile presjecene...tepic je imao naredbu glavnog staba jna kao i naredbu zapovjedniak bjelovarskog garnizona dostavljenu jos pocetkom rujna 1991...gdje se striktno kaze da se bez borbe ne smiju predati vojni objekti garnizona jna u bjelovaru...tepic tijekom borbi za vojarne u bjelovaru zbog prekinutih veza nije imao doticaja sa ostalim vojarnama u bjelovaru koje su se predali..i iz knjige bjelovar u domovinskom ratu po dokumentima...zapovjednik garnizona bjelovar prije predaje izdao je naredbui svim zapovjednicima vojnih objekata na podrucju bjelovara da se imadu predati i mirno obaviti primopredaju...i kao sto sam rekao tepicu nije bilo mogucnosti telefonskim putem dostaviti zapovjed ni pismenim....i stoga njegov je cin kakav je...svi su gotovo izvukli se zivi osim tepica i vojnika u skaldistu..i sto je jos tragicnije u svezi cina tepica..nije suđeno ovima sto su se predali bez obzira na zapovjed nego su nakon predaje i odlaska obnasali visoke vojne funkcije u vojsci sao krajine i srpske te u vojsci jugoslavije na podrucju srbije..
2015-09-08
Jeali su Tepići vama mater i jos jebu. Ne vade, jebiga.dzango wrote:Zajebao sam se. Već sam bio u vojsci. Nije zbog Tepića već zbog ustaša. Tepić je bio redovna i jedina legalna vojska. Ustaše su bile paravojska koja je napadala redovnu vojsku. Zato im je i jebo mater.Starhemberg wrote:Lepo bogami, Džangić u školu, a njegovi vršnjaci u Hr u podrume. Zbog Tepića Sinđelića.dzango wrote:Jok bre. Tada sam bio u vojsci i nisam imao psa.Starhemberg wrote:Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
Guest- Guest
Nije se izvukao ni komandir straže kojeg su ustaše streljale posle predaje. Bolje da je uzeo neko oružje i ošinuo po njima.vuksadinare wrote:no jedna stvar se zaboravlja....da je tepic bio zapovjednik skladista koje je bilo izdvojeno od operativnih snaga jna u bjelovaru...skaldiste je udaljeno do bjelovara 10 kilometara..sve komunikacije su bile presjecene...tepic je imao naredbu glavnog staba jna kao i naredbu zapovjedniak bjelovarskog garnizona dostavljenu jos pocetkom rujna 1991...gdje se striktno kaze da se bez borbe ne smiju predati vojni objekti garnizona jna u bjelovaru...tepic tijekom borbi za vojarne u bjelovaru zbog prekinutih veza nije imao doticaja sa ostalim vojarnama u bjelovaru koje su se predali..i iz knjige bjelovar u domovinskom ratu po dokumentima...zapovjednik garnizona bjelovar prije predaje izdao je naredbui svim zapovjednicima vojnih objekata na podrucju bjelovara da se imadu predati i mirno obaviti primopredaju...i kao sto sam rekao tepicu nije bilo mogucnosti telefonskim putem dostaviti zapovjed ni pismenim....i stoga njegov je cin kakav je...svi su gotovo izvukli se zivi osim tepica i vojnika u skaldistu..i sto je jos tragicnije u svezi cina tepica..nije suđeno ovima sto su se predali bez obzira na zapovjed nego su nakon predaje i odlaska obnasali visoke vojne funkcije u vojsci sao krajine i srpske te u vojsci jugoslavije na podrucju srbije..
nikakva paravojna formacija...u blokadi skladista sudjelovao je i dio policjskih snaga koji su legalizirani na nivou jugoslavije 1990 tj nakon tecaja prvog hrvatskog redarstvenika..dzango wrote:Zajebao sam se. Već sam bio u vojsci. Nije zbog Tepića već zbog ustaša. Tepić je bio redovna i jedina legalna vojska. Ustaše su bile paravojska koja je napadala redovnu vojsku. Zato im je i jebo mater.Starhemberg wrote:Lepo bogami, Džangić u školu, a njegovi vršnjaci u Hr u podrume. Zbog Tepića Sinđelića.dzango wrote:Jok bre. Tada sam bio u vojsci i nisam imao psa.Starhemberg wrote:Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
2015-09-08
Starhemberg wrote:Jeali su Tepići vama mater i jos jebu. Ne vade, jebiga.dzango wrote:Zajebao sam se. Već sam bio u vojsci. Nije zbog Tepića već zbog ustaša. Tepić je bio redovna i jedina legalna vojska. Ustaše su bile paravojska koja je napadala redovnu vojsku. Zato im je i jebo mater.Starhemberg wrote:Lepo bogami, Džangić u školu, a njegovi vršnjaci u Hr u podrume. Zbog Tepića Sinđelića.dzango wrote:Jok bre. Tada sam bio u vojsci i nisam imao psa.Starhemberg wrote:Džango vodao kera po zemunu dok je Tepić raznosio vojnike JNA. Za čega? Da Džango i dalje voda kera po Zemunu.
Jebu nam mater izdajnici i sline poput Vućića i Nikolića. Ne oni koji su herojski žrtvovali svoj život za svoj narod.
Page 11 of 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 11 of 44