ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Page 6 of 44 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44  Next

Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 6 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by Guest 30/11/2016, 19:20

omni wrote:72 djevice.

Ne, TNT.

Guest
Guest

Back to top Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 6 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by govinda 30/11/2016, 19:21

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:ti isto kurac ti si se tamo išo oženiti a ne ratovati.... :)))
a quratz..tam sam upoznao zenu...prije rata..zbog nje sam i otisao kao dragovoljac prek veze
don vukot... :)))
...a jbg...rekla je da trebaju tamo ljudi...svaki covjek je dobrodosao...pa eto...kaze se okle zena od i ti... lol! ....al nisam pozalio bez obzira na neka tragicna iskustva tamo..nigdje nisam na liniji bolje jeo nego tamo..nismo znali za suhi obrok...cega ti srce iste...al i nikad vise rakije popio nego tad...samo pok punac je imao 1000 litara rakije
Kod nas je bilo rakije takodje al nije bilo cigara i hrane.. onda se islo u epikurovo selo pa se tamo trgovalo...
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/11/2016, 19:28

govinda wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:ti isto kurac ti si se tamo išo oženiti a ne ratovati.... :)))
a quratz..tam sam upoznao zenu...prije rata..zbog nje sam i otisao kao dragovoljac prek veze
...a jbg...rekla je da trebaju tamo ljudi...svaki covjek je dobrodosao...pa eto...kaze se okle zena od i ti... lol! ....al nisam pozalio bez obzira na neka tragicna iskustva tamo..nigdje nisam na liniji bolje jeo nego tamo..nismo znali za suhi obrok...cega ti srce iste...al i nikad vise rakije popio nego tad...samo pok punac je imao 1000 litara rakije
Kod nas je bilo rakije takodje al nije bilo cigara i hrane.. onda se islo u epikurovo selo pa se tamo trgovalo...
e kod bas svega....bogat kraj bio....brdovit...pravi vocarski kraj...sljiva ko u prici...visanja....krusaka...nije bilo kuce koja najmanje nije imala 4,5 komada svinjceta...moj punac se bavio uzgojem..imao ih je 30tak komada kasnije cede sigurno brkove osladili i pokrali a bogami smo mu i mi ceh napravili...kasnije je pricao da mu je bilo zao sto sve nije zaklao nego da ih cedama oszavi...ostavio kako sam rekao i stotine litara rakije....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by govinda 30/11/2016, 19:29

vuksadinare wrote:
govinda wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
e kod bas svega....bogat kraj bio....brdovit...pravi vocarski kraj...sljiva ko u prici...visanja....krusaka...nije bilo kuce koja najmanje nije imala 4,5 komada svinjceta...moj punac se bavio uzgojem..imao ih je 30tak komada kasnije cede sigurno brkove osladili i pokrali a bogami smo mu i mi ceh napravili...kasnije je pricao da mu je bilo zao sto sve nije zaklao nego da ih cedama oszavi...ostavio kako sam rekao i stotine litara rakije....
ma sijalo se i kod nas dalje do linije..al jebi ga, u selo od 3000 stanovnika dodje 35 000 ljudi iz grada..
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/11/2016, 19:39

kod tebe je ravnicarski kraj manje vise....bio...tamo kod dervente brdovit...svaka kuca udaljena od druge 200 metara....puno zemlje raja imala pa tako se gradilo...ali zajeban teren za ratovanje...niti ravnicarski kraj niti jako brdovit...brdo pa dol pa brdo pa dol pa brdo...gore dolje...otezavalo nam je to sto su kuce imale vece razmake....pa je bio problem u obrani...a povoljno za tenkove i transportere....desilo se nekad da nismo znali jesu li neke kuce u selu pod nasim nadzorom...interesantno imali smo polozaje na groblju a cede 500 metara dalje...no takodjer strateski smo bili u prednosti nad srbima u podnovlju mi smo imali polozaje po uzvisinama a su bili ispod nas jer podnovlje lezi u nizini..i imali smo ih u potkovi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by govinda 30/11/2016, 20:11

vuksadinare wrote:kod tebe je ravnicarski kraj manje vise....bio...tamo kod dervente brdovit...svaka kuca udaljena od druge 200 metara....puno zemlje raja imala pa tako se gradilo...ali zajeban teren za ratovanje...niti ravnicarski kraj niti jako brdovit...brdo pa dol pa brdo pa dol pa brdo...gore dolje...otezavalo nam je to sto su kuce imale vece razmake....pa je bio problem u obrani...a povoljno za tenkove i transportere....desilo se nekad da nismo znali jesu li neke kuce u selu pod nasim nadzorom...interesantno imali smo polozaje na groblju a cede 500 metara dalje...no takodjer strateski smo bili u prednosti nad srbima u podnovlju mi smo imali polozaje po uzvisinama a su bili ispod nas jer podnovlje lezi u nizini..i imali smo ih u potkovi
Kod nas se prvi mjesec ratovalo u samom gradu..pa u junu se pomerilo do prigradskih naselja, Omerbegovaca i Dizdarusa koje su pokazane u onom spotu..a komsija moj, imao je zecju usnu i specifican govor, cijelo Brcko ga je znalo, Nadimak mu bio Kicka, dere se jednu noc: cetniciiii, dodjite da vam se najebem, pa cetnici ovo pa cetnici ono..i cujes u jednom trenutku s druge strane: de ba Kicka ne zajebaji, pusti nas da spavamo... a on se sav ponosan okrenuo svojima i kaze: Jeste culi, i cetnici znaju ko je Kicka :)))))))
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 30/11/2016, 21:26

dzango wrote:
debotoijusto wrote:
govinda wrote:Inace, koliko se ja sjecam iz vijesti, je bilo dogovoreno da se skladiste preda HV-u, doduse masa dezinformacija je isla. Uglavnom, dobice spomenik.

sramotni spomenik vise-manje u srbiji
stanje redovno
Nije ništa sramotno. Žrtvovanje sebe zarad života vojnika je herojstvo.
U tuđoj zemlji nije, nego je terorizam.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/11/2016, 22:33

Kasnije se ovi nisu smirili, krenuli i na Vukovarsku kasarnu, posle cega krece JNA u deblokadu, ista napadnuta u Vukovaru, 3 meseca borbe u kojima je grad izgledao ko Staljingrad.
HDZ-u dici spomenik u Slavoniji, piramida inteligencije i kapaciteta.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 22:37

." Major Tepić dobrovoljno je došao u Hrvatsku da bi  svojim samoubilačkim činom sprečio prodor hrvatskih snaga u kasarnu Božidar Adžija"

...ko Isilovac... gorio u paklu.

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 6 Hqdefault

Džango, drtino ....čitaj koliko je povukao u smrt "vaših", jebo te on u dupe "herojsko"
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/11/2016, 22:53

JNA napadnuta prilikom povlacenja i u Tuzli i Sarajevu, kasnije kazu Srbi zapoceli ratove, oni se cesu i kazu,"Mi jadni nevini".
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by govinda 30/11/2016, 22:56

Serbinho-3 wrote:JNA napadnuta prilikom povlacenja i u Tuzli i Sarajevu, kasnije kazu Srbi zapoceli ratove, oni se cesu i kazu,"Mi jadni nevini"
Jebali su vam majku u Tuzli...
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 30/11/2016, 22:56

Cetnici se sklupljaju da slave ISILovca.pljuc..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 30/11/2016, 22:57

Sad, da li im se popisati u usta ili ih pustiti da verbalno drkaju na sliku majora isilovca i zamisljaju sebe kako pred ustasama lete u hiljadu komada?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 30/11/2016, 23:00

Serbinho-3 wrote:JNA napadnuta prilikom povlacenja i u Tuzli i Sarajevu, kasnije kazu Srbi zapoceli ratove, oni se cesu i kazu,"Mi jadni nevini".
Bekim se pokenjo na onoj cetnickoj Adi, ja bih mogao ispod tog spomenika
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 23:01

Je...ne vidim baš jugoslavensku zastavu na Tepićevim čituljama, tako da o Yu-maskenbalu serite neupućenima.

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 6 Major-Milan-Tepic
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 30/11/2016, 23:08

govinda wrote:
dzango wrote:
debotoijusto wrote:
govinda wrote:Inace, koliko se ja sjecam iz vijesti, je bilo dogovoreno da se skladiste preda HV-u, doduse masa dezinformacija je isla. Uglavnom, dobice spomenik.

stanje redovno
Nije ništa sramotno. Žrtvovanje sebe zarad života vojnika je herojstvo.
Kojih vojnika kad im je naredio da se predaju neprijatelju? Jbt, on je pocinio izdaju po KZ SFRJ..
Kakvu izdaju kada je spasio vojsku, digao džebanu u vazduh i pobio ustaše? I to po cenu svoga života. Heroj. Slava mu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 30/11/2016, 23:11

govinda wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
debotoijusto wrote:

stanje redovno
meni to morbidno pomalo.
I nekako arhaicno.
Jeste arhaično. Kao Stevan Sinđelić nekada. Retko se to danas sreće.
ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..
Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 23:12

Dzango Bre..vidi ti ovog Predskazanja...

Kaze..Svabi i Turci ce gadjati Srbiju iz celicnih tica vatrenim kuglama...a neki sa juga ce osvojiti Kosovo...STRAŠNO..!!!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 30/11/2016, 23:16

michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
dzango wrote:
Nije digao u vazduh ni jednog vojnika.
jesi siguran, koliko ja znam je. ali ajde idem provjeriti
izginuli su naši dečki... njih desetak, ali nije uspio u naumu... samo je djelomično sjebao jedno skladište
degenerik, a vidiš da oni vole takve.
đango se jedno kratko vrijeme pokušao praviti da je kolko tolko normalan, ali izgleda da se samo pravio... al ok znamo di je kuršlus kod njih...jebe ih što im ne ide onak kako su im voždovi zamislili...
Jok bre. Ja se nikada ni za šta nisam pravio.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 30/11/2016, 23:17

bogomdani wrote:Dzango Bre..vidi ti ovog Predskazanja...

Kaze..Svabi i Turci ce gadjati Srbiju iz celicnih tica vatrenim kuglama...a neki sa juga ce osvojiti Kosovo...STRAŠNO..!!!

Najbolje je ono kad Sergej glumi Šiptara. Kada valja ljeba preko pogače.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 30/11/2016, 23:23

dzango wrote:
govinda wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
debotoijusto wrote:

stanje redovno
meni to morbidno pomalo.
I nekako arhaicno.
Jeste arhaično. Kao Stevan Sinđelić nekada. Retko se to danas sreće.
ISILovci ga izucavaju na svojim akademijama..
Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.
i onda ste pobedili.
točnije bi bilo da je luđak odlučio dići sebe u zrak jer nije dao municiju. vojnici su mu uspjeli pobjeći . naših 11 je stradalo. municije je došlo koliko je trebalo, dovoljno da pobjegnete kući. i tako.
budala sve u svemu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 44 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics