ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pernar NU2

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Pernar NU2 - Page 9 Empty Re: Pernar NU2

Post by Kermit 14/11/2016, 20:03

deda wrote:... a pričama o Masonima samo olakšava poziciju Handžekoviću i povezanoj kliki, jer ga se može prokazati kao luđaka, takvom retorikom obezvrjeđuje optužbe o lihvarenju ovrhama
Ta priča mu je glupa, ali se sam Hanžeković prosro prvo jer se hvalio da je mason najvišeg stupnja a drugo inkriminirao sebe pa i  Galića, te je ovaj jučer brže bolje morao pisati demantij kao damage control, nadalje narod je poludio od hanžekovića koji je postao arhitep svog zla zajedno sa Hrt-om koji je zapravo jednostavno prevaziđen medij u siromašnoj državi. Ljudi izvan zagreba u biti ne shvaćaju koliko je propala ova država, ja radim sa ljudima i idem po tima propalim sealima i gradovima tu iza Daruvara za 10-20 godina neće biti 40000 ljudi to će biti pustara, a koga će ljudi prije poslušati nekog lopinu Vrdoljaka ili ludog Peru Pernara?

Drugo sam Hanžeković sa svojim spominjanjem masonerije jako loše radi upravo za istu jer povezuje masoneriju sa lihvom, kriminalom i korupcijom, jer manje više Hanži je upravo to, koji usput i nije nešto pametan a niti lukav

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/11/2016, 20:05

deda wrote:
asilovski wrote:
deda wrote:
asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno

zato što Pernar ne poznaje zakone države u čijem Saboru sjedi, ne može u eteru govoriti uvrede bez obzira što ima zastupnički imunitet
Možeš govoriti, ako te netko tuži onda neka te tuži, ali to nitko neće goniti po službenoj dužnosti, osim toga nakon svega što se događa ovdje mislim da su iuvrede najmanji mogući problem
taj netko može tužiti i televizijsku kuću koja je dozvolila takav govor, zato ga prekidaju i sprječavaju...

no Pernar istrčava iz studija jer misli da je nekakva veličina, da će netko lizati pod za njim jer je okrenuo leđa

pati od narcisoidnog poremećaja, od grandioznosti, sebe vidi kao svetca, velikog pravednika, a sve druge kao prodane, potkupljene, korumpirane, paranoičan je i u kombinaciji s time što je neinteligentna osoba, idijot, je vrlo opasno ako bi takav došao na pozciju moći
jbte,
ombre, tis fenomen svevidovih mi muda,  stvarno,
pratim tvoje upise vec duze i dojdoh do zakljucka da si eksperat u bar 20 podrucja,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by neva 14/11/2016, 20:05

crvenkasti wrote:Ima ona pjesma Sinead O'Connor ....
ova?

neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit 14/11/2016, 20:08

deda wrote:
asilovski wrote:
deda wrote:
asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno

zato što Pernar ne poznaje zakone države u čijem Saboru sjedi, ne može u eteru govoriti uvrede bez obzira što ima zastupnički imunitet
Možeš govoriti, ako te netko tuži onda neka te tuži, ali to nitko neće goniti po službenoj dužnosti, osim toga nakon svega što se događa ovdje mislim da su iuvrede najmanji mogući problem
taj netko može tužiti i televizijsku kuću koja je dozvolila takav govor, zato ga prekidaju i sprječavaju...

no Pernar istrčava iz studija jer misli da je nekakva veličina, da će netko lizati pod za njim jer je okrenuo leđa

pati od narcisoidnog poremećaja, od grandioznosti, sebe vidi kao svetca, velikog pravednika, a sve druge kao prodane, potkupljene, korumpirane, paranoičan je i u kombinaciji s time što je neinteligentna osoba, idijot, je vrlo opasno ako bi takav došao na pozciju moći
Ne može tužiti ali može tražiti demantij isto kao što je Galić tražio dematij nakon što je odvjetnik Hanžeković manje više inkrimirao sebe i njega da su se dogovorili u vezi miiljunskog posla u vezi javne ustanove, to naravno nisi primjetio...

Pernar je u biti svojim istrčavanjem dokazao svoju tvrdnju o cenzuri, jer manje više Aco je znao da je ovaj nesiguran pa ga je odmah napao ali  prejako i ničim izazvano, a onda je Pera to iskoristio tako da je ispalo da je Aco spriječio njegov govor a ne da je ovaj usran, da stvar bude gora za Hrt-e ona je na teletekstu objavila da Pernar ruši zakon jer poziva ljude na prestanak plaćanja pretplate a oni zapošljavaju 3000 ljudi ono hehehe, a što je sigurno razgnjavilo ljude ali ne protiv Pere već protiv Hrt-a i tkz. elite...zapravo čista dijalektika.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 20:10

deda wrote:
michaellcmacha wrote:
deda wrote:... a pričama o Masonima samo olakšava poziciju Handžekoviću i povezanoj kliki, jer ga se može prokazati kao luđaka, takvom retorikom obezvrjeđuje optužbe o lihvarenju ovrhama
ma to neke nove klince uopće ne zanima, a oni će nedvojbeno u sve većem broju glasovat za njih.... a i ja nadalje... i svi moji... jbg ja sam ko trump, nadzirem kako moje pleme glasuje.... :))))

dobro, to znači da ste ti i pleme izgubljeni, dezorjentirani, pa glasate za prvog debila kojeg uočite, nemate nekih dubljih interesa za ovu državu, nego samo one površinske, plitke koji se ispoljavaju preko osjećaja
pogrešno, ja inače glasujem vrlo odgovorno i nakon dužeg promišljanja... međutim to niti nama s desne bande niti ovima s lijeve nije donijelo ništa dobrog... ja sad računam da bi ukoliko pernar osvoji vlast, pa usput i apsolutnu, mogao napraviti reset pa makar i iz osvete,pa makar i bila bezobzirna..... ako može gnječ, zazivat ekstreme mogu i ja.... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/11/2016, 20:11

Neve wrote:
ova?

ova:

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by neva 14/11/2016, 20:14

pratim tvoje upise vec duze i dojdoh do zakljucka da si eksperat u bar 20 podrucja,
pa što s tim, on ima svoje mišljenje o stvarima
bolje je da ima mišljenje, ponekad možda i pogrešno, i da ga zanimaju stvari koje se događaju, nego da ga ništa ne zanima i ništa ni o čemu ne misli
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 20:14

asilovski wrote:nadalje narod je poludio od hanžekovića koji je postao arhitep svog zla zajedno sa Hrt-om koji je zapravo jednostavno prevaziđen medij u siromašnoj državi. Ljudi izvan zagreba u biti ne shvaćaju koliko je propala ova država, ja radim sa ljudima i idem po tima propalim sealima i gradovima tu iza Daruvara za 10-20 godina neće biti 40000 ljudi to će biti pustara, a koga će ljudi prije poslušati nekog lopinu Vrdoljaka ili ludog Peru Pernara?

HRT kao nacionalni medij nije loša institucija i trebamo ga imati

a to što periferija propada nije nova pojava to traje već 50ak godina, i propada iz istih razloga zbog kojih propada Grčka u EU,država nema fiskalne mehanizme kojima vraća kapital u te krajeve nego se on slijeva i akumulira u gradovima

i nije to ničiji plan, nego jednostavno na čelu države redovito završe ljudi koji nemaju pojma što rade

evo novi ministar financija, iako je educiran nije mu jasno da vodi financije države a ne neku Konzumovu poslovnicu pa da mu treba biti cilj ostvariti profit povećanjem prihoda od poreza, umjesto da povećava potrošačku moć građana i potiče potrošnju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/11/2016, 20:20

Neve wrote:
pa što s tim, on ima svoje mišljenje o stvarima
bolje je da ima mišljenje, ponekad možda i pogrešno, i da ga zanimaju stvari koje se događaju, nego da ga ništa ne zanima i ništa ni o čemu ne misli

Kad bi više nas imalo toliki IQ, živjeli bismo svi bolje. Jebiga.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 14/11/2016, 20:21

deda wrote:
asilovski wrote:
deda wrote:nadalje narod je poludio od hanžekovića koji je postao arhitep svog zla zajedno sa Hrt-om koji je zapravo jednostavno prevaziđen medij u siromašnoj državi. Ljudi izvan zagreba u biti ne shvaćaju koliko je propala ova država, ja radim sa ljudima i idem po tima propalim sealima i gradovima tu iza Daruvara za 10-20 godina neće biti 40000 ljudi to će biti pustara, a koga će ljudi prije poslušati nekog lopinu Vrdoljaka ili ludog Peru Pernara?

a to što periferija propada nije nova pojava to traje već 50ak godina, i propada iz istih razloga zbog kojih propada Grčka u EU,država nema fiskalne mehanizme kojima vraća kapital u te krajeve nego se on slijeva i akumulira u gradovima

i nije to ničiji plan, nego jednostavno na čelu države redovito završe ljudi koji nemaju pojma što rade

evo novi ministar financija, iako je educiran nije mu jasno da vodi financije države na ne neku Konzumovu poslovnicu pa da mu treba biti cilj ostvariti profit povećanjem prihoda od poreza
Dijelom se slažem sa tobom, posebice u vezi nekompetentnosti vlada ali ova država ne propada 50 već 25 godina i to zbog neviđene centralizacije, gdje se zbog jednog hira titinog generala morala sve ugurati u Zagreb, druga stvar je što je od DR-a cijela područja prepuštena kriminalcima kao Glavaš, Šeks i ispod njih koji su uništili apsolutno sve
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 20:22

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
ma to neke nove klince uopće ne zanima, a oni će nedvojbeno u sve većem broju glasovat za njih.... a i ja nadalje... i svi moji... jbg ja sam ko trump, nadzirem kako moje pleme glasuje....)))
poglavica :D
viš kako se svi "preinteligentni" boje ukoliko bi netko ponjihovom rezonu neinteligentan došao u poziciju moći..... a jebiga ako su ameri mogli izabrati svinju koju treba ZATUĆI NA ULICI JER JE OPASAN.... ONDA MOŽEMO I MI JEDNOG TAKVOG OPASNOG IZABRATI.... jedino je šteta što i on nije multibogat.....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 20:22

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
ma to neke nove klince uopće ne zanima, a oni će nedvojbeno u sve većem broju glasovat za njih.... a i ja nadalje... i svi moji... jbg ja sam ko trump, nadzirem kako moje pleme glasuje....)))
poglavica :D
viš kako se svi "preinteligentni" boje ukoliko bi netko ponjihovom rezonu neinteligentan došao u poziciju moći..... a jebiga ako su ameri mogli izabrati svinju koju treba ZATUĆI NA ULICI JER JE OPASAN.... ONDA MOŽEMO I MI JEDNOG TAKVOG OPASNOG IZABRATI.... jedino je šteta što i on nije multibogat.....
pa da ih dovodi u red bez da si isplaćuje plaću.... al ok more i za plaću....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by neva 14/11/2016, 20:23

crvenkasti wrote:
Neve wrote:ova?
ova:
o carskoj golotinji cvrkuću već i glupi vrapci na granama, čak i baka Luca iz Siverića isto sve o tome zna
razni 'pravednici' otkrivaju toplu vodu već 25 godina.. i ništa
dosta smo kritizirali, trebalo bi valjda konačno nešto pametno isplanirati i napraviti
problem je jedino u tome što ovih koji kritiziraju i otkrivaju toplu vodu ima puno, jer je to najlakše
a onih koji znaju i mogu ponuditi suvisla i održiva rješenja baš i nema na vidiku :/
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit 14/11/2016, 20:23

deda wrote:

Ne u osom obliku i sa ovom pretplatom koja je u biti relet, a da bi se širila propganda i uhljebilo 3500 neradnika i šljama kao Aco npr.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 20:23

michaellcmacha wrote:ukoliko pernar osvoji vlast, pa usput i apsolutnu, mogao napraviti reset pa makar i iz osvete,pa makar i bila bezobzirna...

reset neće donjeti nikakvu promjenu

ako želiš nešto popraviti onda moraš znati što ne valja, a ne jednostavno razbiti stvar politi je benzinom zapaliti pa očekivati da će onda raditi nakon što ju razčiniš na elemente
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 14/11/2016, 20:24

NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.
Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
"Bujanec me nazvao i rekao mi da kod njega mogu slobodno govoriti, da me neće prekidati", kazao nam je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-nakon-odlaska-s-hrta-i-z1-ide-kod-bujanca-zalosno-je-da-mi-samo-on-jamci-slobodu-govora/931956.aspx

radi redikula od sebe
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 20:25

deda wrote:
michaellcmacha wrote:ukoliko pernar osvoji vlast, pa usput i apsolutnu, mogao napraviti reset pa makar i iz osvete,pa makar i bila bezobzirna...

ako želiš nešto popraviti onda moraš znati što ne valja, a ne jednostavno razbiti stvar politi je benzinom zapaliti pa očekivati da će onda raditi nakon što ju razčiniš na elemente
budi bez brige zna on što ne valja.... tj zna on što treba politi benzinom....;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 20:25

michaellcmacha wrote:
deda wrote:
michaellcmacha wrote:
ma to neke nove klince uopće ne zanima, a oni će nedvojbeno u sve većem broju glasovat za njih.... a i ja nadalje... i svi moji... jbg ja sam ko trump, nadzirem kako moje pleme glasuje.... :))))

dobro, to znači da ste ti i pleme izgubljeni, dezorjentirani, pa glasate za prvog debila kojeg uočite, nemate nekih dubljih interesa za ovu državu, nego samo one površinske, plitke koji se ispoljavaju preko osjećaja
pogrešno, ja inače glasujem vrlo odgovorno i nakon dužeg promišljanja... međutim to niti nama s desne bande niti ovima s lijeve nije donijelo ništa dobrog... ja sad računam da bi ukoliko pernar osvoji vlast, pa usput i apsolutnu, mogao napraviti reset pa makar i iz osvete,pa makar i bila bezobzirna..... ako može gnječ, zazivat ekstreme mogu i ja.... ;)

Ne zazivam ja ekstreme, ekstremi su tu već prisutni samo treba imati dobar dar zapažanja za vidjeti i čuti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 20:27

michaellcmacha wrote:
deda wrote:

budi bez brige zna on što ne valja.... tj zna on što treba politi benzinom....;)

Ako nezna on ja znam sigurno što i koga neboj se odnosno boj se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 20:27

asilovski wrote:
Dijelom se slažem sa tobom, posebice u vezi nekompetentnosti vlada ali ova država ne propada 50 već 25 godina i to zbog neviđene centralizacije, gdje se zbog jednog hira titinog generala morala sve ugurati u Zagreb, druga stvar je što je od DR-a cijela područja prepuštena kriminalcima kao Glavaš, Šeks i ispod njih koji su uništili apsolutno sve
Bila je prije centralizacija iz Beograda, tako da propada duže od 25 godina, no sad se primjete prazna sela, nerazvijeni gradovi i zaostala infrasruktura, prije kad je sve počinjalo nisu se toliko primjećivale stvari.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 14/11/2016, 20:28

debotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.
Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
"Bujanec me nazvao i rekao mi da kod njega mogu slobodno govoriti, da me neće prekidati", kazao nam je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-nakon-odlaska-s-hrta-i-z1-ide-kod-bujanca-zalosno-je-da-mi-samo-on-jamci-slobodu-govora/931956.aspx

radi redikula od sebe
Baš suprotno on od ridikula postaje politička opcija
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next